Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Öldüm cümlelerine ya vallaha cümleleri felaket kullanıyosun cidden . Zaten çıkınca evleneceğim deyip duruo inşallah artık . Gerçi yaşımda erken olcak 19 dolmuş olcak ama 2 sene 3 ay ve aradaki askerlik ve cezaevine zorluklara sayacam artık ben dayanamayacağım yani . Siz çıkınca hemen evlenecekmisiniz ? Eğer öyleyse baya az kalmş yani sevinçten havalaara uçmanz lazmm isyan ise aslaaa :))

walla annesi vermeye kalksada sevgilin gtmez başkasınaa ne güzel bugün konuşmuşun onla bu gazla haftaya kadar gdersn bze takıl sen hayatını yaşa kuzumm bz seni eglendirrzz5.5 yıl oldu canım lise aşkımm bnm kendileriiiallahım nazardan korusun gözü olanın gözü çıksınn bzm mutluluklarımızdaatopik olarak mutlulumuzda tabiii

delisinn sen kızımm yaaa

Valla ama hee Mesela o evlenme teklifi etmeseydi ben ederdim
Ama benden aceleci davrandı öküz Mesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaam Olmaz çok var daha dedim
Kayınpeder de oldu o zaman geldi hafta yapalım diye dalga geçtii

hahahahha çatlaklar :)))))))))))))))

ben kopuyomm bunu dinlerkenn uleen zıp zııp yapıommm

Ne güzelmişş maşallah . Gözü olanın gözü çıksın inşallah aminnn Aynen bugün konuştuk iyi geldi dokunamasam da yüzünü gördüm sesinii duydumm .. Güüülen yüzünü görmek iyi geldi bana . En azından sohbet edebilmek iyi geldi cidden . Ama daha bi kötü oluyo böyle daha bi etkileniyorum gördüğüm gün daha da bi üzülüyorum .

nesin sen yaaa allahım yarabbimmmdeli şey seniii walla gelince tut kolundan oturt nikah masasınauleennn ya beimsin ya topragın dee bak o zaman kaçabilio muuuuu

Cidden öldüm gülmekten ya Çok iyi sohbetiniz hepinzin

saol tatlıımm bundan sonraa aglamak yookk yüregiiimm sızlamaakkk yook yüregiiimm ne acıya dayandık biz seninlee yapcaazzz

valla bende sayende dinledim çatlak seniii

kız alemsin valla gülme krizlerine soktun beni de

tut kolundan tut sürükle kaçmasın bi yere sürükle bas nikahı hemen

her zaman bekleriz cnm herzaman gel a
laaannnn napıyoonn sen hiiç selam sabahh yookkk pis seniiiii

amiinn canımm çıksınn wala çıksıınnnn yaa olursun kötü artk amaa bide şöle düşün gülen yüzünü görünce nası mutlu oldun oda seninkini hep gülerek görsün kii üzülmesin ice zindaan olmasn oralar tatlım yaaa:26:

her zaman bekleriz cnm herzaman gel a

Büyük bir zevkle gelirim valla Anlaştık :)

saol tatlıımm bundan sonraa aglamak yookk yüregiiimm sızlamaakkk yook yüregiiimm ne acıya dayandık biz seninlee yapcaazzz

Tamam yok ağlamakk .. Gerçi böyle desem de yanına gittiğimde nasl yüüzm gülüyo yanından ayrıldığımda yine bastırıyo yalnzlık acı hüüzn keder yine ağlıyorum aynı öyle olacak ama .. Artık yapacak birşey yok ..

baktım muhabbet koyu burda bodoslama daldım bende nabiiimmm

yalnız diilsiin biz warız artıkınn yaav
baktım muhabbet koyu burda bodoslama daldım bende nabiiimmm

pis fırsatçı seniiiii öle olsun bakalım naptn nassın gizoş gidince sende unuttun beni:26:

Dışı zindanda zaten içi olsa nolcak olmasa nnolcak Yok ağlamıyorum zaten onun yanında . Valla benim sayemde siz askerliği unuttunuz hepiniz benimle uğraşıyosunuz . İşe yaradım galiba azcık

soon dakikalarrrrrrrrrrr

eweetttt 1::

yalnız diilsiin biz warız artıkınn yaav

pis fırsatçı seniiiii öle olsun bakalım naptn nassın gizoş gidince sende unuttun beni:26:

unutmadım bebeeemmm çok geç uyandım bugün o kadar nasıl uyudum bilmiyom ama öküz gibi uyumuşum sonra işlerim vardı ondan oldu bebeeemmm
iim valla öyle sizlerle beraber vakit geçirmeye çalışıyorum sen nbysn??? askerin nasıl??

Dışı zindanda zaten içi olsa nolcak olmasa nnolcak Yok ağlamıyorum zaten onun yanında . Valla benim sayemde siz askerliği unuttunuz hepiniz benimle uğraşıyosunuz . İşe yaradım galiba azcık

onun yanındada evdede aglamak yook artk walaa sorma aynen unuttuk hakkaten yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…