Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ikiside cnm şafak sıkıştırıyo artık diyolar bu duruma

wala şu psikolojiyle cinnet geçircek pozisyondaym sen düşün gerisini bu kadar sıkıştırcanı hiç tahmin etmezdiimmm amaa maaleseffsıyırmak üzereymmm

pufff Kıyamammm yaaa emınm zordur bnmkını bende 1 gunun yarısı kadr gorucem sonra 4 ay bdha hıııc goremıycem coook zorrr coooook askerlıkten nefrt edıormm omrumuzdnn çalıyolarr

pufff Kıyamammm yaaa emınm zordur bnmkını bende 1 gunun yarısı kadr gorucem sonra 4 ay bdha hıııc goremıycem coook zorrr coooook askerlıkten nefrt edıormm omrumuzdnn çalıyolarr

sen ne diyoonn yaa o ordan her konuşmamızda saatlerce lanet edio ben burdaaaayok yaa böle ömür törpüsü bişi yoookkkk

aynen öle bebeeeeemmmmm bende senin durumundayım izin kullanmadı ve geldii gün 2 saat gittii gün 2 saat gördüm
ve çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk özledim ömrümden ömür gidiyo bırak doğru düzgün bi askerlik yapsalar içim gam yemicek

gizeemm canım sen ii misin ? askerlik ve dogru düzgün kelimesini yanyana kullandına inanmıyorummmmantık war mı yaa ordaa ne anlıyoonn arkadaaşş adam gibi adam olanları bırak yaa amaa eşek olanlar kalsın yaa nöbette uyuyan adam biizii korucaksa lanet olsun öle askerliğe yaa ne odunlar war yaa

öle vallaaaaa kuzum diyorum yaaaa öle doğru düzgün bi askerlik YOK boşu boşuna insanların ömründen bu kadar zamanı alıyolar mantık yok orda silah eğitimi göstermelik diğer eğitimler göstermelik onun harıci ne ararsan var

illett ettm artkk yaaa bttsn bii artkkk evine gönderirsem bende waryaa onuu

gizoşum mesajda dewam edelmm kmse kalmadı yaa çıkıomm ben

Selam kızlaaarrr Bi uğrayıp çıkacağımm, akşam arkadaşımı kınasıı var

ooofffff uleennn offff siz benim nasıl yandıgımı nerden bileceksinizzz demişşş ahmet kayaa damara bagladımmm ayyy ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…