Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Zor durum gerçekten üzüldüm canım . Baya kötü olaylar geçmiş başından ama yolun sonuna gelmişş yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş .. İnşallah zaman su gibi geçer demekten başka çare yok .. Çok az bi zamanı kalmış bunlar son zorluklarıı .. Tek çaremiz dua ..

öle yaa canım artk takmamaya çalışcam bi kaç gündür sıyırcaktmm amaa senle konuşuncaa rahatlıommminş rabbim tüm sewdiklerimizi korusun tüm askerlerimzi vee tüm kaderdaşlarıı:26:amiinnn...canım sana nacizane bi tawsiye wermek istiorumm diğer topikte gördümde yazmışlar bişiler bence herkesle paylaşma durumunu yanlış anlama utanılcak bişi için filan diil sadece herkes anlamaz ve saçma sapan konuşup moralini bozarlar o yüzden ...

İyi fikirr tavsiyene uyacağımm :)) teşekkür ettimm şekercimm . Ne yapsam bilemedim ki annemler komşuya çay içmeye gittiler benimkinin annesine mesaj attm nasılsnz diye dünden beri cvp vermiyo bi arıyım dedim akrabaları apandistten ameliyat olmş dün geceden beri hastahanedeymiş sesi kötü geliyo . Ders mi çalışsam diyorum çalışmam da lazm ama hiç içimden gelmyioo bi de yatsı namazımı kılmadım daha onu da ne zaman kılsam üşendim .
AY canım çok sıkılıyo canım ya senin de öyle oluyo mu ? İnsanın sevdiiği aynı zaman da en yakın dostu oluyomuş ya benimkiyle biz hep geceleri konşurdk ya alışkanlık olmş bende en çok da geceleri acıyor canımm dayanamıyorum hep ağlıyorum şimdide canım çok sıkıldı . Mesela annemler şimdi gittiği için eğer olsaydı ben kesin sevgilim arasana azcık konuşalm derdim o azcık knşma 1 saat sürerdi ama şimdi yapayalnzm evde . Annem çalışıyodu bugün akşam geldi babamda dışardaydı hiç gelmemişti zaten akşama kadar yalnzdm şimdi akşam da yalnz kaldm böyle yalnz alınca daha da çıkmıyo aklımdan .. Çok sıkılıyo hem içim hem canım olsaydı kesin knşurduk şimdi .
Sen neler yaptn bugün cnm ne yapıyorsun geceleri uyurken falan senind e çok geliyo mu aklına . Geceleri de knşamıyosunuz demi ? biz o askerdeyken geceleri knşurduk telefonu kapaklı prizler varmş onlaarın içine saklıyordu

Ne üzerine okuyorsun canım ? Babası umarım birikiminizi geri verir. Umut her zaman, geleceğe atılan adıımm
Herşeyin bi çaresi bulunur bebeğim. Sonuç olarak kocaman bi aşk bağı var aranızda, elbet ikiniz el ele verince her zorluğu aşarsınız alimallah. Şu şafağında bitsin de, nişanda olur allahın izniyle. Sende benim gibi söz,nişan bi arada yap uzatma
Ben lise terk canım, bi dönem sınıfta kalmıştım arkadaş ortamı vs. dalgasına okuyan biriydim sonra hevesim kaçtı bıraktım. Tabi sonradan çok pişman oldum ama zaman geçti. En azından ben öyle düşünüyorum, şimdi okusam aklımı veremem kendimi biliyorum çünkü.. Evlendikten sonra açıktan okumayı düşünüyorum çocuk gelişim üzerine inşallah. Nişanlım 5 ay sonra 21 yaşını dolduracak, kendisi elektrikçi. Kendi üzerine dükkanları var, 3 kardeşler. Abisi konuşamadığı,duyamadığı için.. 17 yaşındaki kardeşi bakıyor dükkana. Babası da emlak mesleğinde işte.. Merakını yesinleer

KUZUMM WALA aynen öle bnm aşık şimdi öle diyo bi geliym istersen ewlenme ya benimsin ,ya topragınn diyoodelimm bnm yaa

Ayyyy maşallahhhhhhh

Resmen benim durumu özetledin..

Bizimde öyle askerden dönecek anca o zaman bakılıcak tüm işlere..
Şimdi insan tek başına ne yapabilir ki..

Yetişir canım..

Benim devrem uğramış kaçmış

Düğün tarihi belli mi margaa??

