• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

aynen vallaaa bi bitmedi gitti şafaklar :26: hahahaaaaa benm kısa dönem ama gerçekten şafaklar aynı iistesek denk gelmez böle :9::9:
atarsa 78 karabük'e slm yola devam :72::72:

Evet istesek denk gelmezdi, askerlik bize vurmasydı benim şafak 168 oluyordu heyt bee :18:

Ama bak bunu daha öğrenmemişsin şafak attı zaten bugün karabükk :1: Batarsa Karabük, Atarsa Yalova diyeceksin canımm :27::27:

Hosbuldum tatlim iyiyim sagol sen?
Ders arasi bi ugrayim dedim buraya

Kizlar 2014 gelse ya siz askerlerinize kavusursunuz, hayallarimize biraz daha yaklasiriz
Hic yilbasini iple cekmemistim galiba

Gel 2014 !! :32:

bende iim cnm kursa gitmeden önce bi bakayım dedim bende
inş yaaaa bi an önce gelsin sadece 2014 değilde şubat ayı gelsin
iple çekiyorum o günü:ssz:

bende iim cnm kursa gitmeden önce bi bakayım dedim bende
inş yaaaa bi an önce gelsin sadece 2014 değilde şubat ayı gelsin
iple çekiyorum o günü:ssz:

Bir an önce Şubat gelsin ben de 5. Yildonumumuz olacagi icin iple cekiyorum :17:
Ne kursuna gidiyorsun ingilizce mi?

Benim de ingilizcem fena degildir upper intermediate seviyem

ooooowwww ii ki vurmuş o zmn :21: :9::9::9: daha ögreneceğim çok şey var desene :9::9:

Aynen öyle canım :ssz: Öğreneceğin çok şey vaar da öğrenme be :9: Askerimle beraber bitirdik resmen 10 ayı nöbet tuta tuta :9:
Bende Ocağı bekliyorum sonra mayııs haziraann gelsiiinnn :16::16:

Şafağın yakıyo yakıyo maşallah :23:
Yarimi benden alan şehre selam et kız :9:

Amin canım amin.evet tam 1 yıldır bekliyoruz iştee..şükür az kaldı.şimdide sevdiceğimin yanına gidiyorum.doğum günüdee.)sizin şafak kaç?? Telefondan giriyorum göremiyorumda.bizde gelince inşallah nişan yapıcaz :nazar:
masallah siz askerligi bitirmişsiniz allahım bizede o ayları gormeyi nasip eder hayırlısıyla kavusursun askerine ben evliyim ama bizde gelince herseyimizi düzene koyacagız allahım sag saglim dönmeyi nasip etsin bekleyen herkesede sabır versin boblbol helede es yolu bekleyenlere:nazar:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
şafağına bayıldım :9::9:
Şafağıma bende bayılıyorum :27:
Aynen öyle canım :ssz: Öğreneceğin çok şey vaar da öğrenme be :9: Askerimle beraber bitirdik resmen 10 ayı nöbet tuta tuta :9:
Bende Ocağı bekliyorum sonra mayııs haziraann gelsiiinnn :16::16:

Şafağın yakıyo yakıyo maşallah :23:
Yarimi benden alan şehre selam et kız :9:

Angara 'ya selam olsun :27:

Hepimizi Allah kavuştursun canım :72: Asker beklemez her kıza nasip olmaz. :12:

Angara 'ya selam olsun :27:

Hepimizi Allah kavuştursun canım :72: Asker beklemez her kıza nasip olmaz. :12:

Angara havası açtım bak şimdi tey tey :21::21:

Amin canım amiin Allahın izniyle sağ salim kavuşalım :17: Uzun dönem? Kısa dönem? :23:

Asker beklemek her kıza nasip olmaz evet ama, her kızı da asker beklemek yemez:1::27: :9:

Amin canım amin.evet tam 1 yıldır bekliyoruz iştee..şükür az kaldı.şimdide sevdiceğimin yanına gidiyorum.doğum günüdee.)sizin şafak kaç?? Telefondan giriyorum göremiyorumda.bizde gelince inşallah nişan yapıcaz :nazar:
bizimki 254 canım karanlık daha hayırlısı olsun yeterki insallah sabırımızın mukafatini geldikleri zamamn sag saglim allahın izniyle alırız
sende uzun beklemişsin masallah allah tamamına erdirir ins tez zamnda kavusursun

Back