Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Geçmiş olsun canıım çok geçmiş olsun. En zon zaman onların hasta olduklarında yanlarında olamadğımız zamanlar anlıyorum seni :26:
Dedeleri yapmış bunları anladığım kadarıyla çok abartmışlar. Sabır diyeceksin artık kıbrıstı sanırım, gidince rahatlar belki canım

Burdan alıntı yaptım ki gör diye bilerek :) sırf seninle konuşmak için geldim bak buraya , askerlik kısmına uymasada sonuç mutluluk kısmına uyacağım inşallah Son zamanlar baya zor geçiyo gerçekten hani demişsin ya 12 ayı yedik 47 gün müydü bir türlü geçmiyo demmişsin hele son 10 günün içine girince daha da bi yavaş geçiyo tabi kavuşma yaklaşıyo ya insana günler baya bi uzun geliyo normal .
Sonra bu günlerinizi gülümseyerek hatırlayacaksınız . Mesela benmki bi keresinde telefonunu yakalatmıştı komutanına tam da telefonu komutanın elindeyken ben arıyormuşum komutanda al şu telefonu zır zır bak sonra bana geri ver demiş benimki de o sayede kurtardı telefonu . Ama o zaman gitti telefon diye baya üzülmüş . Nebiliym bikaç kere arkadaşları yüzünden yakalatmştı telefonunu çok üzülmüştüm o da öyle tabi bir de çok özlemiştim . O zaman üzülmüştüm ama şimdi o günleri birbirmize anlatıp ne komikti ya deyip gülüyoruz yani . Gerçi şimdi sevgilimi de bulamıyorum yanımda hatta telefonun öteki ucunda ama .. Yapacak birşey yok .
Askerlikte en azından konuşma var hatta en çoğundan . Ben böyle görüşemiyoruz yeterince konuşamıyoruz diye yakarıyodum .. Bi günümüz bile geçmiyodu konuşmadan böyle geçmiş zamanda konuşuyorum ama 17 gün öncesinden bahsediyorum ya . Geceleri 2-3 sat konuşurduk telefonda . 1 saat sonra ben mesaj atmazsam o o atmazsa da ben atıyordum ne yapıyorsun diye . Hatta 17 gün öncesine kadar haftada sadece 10 dakika mı konuşacağız sadece deyip gözlerimizden yaşlar geliyordu .. Düşünmek bile istemediğim hatta düşündüüğmde ağlamama sebep olan bir durumun içindeyimm .. İlk görüşne gittiğim gün ikimizde ağladık biliyo musun 2 hafta önce cuma idi .. Ben dayanamadım ağladım onun da gözlerinden yaşlar geldii .. Onu öyle görünce ben daha da bi kahroldum ..
Kusura bakma uzun uzun yazıyorum ama .. Biliyorum benim tesellim hiç yok herkes nasl dayanıyosn o hali düşünmek bile istemiyorum diyo zaten .. O yüzden benim tesellim yok .. Bari ben teselli olayım .. Belki böylelikle güçlü olduğumu falan zanneder bana da iyi gelir bu psikoloji .. Üzülme canım lütfen .. Burdaki asker bekleyenler hiç üzülmesinler .. Gerçekten konuşamamak haber bile alamamak insanı çıldırtacak derecede acı .. Nasıl dayandığımı ben de bilmiyorum .. Ama her günüm zehir .. Bu arada mesaj kutun doluymuş yazaamadım o yüzden özelden .Memnun oldum bu arada :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bi önceki topikte yazını da okudum. Etkiledi beni.. :26:
Asker mi sevdiğin ya da parmaklıklar falan demişsin. Haddim değil belki ama sormak istedim?

kızarım bak böle düşünürsen ne demek uymuyorum dedim ya herkes war burdaa emin ol geçecek canım yaa üzme yapratma o psikoloji bambaşkadr kmse bilemez onun için sen saglam durmak onuda desteklemek zorundasın şimdi ne görüşeceiinn zamana kadar motive ol onuda kendinide üzme cansucumm lütfen tatlımm hayatın insana neler getireceii belli olmuyoo maleseff bzde hergün görüşürdük akşama kadar yanımdan ayrılır 2 adım atar arardk ewe varana kadar konuş sonraa eve gidince 10 dk lık yemek arasından sonraa dewam hep böle geçti 5 yılımız sizinde o günleriniz gelecek geri üzmee kendinii allahm başka dert daha beterini vermesinnn....

Canım bi önceki topikte yazını da okudum. Etkiledi beni.. :26:
Asker mi sevdiğin ya da parmaklıklar falan demişsin. Haddim değil belki ama sormak istedim?

