Meraba canimnabersin
merhaba cnm yazmışsın ama kursa gidebilmek için hazırlanmaya başlamıştım görmedim yazdıklarını

iim sen nasılsın???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba canimnabersin
Gelsin burçlarrr.... Hepsini koyamadım üşendiiim.bu akşam çok sıkıcı,zaman gecmek bılmıyor poffff...
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Yengeç Burcu Sevgili Yengeç, her şeyi tatlılık ve içtenlikle halletmen mümkün. Duyguların zaman zaman mantığının sesini bastırıyor. Biraz yorulacaksın ama başarı haberi ile dinlenebilirsin. Yapacağın bir ziyaret senin için bazı önemli kararlar almanı gerektirebilir. İşine bağlılığın onlara zaman ayıramaman aile içinde bazı tartışmalara neden olabilir.
Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Balık Burcu Sevgili Balık, Ay geldi balık burcuna aşk meşk ve aile ev işleri sevginle şenlenecek.şanslı bir devredesin. Uzun süredir beklediğin şans ve fırsatlar nihayet ardı ardına kapını çalacak. Alacağın davetleri geri çevirme. Beklenmedik bir anda bir sürprizle karşılaşabilirsin. Maddi sorunu yoluna koyman için gayret içinde olman gerekiyor.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu Sevgili Akrep,hayallerini gerçekleştirmen için gereken şartlar oluşmuş duygusal yaşamının en güzel devresindesin. Duygularını kontrol altına alabilmek sana güç gelebilir. Kendini kapıp koyvermemelisin. İçine kapanık olman yüzünden arkadaşlarını ihmal edebilirsin. Senden yardım bekleyen biri sorunlarını açabilmek için gereken ilgiyi bulamıyor
Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Sevgili Koç, ay romantik duyguları uyandıracaktır ancak iş güç için odaklanmalısın. Gün içinde yapacağın bir toplantı ilişkilerin için yararlı olacak. Gözlerini iyice açıp beklemelisin. Önüne sayısız fırsatlar çıkmaz. Güvendiğin bir dostun sana her konuda yardımcı olacak. Alacağın bir habere ailende sevinecek sen de. Yakınlarını ihmal etmemelisin.
ayyy inş inş bayıldım bugün ki burç yorumumada![]()
merhaba cnm yazmışsın ama kursa gidebilmek için hazırlanmaya başlamıştım görmedim yazdıklarını
iim sen nasılsın???
Kıbrıs beni bekler kızlarrr.... Ben yokken kendınıze ve topiğimize iyi bakın.Sizleri çok seviyorum...
3'ü bir arada ,)
kazasiz belasiz gidin gelin insaAllah canim
Biz de seni cok seviyoruz
hadi askerine bi kavus da biraz hasret gider![]()
İnşallahhh.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım beniiim![]()
![]()
masallah siz askerligi bitirmişsiniz allahım bizede o ayları gormeyi nasip eder hayırlısıyla kavusursun askerine ben evliyim ama bizde gelince herseyimizi düzene koyacagız allahım sag saglim dönmeyi nasip etsin bekleyen herkesede sabır versin boblbol helede es yolu bekleyenlere![]()
Beklemem gereken biri bile yooooooookkkkkk![]()
![]()
![]()
![]()
Heyoooo !Bende geldim selam kızlar
![]()
heyooooo hoşgeldin cnm![]()
Hoşbulduk canımNabeeer
Sanki bi tertip gördüm
![]()
iilk cnm senden nbr cvp yazdıktan sonra bende farkettim onukısa dönem mi seninki de???
İyidir canım şafak sayıyoruz gördüğün üzere :18: Eneee bende seni uzun dönem sanıyordum kız, Yok canım ben uzun dönem
Ama şafaklar aynı bakıyorum daa.Eeee ne diyoruz o zaman Karabük'e selaaam, yola devam
![]()