KEsınlıkle oylee sonsuz bı hayatımz yokken omrumuzden bırbrımızı gormeyı calısıolar ya hakkımm haram .. helekki askerıme ıyı bakmıolar yaa
ben kötüyümm yaa aglıyyorummmonunla konuşuyorm hmde amaa napıymmm
ne mutlu sana benm dogum gunumm ve sesını bıle duyamadımm
ah canım ya ayrı olduğunuz son doğum günü olur umarım
iyi ki doğdun
nereye kayboldunuz :44:
yanlış yaptım galiba bu akşam
kaş yapayım derken göz cıkardım sanırım
Öldüm cümlelerine ya vallaha cümleleri felaket kullanıyosun cidden . Zaten çıkınca evleneceğim deyip duruo inşallah artık . Gerçi yaşımda erken olcak 19 dolmuş olcak ama 2 sene 3 ay ve aradaki askerlik ve cezaevine zorluklara sayacam artık ben dayanamayacağım yani . Siz çıkınca hemen evlenecekmisiniz ? Eğer öyleyse baya az kalmş yani sevinçten havalaara uçmanz lazmm isyan ise aslaaa :))
hahahahha çatlaklar :)))))))))))))))
ben kopuyomm bunu dinlerkenn uleen zıp zııp yapıommm
valla bende sayende dinledimçatlak seniii
nesin sen yaaa allahım yarabbimmmdeli şey seniii walla gelince tut kolundan oturt nikah masasına uleennn ya beimsin ya topragın dee bak o zaman kaçabilio muuuuu
kız alemsin valla gülme krizlerine soktun beni de
tut kolundan tut sürükle kaçmasın bi yere sürükle bas nikahı hemen
Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken
Arada manyaklığım tutuyo böyle işte kuzum, ama beyimiz değer kıymet bilmiyor
94 doğumlu musun canıım ?Yaş falan mühim değil, harbi seviyon, bekliyon sabrın sonu mutluluk olsun aaa
Ocak sonu tezkeremizi alıyoruz, zaten 1 yıl olacak şurda 1 ay sonra nişanlanalı daha fazla beklemenin lüzumu yok kuzum ya :18:
Mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz kısmetse
offfffffff kullanmak ıstıyorumm bunu :26::26::26::26::26:cok guzel yuregıne saglıkk
Selam canım merhaba kullanabilirsin tabiki de kullan gitsin
95 doğumluyum canım yani 18 :)) Bencede nişanlılık süreside 1 sene olacakmş daha uzatmaya gerek yok inşallah hayırlısı ile gelir o zamanlar da Hemencecik evlenirsiniz .) Benimki daha o aylarda içerde olcak temmuzun 20'sinde falan çıkacak işte nasipse .. sen kaçlısın ?
Bende 94 canımm, topiğin en küçükleri bizizBende uzatmak istemiyorum, yaş falan fistan ilgilendirmiyor beni. Aha 18 yaşındasın, ama yaşadıkların yaşından büyük şeyler. Hani bi söz var ya insan yaşı kadar değil, yaşadıkları kadar olgundur diye işte öyle.. Temmuz benim en uğurlu ayım, size de uğur getirsin bebeğim.
Fazla uzatmak istemiyorum, şimdi benden sonra nişanlanan çoğu arkadaşım evlenüdi. Yarın da bi diğerinin düğünü var. Bizim askerlik olmasaydı beklemezdik. Hatta nişanımız bile erken oldu, ama aileler tanıştığı için erken denmiyor.
Öyle güzelim, rabbim en güzellerini sana nasip etsin
Teşekkür ederim canım .. Hayırlısı olsun inşallah boşver onların düğünleri bitmiş olacak siz balayında olduğunuzda :) Ve sizin düğününüz olduğunda onlar 5-6 ay eskimiş olacakohh sizin ne güzel ilk günleriniz olacak onlar 5. 6. aylarındayken . Valla temmuz benim için de uğurlu bir ay çünkü sevdiğimle 29 temmuzda çıkmaya başladık şimdi temmuzda çıkacak falan filan :) Aynen ben çok sinir oluyorum böyle bikaç konu açtm hani seneye evleneceğiz nasipse falan diye herkes çok üzerimme geldiler kavga çıkardılar sitede . Konu kapandı ben banlandım hem de akıl yaşın 13 diyenler varken onlar banlanmadı beni banladılar ..
Bir de benim ailem de baştan beri erkek arkadaşımı istemediler bizi ayrımaya çalıştılar falan . Tanımadıkları halde istemiyolardı şimdi tanıştılar ama yine de istemiyolar sebebi ise sadece Tokatlı olması ve annesiyle babasının ayrı olması ne saçmalık demi .. Ay çıkınca bi de bu deertlerle uğraşacğaım ben bilmiyorm nasl olcak . Ailem düğününe gelmeyiz onunla evlenirsen diyolar 5 sene sonra da bu böyle olacak şimdi de ..
Sen ne güzel umut veriyorsun insanaBizde 4 temmuzda başladık canım Allahıım o tarz insanlarla uğraşılmıyor ya, ne laf yetiştirebiliyorsun ne başka birşey. Takmaya değmeyen farklıklar yani
Tokatlı olması mı? Tokatlılar çok iyidir ya. Bizde tokattan gelin aldık çok şükür bi kötülüğünü görmedim. Annesiyle babası ayrı diye sorgulanan gençlerin halini anlamak ne mümkün sanki o istedi diye ayrıldılar ne mantıktır ya. Ailenin öyle dediğine bakma kuzum, insan yavrusuna kıyamaz ki zamanla inşallah sevdiğin kendini sevdirdikçe anlayacaklardır olumsuz düşüncelerinin yalnış olduğunu
Kızlaarr dün çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayııın geç oldu cevap vermem ama güç olmasın
Arada manyaklığım tutuyo böyle işte kuzum, ama beyimiz değer kıymet bilmiyor
94 doğumlu musun canıım ?Yaş falan mühim değil, harbi seviyon, bekliyon sabrın sonu mutluluk olsun aaa
Ocak sonu tezkeremizi alıyoruz, zaten 1 yıl olacak şurda 1 ay sonra nişanlanalı daha fazla beklemenin lüzumu yok kuzum ya :18:
Mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz kısmetse
Çatlak oldum bundan sonra yeni takma adıımm heyoooo
Ben esin canım memnun oldumTutup oturtcam böyle giderse adam ayar ediyo beni bak bak ergen gibi trip atıyo konuşmuyo hala Dicem ki ''ya benim olcan, ya seni boğucam!''
Gül tabi gül patlat bi kahkaha
Valla çok gaza getiriyornuz angarayı basacağım şimdi gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?