Üzüldüm abisinin durumuna gerçekten . Bence de okumalısın yani . İnsanın kendi ekonomik özgürlüğüde önemli eşin de ona göre davranacaktr her zaman olmasada yeri geldğinde yani benim erkek arkadaşımda bu fikirde bence mesleğin olmalı diyor . Ben bankacılık ve sigortacılık 1.sınıftayım canım zaten 2 senelik üniversite önlisans mezunu olacağım yani seneye yazın inşallah :) .
Sen sormadın ama söliyesm geldi şimdi benim sevgilimde izmir bölge sorumlusu kargo şirketinde çalışıyo kendi arabasıyla işte . Önemli evrakları falan taşıyo vs..vs.. yaşınıda demişmiydim :) 23 yaşında benimkiside ocakda 24 olcak .

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle canım ilerde açıktan okumayı düşünüyorum, inşallah diyelim. Ve inşallah senin de elinde mesleğin olur
Ohhh kebap valla araba altında daha ne istesin enişte Evet yaşını söylemiştin canım

Araba altındada ailenin arabası snçta . Bi de çalışmak için alınan bi araba hala daha kredi borcunu ödüyolar arabanın . Ben en çok da nebiliym çok üzülüyorm sevgilime çalıştığı paradan kendine 5 tl bile harcamıyo hep ailesine veriyo faturalara veriyo kardeşlerine veriyo 2 kardeşi daha var erkek en büyüğü kendisi . Eve hep o bakıyo bi de annesiyle babası ayrı olunca evinde abisi olunca bütün sorumluluklar ona kalıyo . İnsan hayatta sırtını ailesine dayar ya hani ailem beni korur bana bakar der . Benimkinin sırtını dayıyacağı hiç kimsesi yok . Annesine de o bakıyo kardeşlerine de babasına bile ya . Babası bile ona sırtını dayıyo ve bu taa 13 yaşnşdan beri böyle süre gelen bişey bu da beni çok üzüyo . Ben alacam onu bi gelsin de :) kurtaracağm onu bu durumdan gerçi kendisi arada şikayet etse de genelde hiç etmez . Ama ben ediyorum çok üzülüyorum böyle olmasına .

Senin de benim gibi iki kaynın olacak desene.. Ayy gerçekten zormuş durumu, ama her erkek bunu yapamaz biliyorsun. Adam gibi adam diyebileceğim cinslerden seninki, aileye sırtını dayamak yerine, ailesini sırtına alıp yaşayanlardan.. Zor ama helal olsun erkek arkadaşına valla ne diyeyim. Gelsin de, senin desteğinle herşeyi yıkar, yakar, geçersiniz harbii Sende bu azim oldukça sevgilin yıkılmaz

Teşkür şekerimm :) Bi gelseydi de alsaydım iyi olcaktı artık . Ofya sevgim yüreğime sığmıyorki böyle sarılma şansım olsa adamı sımsıkı sıkmaktann öldürürüm vallahi

Ya ben şey diyorum bir de evlenince okumak baya zor olur insan kitaplara yumulmak istemezki ya öyle düşünüyorum o yüzden bence pek sanmıyorm senin açıktan okuma hayallerinin gerçekleşeceğini inşallah yanılırım . Ben bile diyorum kendime acaba 1 seneyi daha okuduktan snramı evlensek diye gerçi daha hiç birşey belli değil ama nasip işte .

Ayyy senin aşkına maşallah Rabbim musmutlu günlerin habercisi olacak inşallah bu şafak son şafağın.
Ya şu var ki tabi ilk 1 yıl bunu yapamam. Hani derler ya ''evlenince sıkılırsın'' diye. Misal anneme sızlanıyorum bazen, aramadığında falan ''evlenincede sıkılır,bıkarsın'' diyor. Net bi cevap olarak ''hayıııırr, aslaaa!'' diyorum İşte o zaman gelirse inşallah olur
O zaman gelmese bile sorun olmaz çalışırım ya, sabah 7 de işe gidecek, 1 de öğle yemeği, akşam 9 dönüş. Yaparım inşallahh

Ben çıkıyorum canım, canım çok sıkkın. Biraz duygusala girmem rahatlamam gerek. Öpüldün

Kızzz keşke duygusala bağlamasaydınn diyeceğim ama ben de herügn yapıyorum bunu galiba biz insan oğlu kendimize acı çektrmeyi de seviyoruz bazen .. Öpüyorum ben de seni tatlımm ..