Ne haddi canım öyle söyleme :) sorabilirsin tabiki de . Erkek arkadaşım 17 yaşnda sokakda bikaç kişi tarafndan bıçaklanmş o da kendini savunmak için onların üzerine baya fazla gidince ceza almş şimdi 23 yaşnda o cezası yeni geldiği için yeni girdi cezaevine .
2-3 ay kapalıda yatacak ( işte telefon yok yasak falan ) geri kalan 6 ayını da açıkda olacak açıkta tel varmş yani oradaki tellerden arayabilyomuş ama böyle kapalı olunca telefonda yasak yani haberleşemiyoruz . haftada bi kere 10 dakika telefon hakkı var bi kerede kapalı demirler ve arada bir cam ile 30 dakika bi süre veriyolar o kadar öteki günler hiç haber alamıyoruz birbirmizdenn . toplam cezası da 8 ay 20 gün . bugün 17.günü .

ay geçmiş olsun tatlımm yaa walaa o askerlikle ilgili bişi de yorum dahi yapmak istemiorumm içim şiştii yeminleeumarım bi an önce arar ve hemenck iyileşirrrr....

işin kolayını bulduysan sıkıntı yok kuzum yaa o zaman takmaya lüzumm yookkkerkektr ne yapsa yeridir diiipp geçiceksiinnn

Bundan daha beteri ölüm olur sanırım Allah korusun .. İnşallah gelir yine o günler ne diyim Ona destek de olamıyorum ki konuşamıyoruz bile .. Birbirimzi düşündüğümüzü bilmek yani ona sürekli bunu hatrlatıyorum her hafta bu ona yetiyordur herhalde

işte demek istediğimde bu tam olarak yanında olamasanda onu düşünmek bile bi destektr canım bnm ....yanına gttiğinde güzel günlerinizden bahsedin gülmeye çalışın yüzyüze görüşemiyo musunuz tatlımm hiiç???

yazdıklarını okudukça gerçekten çok üzüldüm aramızda fark yok aslında sende sevdiini bekliyorsun bizde gerçekten çok zor allah sabır versin geçicek inş bugünlerde sen kavuşacaksın sevdiine :26:

Şuan sana ne desem boş. Geçecek bitecek desem bile boş.. Canım benim Rabbim bize verilen sabırın bin katını sana göndersin. Sende bizim gibi şafak sayıyorsun vuslat'a.. Ama sen bizden farklı olarak. Duygularını çok iyi ifade ediyorsun bu dikkatimi çok çekti. Bağlılığın ve duyduğun aşka da maşallah Namaz kılıp, secde ye başını koymayı unutma canım olur mu? Rabbim sana dualarınla, güç ihsan edecektir. (Çok olgun konuştum dimi?)
Geçecek demekle geçmiyor bilirim, ama geçecek canıım geçecek bitecek! Sen yarine kavuşacaksın. Bitmeyen ne var ki bu hayatta.
İnsanların nefesleri bile bitiyorken..

inşşşşşşşşşşş bebegmm hemen ıyıleşsn arasın yrn dogum gunum aglarım yoksa heep ztn onsuz dogum gunum kotu gecıcek

Yüz yüze görüşülüyoda işte demirler ve cam falan oluyo karşılıklı telefon var alıyosn teli knşuyosun yüzüne bakarak öyle işte .
Çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum ya öğretirmisin bana

işin kolayını bulduysan sıkıntı yok kuzum yaa o zaman takmaya lüzumm yookkkerkektr ne yapsa yeridir diiipp geçiceksiinnn

Takmıyorum işin kolayı he deyip susturacaksın. By mı yazıyor byy deyip susacak
Erkektir ama öküzün dibidiir

çok deli konuştun esinciikkk tebrikleerrr

Ben atlıyorum ve direk cevap veriyorum Yorumun alt köşesinde alıntı ile cevapla var ya canım onun yanında bi kutucuk var + işaretli falan.. Alıntı yapacağın yorumlara tıkla sonra en altta konuya cevap ver deee

Doğru söylüyorsunn bir de için çok temiz sanırım :) sevgilim namaza başladığını söyleyip bana tavsiye etmişti ben de bugün yatsı namazını kılarak başladım nazama cidden içiniz çok temiz .. İnşallah geçecek .. İnsan konuşunca en azından birbirine teselli oluyo ama böyle hiç konuşmadan beklemek cidden zor oluyo .. Ama çare yok insan her şeye alışıyo hayatta ne yapalım . Elbet geçecek günler geçmek zorunda .. Bu benim içinde geçerli sevdiğiini bekleyenler için de geçerli . Bence sevdiğini askerde olduğu için bekleyenlerde sevgileri gerçekten değerli ve sevilmeye değer insanlar benim için .. Çünkü öyle herkes bekleyemez sevdiğini askere gittiğinde .. İnşallah askerlik bittiğinde hiçbir engel çıkmaz kmsenin karışsında tabi senin de öyle :) Ben seviniyodum çünkü oh be askerlik bitti beklemicem daha diye ama bi engel çıktı ve yine bekliyorum çaresiz .. İnşallah kimseye böyle engeller çıkmaz .

askerı kıbrısta olaan telefon ıcerı nasıl soktunuz hatt oranın hattımı bılgı verırmsnz

alıntı ile cewapla yazan yerin yanında tırnak işareti war canım kiminkini alıntılayacaksan o tırnaga tıklıonn sonra diğerlerinde aynı en sonuncuyu alıntı ile cewapla diyosun orda çıkıo hepsi tatlımm umarm anlatabildmmmanladımm canımm zor ki ne zor bi newi tekrar asker bekliyon işte tek farkı ulaşım yok iletişimm ama bak 2 3 ay sonra oda olcakmış inş daha güzel olcak canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…