• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

bende o civarlarda uyandım kahvaltımı yaptım.Bavul hazırlamya calıstım baktım dolapta gıycek bsy yokk :1: :1: oyle bakakaldım.yarın ıstanbula gıdınce istiklal'den bakcam alcam bsyler.Hava nasıl oralarda smdı bılmıyorum da :S sonra dısarı cıkıp mehmete faks cektım.lazımmıs (anlatırım) falan fılan.smdıde burdayım iştee .))

hıııım anladım bebeğim gitmeden doyasıya takıl :31:

Zenginlerle yoksullar arasındaki gelir uçurumunun giderek açıldığına dikkat çekmek için yapıldığı söyleniyor.Çoğunluğuda zaten gençlerden oluşuyor.(özgürlüklerin savunucusu ahh biz gençlerrr :9: ) ekonomik eşitsizlik ve işsizliği protesto ediyorlar.En zengin yüzde 1’lik kesimin geri kalan yüzde 99’u sömürdüğünü, yoksullara sağlanan sosyal hizmetler kesilirken zenginlerin siyasi güç satın alarak vergi artışını engellediğini savunuyorlar.

Gelelim anarşizme.Bu düşünce hükümetin olmadığı bir toplumu savunuyor diyebiliriz.Hükümetten ziyade hiyerarşiye karşılar.Neden ? Çünkü, hiyerarşi, otoriteyi içeren kurumsal yapıdır. Devletin,hiyerarşinin ulaşmış olduğu en ileri biçim olması nedeni ile; anarşistler, tanımsal olarak, devlet karşıtıdırlar, ama bu tek başına anarşizmin yetersiz bir tanımlaması olur.

Bu occupy wall street olayını tek yönden anarşizmle ele almak bence eksik olur :S çünkü burda yapılan eşitsizliğe diikat çekmek istiyor toplum.Anarşistler bu ekonomik haksızlığa da haliyle karşı çıkıyor oluyor.üfff bunun hakkında milyonlarca laf salatalığı yapıp hocanın bile aklını karıstırablırsın aslında :9: :9: :1: yaz yaz bıtmez ama ıkı kavramında ne oldugunu bıldıkten sonra bır yerden ortak bırsey blup baglman kolay olr canımmm

Sagol canim ellerin dert gormesin malesef hoca sadece anarsizm ile bagdastirmami istiyor

İşletmeee.önlisanstı bitti şükür smdı aöf den devam 3. sınıfım.Allahtan aöf de boyle odevler yok yeterınce skılmıstım.Gerçi insanı köreltiyor böyle oluncada işte ama naparsın

en iyisi aöf okumak ya :ssz: sistem belli kaynak belli sınav belli zamanı belli her şey belli yani
ben de aöf de ilahiyat 2. sınıfım :111:

bu arada kıbrısa gidiyorsun ya hani sevgilinin ailesiyle mi gidiyorsun?
ailen biliyor mu gittiğini, sevgilin izin mi kullanacak yoksa siz her gün izin kullanmasa bile onu görebilecek misiniz

vs

biraz beni aydınlatsana :9:

iki unıversıte bırden dıyorsun yanı.zor olmuyomu ?? ben sahsen yapamazdım :9:

evet bu sefer annesıyle babası da gelıyor.amacları gezmek ama yanı :1: bır daha nerden bulsunlar kıbrısı.hazır smdı gıtme nedenı de var.ben daha once 2 kere tek basıma da gttım.15 kasım dogum gunu ondan cok ıstedım gıtmeyı bu seferde.evet bılıyor aılem.kısmetse gelsın yani topalm 4 ay sonra falan isteme olucak :nazar: 2 gun evcı olarak 2 gunde normal ızınden gıdıcek.normlde 4 gunde evcı olurdu ama nedense komutan boyle yaptı bu sfer anlamadım.ızınlerımız bosa gıdıyor yanı ama zaten 50 gun kaldı.daha da gelmez ızne o yuzden sorun yok

en iyisi aöf okumak ya :ssz: sistem belli kaynak belli sınav belli zamanı belli her şey belli yani
ben de aöf de ilahiyat 2. sınıfım :111:

bu arada kıbrısa gidiyorsun ya hani sevgilinin ailesiyle mi gidiyorsun?
ailen biliyor mu gittiğini, sevgilin izin mi kullanacak yoksa siz her gün izin kullanmasa bile onu görebilecek misiniz

vs

biraz beni aydınlatsana :9:

iki unıversıte bırden dıyorsun yanı.zor olmuyomu ?? ben sahsen yapamazdım :9:

evet bu sefer annesıyle babası da gelıyor.amacları gezmek ama yanı :1: bır daha nerden bulsunlar kıbrısı.hazır smdı gıtme nedenı de var.ben daha once 2 kere tek basıma da gttım.15 kasım dogum gunu ondan cok ıstedım gıtmeyı bu seferde.evet bılıyor aılem.kısmetse gelsın yani topalm 4 ay sonra falan isteme olucak :nazar: 2 gun evcı olarak 2 gunde normal ızınden gıdıcek.normlde 4 gunde evcı olurdu ama nedense komutan boyle yaptı bu sfer anlamadım.ızınlerımız bosa gıdıyor yanı ama zaten 50 gun kaldı.daha da gelmez ızne o yuzden sorun yok

