- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Ne demek canıım, sen gel biz senin şebeğin oluruz.Sen aradığında söyle fax'ları bolca atsın, sana moral kaynağı. Okudukça umut. Çıkınca kıyın nikahı vaalla hiç beklemeyin. Benim elimde olsa geldiği gün kıycam nikahı ''ulan benimsin artık'' dicem
Valla artık ben kendimle gurur duymak istemiyorumbekle bekle hal oldum ( az kendimi beğenmişlik yapıyım bari hiç de huyum değildir ama ) Bugün görüş vardı görüşe annesiyle gittik . Annesine şey dedim işte benden başkasına vermezsiniz artık oğlunuzu ben o kadar bekledim falan dedim . Şey dedi vermem senden başkasına sen hak ettin dedi Biraz onlar duysun artık . Ve de sevgilim inşallah evlilik teklifi ederek göstercek bunu :) Sen 5 sene dedin sanırım demin maşşallah gerçekten baya bi olmuş sizin dee . Allah tamamını erdirsin inşallahh .
delisinn sen kızımm yaaa
delisinn sen kızımm yaaa
Daha yeni dinliyorum
O zaman Ecrinde topiciğimizin kızlarına gelsin
[video=youtube;1sdUwr5DPDE]http://www.youtube.com/watch?v=1sdUwr5DPDE[/video]
Yani canım bi sürü sebep olabilirTamam yarın bekliyorum gelmeyen ne olsun
Amiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
Daha yeni dinliyorum
Cidden öldüm gülmekten yaÇok iyi sohbetiniz hepinzin
walla annesi vermeye kalksada sevgilin gtmez başkasınaane güzel bugün konuşmuşun onla bu gazla haftaya kadar gdersn bze takıl sen hayatını yaşa kuzumm bz seni eglendirrzz 5.5 yıl oldu canım lise aşkımm bnm kendileriii allahım nazardan korusun gözü olanın gözü çıksınn bzm mutluluklarımızdaa topik olarak mutlulumuzda tabiii
Valla ama heeMesela o evlenme teklifi etmeseydi ben ederdim
Ama benden aceleci davrandı öküzMesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaamOlmaz çok var daha dedim
Kayınpeder de oldu o zaman geldi hafta yapalım diye dalga geçtii
Cidden öldüm gülmekten yaÇok iyi sohbetiniz hepinzin
Daha yeni dinliyorum
Valla ama heeMesela o evlenme teklifi etmeseydi ben ederdim
Ama benden aceleci davrandı öküzMesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaamOlmaz çok var daha dedim
Kayınpeder de oldu o zaman geldi hafta yapalım diye dalga geçtii
laaannnn napıyoonn sen hiiç selam sabahh yookkkher zaman bekleriz cnm herzaman gela
Ne güzelmişş maşallah . Gözü olanın gözü çıksın inşallah aminnnAynen bugün konuştuk iyi geldi dokunamasam da yüzünü gördüm sesinii duydumm .. Güüülen yüzünü görmek iyi geldi bana . En azından sohbet edebilmek iyi geldi cidden . Ama daha bi kötü oluyo böyle daha bi etkileniyorum gördüğüm gün daha da bi üzülüyorum .
her zaman bekleriz cnm herzaman gela
saol tatlıımmbundan sonraa aglamak yookk yüregiiimm sızlamaakkk yook yüregiiimm ne acıya dayandık biz seninlee yapcaazzz
laaannnn napıyoonn sen hiiç selam sabahh yookkkpis seniiiii
amiinn canımm çıksınn wala çıksıınnnnyaa olursun kötü artk amaa bide şöle düşün gülen yüzünü görünce nası mutlu oldun oda seninkini hep gülerek görsün kii üzülmesin ice zindaan olmasn oralar tatlım yaaa:26:
Büyük bir zevkle gelirim vallaAnlaştık :)
Tamam yok ağlamakk .. Gerçi böyle desem de yanına gittiğimde nasl yüüzm gülüyo yanından ayrıldığımda yine bastırıyo yalnzlık acı hüüzn keder yine ağlıyorum aynı öyle olacak ama .. Artık yapacak birşey yok ..
baktım muhabbet koyu burda bodoslama daldım bende nabiiimmm
l
amiinn canımm çıksınn wala çıksıınnnnyaa olursun kötü artk amaa bide şöle düşün gülen yüzünü görünce nası mutlu oldun oda seninkini hep gülerek görsün kii üzülmesin ice zindaan olmasn oralar tatlım yaaa:26:
Büyük bir zevkle gelirim vallaAnlaştık :)
Tamam yok ağlamakk .. Gerçi böyle desem de yanına gittiğimde nasl yüüzm gülüyo yanından ayrıldığımda yine bastırıyo yalnzlık acı hüüzn keder yine ağlıyorum aynı öyle olacak ama .. Artık yapacak birşey yok ..
soon dakikalarrrrrrrrrrr
yalnız diilsiin biz warız artıkınn yaav
pis fırsatçı seniiiiiöle olsun bakalım naptn nassın gizoş gidince sende unuttun beni:26:
Dışı zindanda zaten içi olsa nolcak olmasa nnolcakYok ağlamıyorum zaten onun yanında . Valla benim sayemde siz askerliği unuttunuz hepiniz benimle uğraşıyosunuz . İşe yaradım galiba azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?