• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Angara havası açtım bak şimdi tey tey :21::21:

Amin canım amiin Allahın izniyle sağ salim kavuşalım :17: Uzun dönem? Kısa dönem? :23:

Asker beklemek her kıza nasip olmaz evet ama, her kızı da asker beklemek yemez:1::27: :9:

Uzundu.Paşa paşa 454 yaptık. son 6 işte :72:

Evet azcık şımaralım :12::12: :27:

Olsun canım hepsi bitiyor.bende bitmez derken sonlara yaklaştık.sağol canım sende askerine sağ salim kavusursun inşallah...
bizimki 254 canım karanlık daha hayırlısı olsun yeterki insallah sabırımızın mukafatini geldikleri zamamn sag saglim allahın izniyle alırız
sende uzun beklemişsin masallah allah tamamına erdirir ins tez zamnda kavusursun

Uzundu.Paşa paşa 454 yaptık. son 6 işte :72:

Evet azcık şımaralım :12::12: :27:

Eğer düşmeseydi bende paşa paşa 454'e tamamlayacaktım :17: Düşünce güzel oldu ama, düşmeseydi de üzülmezdim çokta. Sonuçta 15 ay beklemek için girdim bu yola değill miiii :17::17:

Son 6 haftaya evde kahvaltı :27:

Eeee sen nasılsın canım, neler yapıyorsun, nerdensinn dökül bakayım :23:

Hiii alt devrem beniim gel öpeyim bi senii.)) sen şimdi benim gitmemi ne cok istiyorsundur.p :1:

Duu bende seni öpeyim :54::54:
Aramızda 1 ay var kuzum valla kalsan da olur :27::27: Sen giitt orası ayrı ama p,ç torunlarımın gelmesini istiyorum 94/1'leerrr :17::17:

Eğer düşmeseydi bende paşa paşa 454'e tamamlayacaktım :17: Düşünce güzel oldu ama, düşmeseydi de üzülmezdim çokta. Sonuçta 15 ay beklemek için girdim bu yola değill miiii :17::17:

Son 6 haftaya evde kahvaltı :27:

Eeee sen nasılsın canım, neler yapıyorsun, nerdensinn dökül bakayım :23:

bize vursaydı askerim şimdi yanımdaydı:19: sıkıntı yok.son 460 yapan 92-3ler olarak anılcaklar:21:

çalışıyorum tatlım.ön muhasebeciyim. İzmitliyim.

senin künyeyi rica edeyim:3:

bize vursaydı askerim şimdi yanımdaydı:19: sıkıntı yok.son 460 yapan 92-3ler olarak anılcaklar:21:

çalışıyorum tatlım.ön muhasebeciyim. İzmitliyim.

senin künyeyi rica edeyim:3:

Öyle tabi bitti gitti. :17:

Evdeyim, çeyiz düzüyorum :17: Orduluyum :23:

Back