Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlımm :) Tanıştıgıma memnun oldumm Bügn 23 yaşıma girdimihihi İyi gecelerr
![]()
Doğum güünün kutlu olsun canımm :)
cansucuk naber nasılsın_???
Canımm yeni gördüm yaa kusura bakmaa .. Cansucukdan da hiç hoşlanmamsöliyimde hehe :)
iyiyim napıyım öyle dolanıyorum can sıkıntısı işte tatlım sen nasılsın ?
Doğum güünün kutlu olsun canımm :)
olsun canım sıkıntı yookdemem bende
napıyım yorgunum ve huysuzumm sevdiğimi öslediimmm yaaa
![]()
Cok sağol tatlımmm... ŞAfakk vakti gelinnn buraya![]()
Geldimm .. Ben de demin ders çalışıyordum genel muhasebe ıyy çok iğrenççAklıma bian da derse daldım ya sevgilim geldi ( akkllımdan hiç çıkmıyo da zaten ders çalışırken doğal olarak kitaba odaklanıyorum ) Bianda kendi kendime dedim ki .. Unuttuk mu acaba birbirimizi sevgilim .. Böyle sürekli aklımdasn biliyorm ben de senin öyle ama hiç knşmuyoruz .. Biz bitmişiz sevgilim .. Dedim kendi kendime bianda .. Sonra bu sözlerim içime oturdu öyle kötü hissettim ki kendimi .. Ama öyle ya sanki ilişki yok gibbi .. Ortada ilişki yaşamak diye bişey kalmadı ki . Sadece düşünceler var sevgi var bağlılık var özlem var aşk var ama yaşanan bi ilişki yok ki .. Hiçbir şey yaşamıyoruz yaşayamıyoruz paylaşamıyoruz ve bu durum beni çok bunalttı arttık ya . Hergün özledik diyoruzz özlemen normall canımm
Ben şimdiden geldimmm :)
hoşgeldn naber cnm![]()
hoşbuldukkİdare eder işte pek de mutlu sayılmam canımm sen nasılsınn ?
ÖZlemden kaynaklı bii ruh halımı yoksa bişimi var cnm Allaha şükürr bgn dha ıyıydı ondn bende ıyıymm hastalıgı ıyıleşıyoo yrn revirede gidecek![]()
ÖZlemden kaynaklı bii ruh halımı yoksa bişimi var cnm Allaha şükürr bgn dha ıyıydı ondn bende ıyıymm hastalıgı ıyıleşıyoo yrn revirede gidecek![]()
Geldimm .. Ben de demin ders çalışıyordum genel muhasebe ıyy çok iğrenççAklıma bian da derse daldım ya sevgilim geldi ( akkllımdan hiç çıkmıyo da zaten ders çalışırken doğal olarak kitaba odaklanıyorum ) Bianda kendi kendime dedim ki .. Unuttuk mu acaba birbirimizi sevgilim .. Böyle sürekli aklımdasn biliyorm ben de senin öyle ama hiç knşmuyoruz .. Biz bitmişiz sevgilim .. Dedim kendi kendime bianda .. Sonra bu sözlerim içime oturdu öyle kötü hissettim ki kendimi .. Ama öyle ya sanki ilişki yok gibbi .. Ortada ilişki yaşamak diye bişey kalmadı ki . Sadece düşünceler var sevgi var bağlılık var özlem var aşk var ama yaşanan bi ilişki yok ki .. Hiçbir şey yaşamıyoruz yaşayamıyoruz paylaşamıyoruz ve bu durum beni çok bunalttı arttık ya . Hergün özledik diyoruzz özlemen normall canımm
Ben şimdiden geldimmm :)
demee ölee yaa ilişkinin devam ettiğini kendin sölüyonn aşk war özlem war duygu düşünce war bedenen yanında olamasanda ruhun ve kalbin daima onunlaa ....onun için dayan sabır dicez kuzumm:26:
Mutsuzum ya çok mutsuzum . Dizim var güneşi beklerken onu izliyorum canım :)
Sinirlerim bozuluyo annemi ablam günde 3-4 kere arar hep annem de hep aa öylemi yaptnz dışarı mı çktnz falan diyo faceye giriyorum millet sevgilyile eşiyle foto koyuyo çığlık atarak koşmak uzaklaşmak istiyorm artık ya aşk muhabbetinden özlemden herşeydenn
sen napıysn snnda karşılaştk bugün :)![]()
teselli de edemiyorum ki be canım artk kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı yaabende müzik dinleyp nette takılıomm bugün yoruldmm aşure falan yaptkk
srtım falan agrıyoo:26:
Ne güzel bak vakit geçmiş hem :)) Ben bugün yuh dicen ama 14:34 de uyandımannem diyo buna bi çözüm bulmak lazm günü öldürüyosun bu güzel yaşında diyo . Dedim benim amacımda zaten o hiç bişey bilmiyosun dır dır konuşuyosn dedim ( delirtiyo artık beni hergün aynısını dediğinden artk dayanamadm ondan böyle knştm ) o da neden anlat bakiyim dedi yok bişey dedim kalktm .
Senin durumun yine benden bin kat iyi şükür et şükürr tatlm hem 45 gününüz var hem de telefon var en azndan . Benim hem tel yok hem 244 gün varAma özlemm .. Özlem çok zor yaa o konuda cidden çok kıskanıyorum çok kıskanıyorm ben evlileri yaa ben mi çok kskancm yoksa sen de böle arada kıskanıyo musun