Çok güzel yerden sorduno bayaaaa bi karışık . Şimdi ben ege üniversitesi süt ürünleri bölüümünü kazandm aynı ilde izmirdeyim ben balçovada oturuyorum okulda 2 senelikdi ödemişteydi . Aynı ilde ama ilçeler arası tren ve otobüsle gidince 3 saat sürüyo . Neyse ben de yurtta kaldm 1 hafta . Sonra alışamadım oraya hiç . Sevgilimde ödemişte yatcaktı cezasını ben orda olduğum için . Sonra ben alışıyım diye gitmedi bekledi 1 hafta falan . Ben gittim bi türlü ortama alışamadım hergünüm ağlamakla geçti . Odada 8 kişiydik . Bölümüde aşırı istemiyodum istekli değildim zaten . Herkes sevgilimde dahil bırakma deseler de bırakıp geldim okulu .. 2 bavul ve 3-4 tane ağır çantayla trenle geldim ordanda sevgilim aldı eve getrdi annemler sinirlerinden hiç yardm bile etmediler bana . Sevgilimde senin ailen asla kbul etmez sen bırakamazsn o okulu bak diyodu . Ama ben kimseyi dinlemedim bizimkilerle çok kavga etsekde geldim . Sonra internetten araştırdım ne şanslıymşm tam da o ekim zamanı bi üni kazandığım için 2.üniyede direk kayıt olunabiliyomuş açıktan 2.üniversite olarak geçiyormuş . Tek şart öğrenim belgesiymiş işte . Gittim okulumdan öğrenim belgesi aldm geldim kayıt oldm . Şimdi açıktan okuyorum işte . Eğer örgünü kazanamasaydm açığa da girebilmek için tekrardan bidahaki sene sınava girmek zornda kalcaktm yani . Yine o ege ünisini kazanmam bu açıdan vesile olmuş oldu işe yaradı . :) Peki sen ne okuyosn açıktan ?
ooww baya meşakkatliymişş yaaa