• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Ne demek canıım, sen gel biz senin şebeğin oluruz. :17: Sen aradığında söyle fax'ları bolca atsın, sana moral kaynağı. Okudukça umut. :31: Çıkınca kıyın nikahı vaalla hiç beklemeyin. :17: Benim elimde olsa geldiği gün kıycam nikahı ''ulan benimsin artık'' dicem :27:

:1: Öldüm cümlelerine ya vallaha cümleleri felaket kullanıyosun cidden . Zaten çıkınca evleneceğim deyip duruo inşallah artık . Gerçi yaşımda erken olcak 19 dolmuş olcak ama 2 sene 3 ay ve aradaki askerlik ve cezaevine zorluklara sayacam artık ben dayanamayacağım yani . Siz çıkınca hemen evlenecekmisiniz ? Eğer öyleyse baya az kalmş yani sevinçten havalaara uçmanz lazmm isyan ise aslaaa :))

Valla artık ben kendimle gurur duymak istemiyorum :1: bekle bekle hal oldum :1: ( az kendimi beğenmişlik yapıyım bari hiç de huyum değildir ama :37: ) Bugün görüş vardı görüşe annesiyle gittik . Annesine şey dedim işte benden başkasına vermezsiniz artık oğlunuzu ben o kadar bekledim falan dedim . Şey dedi vermem senden başkasına sen hak ettin dedi :D Biraz onlar duysun artık . Ve de sevgilim inşallah evlilik teklifi ederek göstercek bunu :) Sen 5 sene dedin sanırım demin maşşallah gerçekten baya bi olmuş sizin dee . Allah tamamını erdirsin inşallahh .

walla annesi vermeye kalksada sevgilin gtmez başkasınaa :1:ne güzel bugün konuşmuşun onla bu gazla haftaya kadar gdersn bze takıl sen hayatını yaşa kuzumm bz seni eglendirrzz:1:5.5 yıl oldu canım lise aşkımm bnm kendileriii:nazar:allahım nazardan korusun gözü olanın gözü çıksınn bzm mutluluklarımızdaa:1:topik olarak mutlulumuzda tabiii :9:

delisinn sen kızımm yaaa:1:

Valla ama hee :27: Mesela o evlenme teklifi etmeseydi ben ederdim :9:
Ama benden aceleci davrandı öküz :19: Mesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30 :9:
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaam :17: Olmaz çok var daha dedim :9:
Kayınpeder de oldu o zaman geldi hafta yapalım diye dalga geçtii :14::27:

Daha yeni dinliyorum :27::27:

O zaman Ecrinde topiciğimizin kızlarına gelsin :32::24::9::9:

[video=youtube;1sdUwr5DPDE]http://www.youtube.com/watch?v=1sdUwr5DPDE[/video]

Yani canım bi sürü sebep olabilir :31: Tamam yarın bekliyorum gelmeyen ne olsun :27:
Amiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :nazar:

hahahahha çatlaklar :)))))))))))))))

Yani canım bi sürü sebep olabilir :31: Tamam yarın bekliyorum gelmeyen ne olsun :27:

ben kopuyomm bunu dinlerkenn uleen zıp zııp yapıommm :1:

walla annesi vermeye kalksada sevgilin gtmez başkasınaa :1:ne güzel bugün konuşmuşun onla bu gazla haftaya kadar gdersn bze takıl sen hayatını yaşa kuzumm bz seni eglendirrzz:1:5.5 yıl oldu canım lise aşkımm bnm kendileriii:nazar:allahım nazardan korusun gözü olanın gözü çıksınn bzm mutluluklarımızdaa:1:topik olarak mutlulumuzda tabiii :9:

Ne güzelmişş maşallah . Gözü olanın gözü çıksın inşallah aminnn :1: Aynen bugün konuştuk iyi geldi dokunamasam da yüzünü gördüm sesinii duydumm .. Güüülen yüzünü görmek iyi geldi bana . En azından sohbet edebilmek iyi geldi cidden . Ama daha bi kötü oluyo böyle daha bi etkileniyorum gördüğüm gün daha da bi üzülüyorum .

