Dışı zindanda zaten içi olsa nolcak olmasa nnolcakYok ağlamıyorum zaten onun yanında . Valla benim sayemde siz askerliği unuttunuz hepiniz benimle uğraşıyosunuz . İşe yaradım galiba azcık
unutmadım bebeeemmm çok geç uyandım bugün o kadar nasıl uyudum bilmiyom ama öküz gibi uyumuşumsonra işlerim vardı ondan oldu bebeeemmm
iim valla öyle sizlerle beraber vakit geçirmeye çalışıyorum sen nbysn??? askerin nasıl??
Valla ama heeMesela o evlenme teklifi etmeseydi ben ederdim
Ama benden aceleci davrandı öküzMesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaamOlmaz çok var daha dedim
Kayınpeder de oldu o zaman geldi hafta yapalım diye dalga geçtii
her zaman bekleriz cnm herzaman gela
onun yanındada evdede aglamak yook artk walaa sorma aynen unuttuk hakkaten yaaa
İyi geceler canımm yine görüşürüüzz
İyi geceler sana da canımm :)
Unut unut iyi gelir vallaha biraz kafandan atıp düşünmemek :) Ben görüşe gideceğim diye bugün sabah 07:50 miydi ne o saatlerde uyandım aşırı uykum geldii yine gelirimm iyi gecelerr tatlımm :))
İyi geceler canımm yine görüşürüüzz
İyi geceler sana da canımm :)
Unut unut iyi gelir vallaha biraz kafandan atıp düşünmemek :) Ben görüşe gideceğim diye bugün sabah 07:50 miydi ne o saatlerde uyandım aşırı uykum geldii yine gelirimm iyi gecelerr tatlımm :))
8 dakika dımdıırıdımm
son 8 dk
uleennnn sankii yılbaşına giriyoozz ne buuu
tamam canımm dediklerimi unutma herzaman beklerimmm geel ne zaman istersennnii geceler şimdi güzelce uyu rüyanda yarini gör tatlımmm
ii geceler cnm yine gel hep gel her telden sohpet var burda
Tabi ki de geleceğimm hiç kaçırır mıyım böyle güzel sohbet bulmuşken şansımı :) İyi geceler kızlarrrr :)
eeee bizim için bi nevi öle bebeeemm
aynenn canım ayneennn ewttt attı şafaklaarrrr
Sizin şafak yazısını görünce şimdi yazdığım şiiri paylaşmak istedimmm hepinize hitafenn hemen paylaşıyorumm
Bir ağlıyorum bir gülüyorum ,
Ve her gülüşümün ardında bir burukluk ,
Her gülümseyişlerimin ardında bir yokluk kokusu
Şu tek bir zerresini dahi hatırlamak istemeyeceğimiz günlerden bir gün daha geride bıraktık şimdi ...
Tek zorluk bu sabahın bir de çekeceğimiz bu uzun gecesi , bu yalnızlık gecesi , bu hüzün gecesi , bu acı kokan aşk'ın sokaklarında gezen sabrın dilenci gecesi .
Bir gün daha geri geride bıraktık şimdi ..
tamam canımm
orası ölee yaa gizemm ben acıktmm gene yaaa:26:
attı şafaklar yuppiiiii
evet şafak 156 mehtap 13
Sizin şafak yazısını görünce şimdi yazdığım şiiri paylaşmak istedimmm hepinize hitafenn hemen paylaşıyorumm
Bir ağlıyorum bir gülüyorum ,
Ve her gülüşümün ardında bir burukluk ,
Her gülümseyişlerimin ardında bir yokluk kokusu
Şu tek bir zerresini dahi hatırlamak istemeyeceğimiz günlerden bir gün daha geride bıraktık şimdi ...
Tek zorluk bu sabahın bir de çekeceğimiz bu uzun gecesi , bu yalnızlık gecesi , bu hüzün gecesi , bu acı kokan aşk'ın sokaklarında gezen sabrın dilenci gecesi .
Bir gün daha geri geride bıraktık şimdi ..
wooooouuuvvvvv çok güzel yazmışsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?