Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

adım ecrindi canım unutmadım atarsa dan aklımda kalmıştrhayırdr neyn war demeyim askerin naptı diyelim artk çünkü onlar bizi böle mahvediolar:26:

Huu zeki kıız senii Ecriin ismine de sana da maşallah o zaman (ecrin ismi severim dee)
Doğru soru sorma biçimi Evden dışarıya çıktım arkadaşın kınasına sağolsun keyfimin içine etti beyim. Eve paşa paşa döndüm.

saol tatlımm saollayy allahım ben böle yapan erkekleri bi kaşık suda bogacammm yaaaniye içine edioo canım yaa eve mi kapatcakmışşş???

saol tatlımm saollayy allahım ben böle yapan erkekleri bi kaşık suda bogacammm yaaaniye içine edioo canım yaa eve mi kapatcakmışşş???

Benim askerin bu huyuna kıskançlık mı dersin, sahiplenme mi dersin valla ben ne diyeceğimi şaşırdım ama genetik yani babası da bu derece kısıtlıyormuş evlendikten sonra düzeliyorlar
Valla artık alıştım Hep aynı durum, canımı sıkıyoor sonra ergen gibi by deyiip susuyor.
Tıp oynuyoruz sanki sustuk aha gene

Son düzenleme:

ayy allahm ayy yaa ne değişik bu erkek milleti(aşkımmı tenzih ediyorumm)yaa arkadaş kısıtlama ne yaa hangi çagdan kalma bu adam esincimm yaaa??oooffff içim şiştiiiinie susuyoo kızdı yaa artk konuşmaz emeline ulaştı seni eve koydu oohhh susup otursun ordaaa

Ecriinciikk gaz veriyon bana bak Valla kuzum 1yıl 4 ay'dır birlikteyiz ama ben alıştım artık.. İnanır mısın tartışmak yerine gülme krizine giriyorum artık relax Ya aslına bakarsan onun söylenmesi de, benim için bi bahane oldu. Pek kalmak istemiyordum, gittim sıkıldım. Damat tarafındaki kızlar bi yukarıdan bakıyor millete ortam sarmadı. :18: Bende çıkarken arkadaşım anladı zaten direk, tamam kardeşim git sen dedi

sakiinn ol canımm sakin bugün daha iyiimm en azından sıyırmadan bi bitseydiiiseenn nassınn bakalımmm askerin nasııı????

cok kızıyorumm yaa cok piss davranılar cocuklaraa dun yagmurun altnda kala kala hasta olduuu .... kahvaltı 3 zeytınden ıbartmıs yemeklerr yeterlı vermıolrmıs ne beslenme var nede bıışeey cocklar mahkummu bellı değill !! HAstalandı cnm akşam aramadı mrk ıcersndeyım

aaaayyyyy bana tanıdık geldi valla bu durum
bi benzeride bende var valla zamanında ne kavgalar kıyametler artık takmıyorum bende valla

aaaayyyyy bana tanıdık geldi valla bu durum
bi benzeride bende var valla zamanında ne kavgalar kıyametler artık takmıyorum bende valla

İşte biz 10 aydır böyleyiz kuzu Bünye alışıyoo eee ne olacak
Takmaaa takma taka taka akıl kalmıyo sonra insan da he deyip susturacaksın valla en kolayı

öyle valla bebeeemmm kızmamak elde değil valla
geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda iileşir :26:

İşte biz 10 aydır böyleyiz kuzu Bünye alışıyoo eee ne olacak
Takmaaa takma taka taka akıl kalmıyo sonra insan da he deyip susturacaksın valla en kolayı

aynen vallaa bende he diyom gene kendi bildiimi okuyom ona da kızıyo gene he diyom sonra sakinleşince sen haklısın diyo her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…