2si birden zor oluyor evet hatta bu ilk dönem aralıkta vizelere giremeyeceğim sanırım okul finallerimle çakışıyor :ssz:
oh canım ne güzel :16:

mesela ben askerdeyken yanına gitsem cumartesi pazar günleri izin kullanmadan onu görebiliyor muyum?
hani izin kullanmazlarsa erken bitiyor ya askerlikleri o nedenle soruyorum

ay evet ya cakısma durumu baya kotu.benımde aralıkta vıze var daha hıc calısamadım gıbı bsy .((

haftsonu ıkı gun carsı ıznıne cıkablır oyle gorusebılırsınız eger evlı deılsenız.oda carsı ıznı hıc bsyden gıtmıyor.evlıysenız oraya gıder onu evcı cıkarırsın 2 gun oda ızınden gıtmıyor.kendı ılıne gıtmek ıcın ızın kullanırsa ızın kullanmıs olur

2si birden zor oluyor evet hatta bu ilk dönem aralıkta vizelere giremeyeceğim sanırım okul finallerimle çakışıyor :ssz:
oh canım ne güzel :16:

mesela ben askerdeyken yanına gitsem cumartesi pazar günleri izin kullanmadan onu görebiliyor muyum?
hani izin kullanmazlarsa erken bitiyor ya askerlikleri o nedenle soruyorum

ay evet ya cakısma durumu baya kotu.benımde aralıkta vıze var daha hıc calısamadım gıbı bsy .((

haftsonu ıkı gun carsı ıznıne cıkablır oyle gorusebılırsınız eger evlı deılsenız.oda carsı ıznı hıc bsyden gıtmıyor.evlıysenız oraya gıder onu evcı cıkarırsın 2 gun oda ızınden gıtmıyor.kendı ılıne gıtmek ıcın ızın kullanırsa ızın kullanmıs olur

çakışma olmasaydı çalışmaya başlardım ama tabi hukuk derslerim daha önemli olduğu için malesef giremeyeceğim gibi vizelere ya bakalım hukukta final takvimim açıklansın.. :ssz:

ooo o zaman hep biz askerimizin yanına gidersek hiç izin kullanmadan da bu askerliği bitirebiliriz ha
5 ay 17 günde biter yani?

e yani ızın kullanmak tercıh meselesı ama kmse okdar rahat gıdıp gelemıyor.ya uzak oluyor ya pahalı oluyor bı sekılde gıtmek zor oluyor.mıllet ondan ızın kullanyo yoksa nıe kullansın.ağrıya cıktı dıyelım gıt bakalım otobusle nasıl gıdıcen saatler saatler surer...normalde toplam 6 ay mı kısa donem.hıc bılgım yok kısa donemlerle de :9: 6 ay demek tum ızınlerını kullanırsa okadar surer demek.ızınlerı kullanmassa tabı erken gelır daha cabuk

çakışma olmasaydı çalışmaya başlardım ama tabi hukuk derslerim daha önemli olduğu için malesef giremeyeceğim gibi vizelere ya bakalım hukukta final takvimim açıklansın.. :ssz:

ooo o zaman hep biz askerimizin yanına gidersek hiç izin kullanmadan da bu askerliği bitirebiliriz ha
5 ay 17 günde biter yani?

e yani ızın kullanmak tercıh meselesı ama kmse okdar rahat gıdıp gelemıyor.ya uzak oluyor ya pahalı oluyor bı sekılde gıtmek zor oluyor.mıllet ondan ızın kullanyo yoksa nıe kullansın.ağrıya cıktı dıyelım gıt bakalım otobusle nasıl gıdıcen saatler saatler surer...normalde toplam 6 ay mı kısa donem.hıc bılgım yok kısa donemlerle de :9: 6 ay demek tum ızınlerını kullanırsa okadar surer demek.ızınlerı kullanmassa tabı erken gelır daha cabuk

tabi yani çok çok uzak bir şehire giderse onun yanına gitmek zor olur nasip bakalım uygun bir yere düşerse izin kullanmadan bitirebilir evet kısa dönem izinlerle beraber 6 aymış izinsiz 5 ay 17 günmüş

siz mystery ile gerçek hayatta görüşüyor musunuz?
burada mı tanıştınız önceden mi tanışıyordunuz

yok canım burda tanıstık oda gızem bende gızem bursadaymıs.ıkımızde sıkılıyorduk bulusalım dedık :9: öylee.cokda ıyı oldu artık kafamıza estıkce bulusuruz

tabi yani çok çok uzak bir şehire giderse onun yanına gitmek zor olur nasip bakalım uygun bir yere düşerse izin kullanmadan bitirebilir evet kısa dönem izinlerle beraber 6 aymış izinsiz 5 ay 17 günmüş

siz mystery ile gerçek hayatta görüşüyor musunuz?
burada mı tanıştınız önceden mi tanışıyordunuz

Back