Ama benden aceleci davrandı öküz :19: Mesela o diyo mayıs sonu haziran başı ben diyorum ocak 30 :9:
Hele bi kez kayınpederle babam konuşuyor eylül falan diye damarıma bastılar anaaam :17: Olmaz çok var daha dedim :9:

nesin sen yaaa allahım yarabbimmm:1:deli şey seniii walla gelince tut kolundan oturt nikah masasına:21:uleennn ya beimsin ya topragın dee :1:bak o zaman kaçabilio muuuuu:52:

Cidden öldüm gülmekten ya :1: Çok iyi sohbetiniz hepinzin

saol tatlıımm:9: bundan sonraa aglamak yookk yüregiiimm sızlamaakkk yook yüregiiimm ne acıya dayandık biz seninlee yapcaazzz:1:

valla bende sayende dinledim :9::9::9::9: çatlak seniii :27::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9: kız alemsin valla gülme krizlerine soktun beni de :9::9::9:

tut kolundan tut sürükle kaçmasın bi yere sürükle bas nikahı hemen :9::9::9::9::9:

her zaman bekleriz cnm herzaman gel :16:a
laaannnn napıyoonn sen hiiç selam sabahh yookkk :1:pis seniiiii

Ne güzelmişş maşallah . Gözü olanın gözü çıksın inşallah aminnn :1: Aynen bugün konuştuk iyi geldi dokunamasam da yüzünü gördüm sesinii duydumm .. Güüülen yüzünü görmek iyi geldi bana . En azından sohbet edebilmek iyi geldi cidden . Ama daha bi kötü oluyo böyle daha bi etkileniyorum gördüğüm gün daha da bi üzülüyorum .

amiinn canımm çıksınn wala çıksıınnnn :1:yaa olursun kötü artk amaa bide şöle düşün gülen yüzünü görünce nası mutlu oldun oda seninkini hep gülerek görsün kii üzülmesin ice zindaan olmasn oralar tatlım yaaa:26:

her zaman bekleriz cnm herzaman gel :16:a

Büyük bir zevkle gelirim valla :1: Anlaştık :)

saol tatlıımm:9: bundan sonraa aglamak yookk yüregiiimm sızlamaakkk yook yüregiiimm ne acıya dayandık biz seninlee yapcaazzz:1:

Tamam yok ağlamakk .. Gerçi böyle desem de yanına gittiğimde nasl yüüzm gülüyo yanından ayrıldığımda yine bastırıyo yalnzlık acı hüüzn keder yine ağlıyorum aynı öyle olacak ama .. Artık yapacak birşey yok ..

laaannnn napıyoonn sen hiiç selam sabahh yookkk :1:pis seniiiii

amiinn canımm çıksınn wala çıksıınnnn :1:yaa olursun kötü artk amaa bide şöle düşün gülen yüzünü görünce nası mutlu oldun oda seninkini hep gülerek görsün kii üzülmesin ice zindaan olmasn oralar tatlım yaaa:26:

baktım muhabbet koyu burda bodoslama daldım bende nabiiimmm :9::9::9::9:

Tamam yok ağlamakk .. Gerçi böyle desem de yanına gittiğimde nasl yüüzm gülüyo yanından ayrıldığımda yine bastırıyo yalnzlık acı hüüzn keder yine ağlıyorum aynı öyle olacak ama .. Artık yapacak birşey yok ..

yalnız diilsiin biz warız artıkınn yaav :1:
baktım muhabbet koyu burda bodoslama daldım bende nabiiimmm :9::9::9::9:

pis fırsatçı seniiiii :1:öle olsun bakalım naptn nassın gizoş gidince sende unuttun beni:26:

l

Dışı zindanda zaten içi olsa nolcak olmasa nnolcak :14: Yok ağlamıyorum zaten onun yanında . Valla benim sayemde siz askerliği unuttunuz hepiniz benimle uğraşıyosunuz . İşe yaradım galiba azcık :46:

soon dakikalarrrrrrrrrrr:46::46:

eweetttt :1::1:1::

yalnız diilsiin biz warız artıkınn yaav :1:

pis fırsatçı seniiiii :1:öle olsun bakalım naptn nassın gizoş gidince sende unuttun beni:26:

unutmadım bebeeemmm çok geç uyandım bugün o kadar nasıl uyudum bilmiyom ama öküz gibi uyumuşum :9::9::9: sonra işlerim vardı ondan oldu bebeeemmm
iim valla öyle sizlerle beraber vakit geçirmeye çalışıyorum sen nbysn??? askerin nasıl??

Back