ikiside cnm şafak sıkıştırıyo artık diyolar bu duruma
wala şu psikolojiyle cinnet geçircek pozisyondaym sen düşün gerisinibu kadar sıkıştırcanı hiç tahmin etmezdiimmm amaa maaleseff sıyırmak üzereymmm
pufff Kıyamammm yaaa emınm zordur bnmkını bende 1 gunun yarısı kadr gorucem sonra 4 ay bdha hıııc goremıycemcoook zorrr coooook askerlıkten nefrt edıormm omrumuzdnn çalıyolarr
sen ne diyoonn yaa o ordan her konuşmamızda saatlerce lanet edio ben burdaaaayok yaa böle ömür törpüsü bişi yoookkkk
pufff Kıyamammm yaaa emınm zordur bnmkını bende 1 gunun yarısı kadr gorucem sonra 4 ay bdha hıııc goremıycemcoook zorrr coooook askerlıkten nefrt edıormm omrumuzdnn çalıyolarr
şuan ki ruh halimi bnm şafagıma düşünce anlicaksıınnn veee çok hak verceksiinnnn
aman cnm daha beter olmıyımda brz brz guclenıyorum ztn :44::44:
aynen öle bebeeeeemmmmm bende senin durumundayım izin kullanmadı ve geldii gün 2 saat gittii gün 2 saat gördüm
ve çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk özledim ömrümden ömür gidiyo bırak doğru düzgün bi askerlik yapsalar içim gam yemicek
gizeemm canım sen ii misin ? askerlik ve dogru düzgün kelimesini yanyana kullandına inanmıyorummmmantık war mı yaa ordaa ne anlıyoonn arkadaaşş adam gibi adam olanları bırak yaa amaa eşek olanlar kalsın yaa nöbette uyuyan adam biizii korucaksa lanet olsun öle askerliğe yaa ne odunlar war yaa
öle vallaaaaa kuzum diyorum yaaaa öle doğru düzgün bi askerlik YOKboşu boşuna insanların ömründen bu kadar zamanı alıyolar mantık yok orda silah eğitimi göstermelik diğer eğitimler göstermelik onun harıci ne ararsan var
öle vallaaaaa kuzum diyorum yaaaa öle doğru düzgün bi askerlik YOKboşu boşuna insanların ömründen bu kadar zamanı alıyolar mantık yok orda silah eğitimi göstermelik diğer eğitimler göstermelik onun harıci ne ararsan var
illett ettm artkk yaaabttsn bii artkkk evine gönderirsem bende waryaa onuu
93/3 Amasya :) şafak karanlık ama sonrası aydınlık inşallah
93/3 Amasya :) şafak karanlık ama sonrası aydınlık inşallah
slm cnm nabersiiinnn??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?