uy bencede canım....geçmiş olsun hastasına bu arada...wakit boş kalınca geçmiyo be kuzum bide açıktan okumak kadar berbat bişi yokmuş hakkaten zor çalışmak istemez canın biliyoom bnde aynı dertten muzdaribimm ...ne güzel namazada başlamışın dua et ne olur bende çok istiorumm kılmak amaa olmuyoşeytana uy uy hep zaten sonumuzu allahm hayıreylesnnnn.....bnmde sürekli sıkılır dertleşcek kmse yok kmse anlamıo arkiler saolsn işleri düşünce kapımı çalarlar hem sewgilim hem dostum sırdaşım dert ortagım herşeymmdi bnmdeamaa yapcak bişi yook ..
bende bugün okula gttim öle takıldm canım bz diorum yaa gündüz beraberdk akşam telde gtmeden gidincede ustada tel soktuk 8 saat nöbetimiz wardı gece nöbeti olur arardı konuşurdk 8 saat konuşurdk yani bide santralde kaldı 3 4 ayy sabahlara kadar konuşurdk hep ordada öleydi çavuş olmuştu uzun sürdürmedi lanet komutanlar saolsunlar kısa dönemler gelince onu koydular bz adam diiliz çünkü şimdi ise sadece 2saat nöbete gelio birazdan gelcek işte konuşcaz

Sevindim konuşabilecek olmanıza canım :) Ben de birazdan odama gidip ağlayacağım sanırım içim bi kötü oldu yine çok özledim . Tşörtünü elime alıp bi müzik açıp ağlar uyurum herhalde :)

Ağlamak insanın içini rahatlatıyo birşey olmaz . Biraz konuşabilme şansm olsaydı keşke geceleri faalan daha iyi gelirdi en çok geceleri kötü olduğum için yapacak bişiy yok artık . Of

laaannn oda olcaakk delirtmee beniiibiz bu kadar acz degiliz tm mı güçlü durcaz ki onlarda güçlü dursuunn canımı sıkma bnm bak eee anlat bakalım nie açıktan okuyonn???örgün istemedn miii??

eweet kmse yok bugün topiğimiz boş kaldıııbaş vekil ben olarak şafak attırmayı ben yapcaammm

atarsaa 45 diyeceezz vee

manisaya selam olsun diyeceezzzz

laaannn oda olcaakk delirtmee beniiibiz bu kadar acz degiliz tm mı güçlü durcaz ki onlarda güçlü dursuunn canımı sıkma bnm bak eee anlat bakalım nie açıktan okuyonn???örgün istemedn miii??

Çok güzel yerden sordun o bayaaaa bi karışık . Şimdi ben ege üniversitesi süt ürünleri bölüümünü kazandm aynı ilde izmirdeyim ben balçovada oturuyorum okulda 2 senelikdi ödemişteydi . Aynı ilde ama ilçeler arası tren ve otobüsle gidince 3 saat sürüyo . Neyse ben de yurtta kaldm 1 hafta . Sonra alışamadım oraya hiç . Sevgilimde ödemişte yatcaktı cezasını ben orda olduğum için . Sonra ben alışıyım diye gitmedi bekledi 1 hafta falan . Ben gittim bi türlü ortama alışamadım hergünüm ağlamakla geçti . Odada 8 kişiydik . Bölümüde aşırı istemiyodum istekli değildim zaten . Herkes sevgilimde dahil bırakma deseler de bırakıp geldim okulu .. 2 bavul ve 3-4 tane ağır çantayla trenle geldim ordanda sevgilim aldı eve getrdi annemler sinirlerinden hiç yardm bile etmediler bana . Sevgilimde senin ailen asla kbul etmez sen bırakamazsn o okulu bak diyodu . Ama ben kimseyi dinlemedim bizimkilerle çok kavga etsekde geldim . Sonra internetten araştırdım ne şanslıymşm tam da o ekim zamanı bi üni kazandığım için 2.üniyede direk kayıt olunabiliyomuş açıktan 2.üniversite olarak geçiyormuş . Tek şart öğrenim belgesiymiş işte . Gittim okulumdan öğrenim belgesi aldm geldim kayıt oldm . Şimdi açıktan okuyorum işte . Eğer örgünü kazanamasaydm açığa da girebilmek için tekrardan bidahaki sene sınava girmek zornda kalcaktm yani . Yine o ege ünisini kazanmam bu açıdan vesile olmuş oldu işe yaradı . :) Peki sen ne okuyosn açıktan ?

eweet kmse yok bugün topiğimiz boş kaldıııbaş vekil ben olarak şafak attırmayı ben yapcaammm

atarsaa 45 diyeceezz vee

manisaya selam olsun diyeceezzzz

Beni kimseden saymıyon mu gızz

ben de şafak türünden sayaacak olursammm 244 ..

Şiirimide ekleyecek olursam

Hayallere kapatıyorum göz kapaklarımı .
Gecenin vicdanına yalvarışlarımı ,
Koynuna yakarışlarımı bırakıyorum ..
Ve acının her tokadında ,
Dudaklarına susamışlığımı hissediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…