nazar ozaman.) kmse sonsuza kadar yasamıcak malesef./
yaa hani riske girmekte istemiyorum yine atıyım begendiklerimi ona bnm zewkimi bilir pek sade sewmem olursa hani işte çarşı olayı falan olurda çıkarsa baksın ...
yaa gizem senin dediğin gbi süpriz olsun hani hediye gibi olcak ya o alırsa ondan birazda demiştm ama bakalım bide şey bi alyans almıştı bana kendi begenm,iş çokta güzel hoşuna gider eminim demişti ordan güveniyorum göremedk ama o konuda en iisini yapar
hımm guzel soruu .) nasıl bsy ıstıon?? ynı manevi bsy olsun daha cok? gıdıpte atkı bere almazsın ztn cok klise olur??
yaa hani riske girmekte istemiyorum yine atıyım begendiklerimi ona bnm zewkimi bilir pek sade sewmem olursa hani işte çarşı olayı falan olurda çıkarsa baksın ...
yaa gizem senin dediğin gbi süpriz olsun hani hediye gibi olcak ya o alırsa ondan birazda demiştm ama bakalım bide şey bi alyans almıştı bana kendi begenm,iş çokta güzel hoşuna gider eminim demişti ordan güveniyorum göremedk ama o konuda en iisini yapar
hem standart hemde ben kalpli şeyleri sevmiyorum sonsuza kadar hiçbişey sürmez ama benim sonsuzluğum yani ölede dek anlamında o yüzden sonsuz derim altında gümüşte olur ama ben genelde gümüş seviyorum pek sarı altını sevmiyorum ya beyaz altın yada gümüş
kızlar yaaa o değilde bana fikir verin yılbaşı için ben tolgaya birşey yapıp yollamak istiyorum durumumuda biliyorsunuz uygun fiyatlı bişiler bijest yapayım diyorum ama ne yapsam fikir verin
tamam canım sağool bunları gözöünde bulundurcaam
gizemin dedikleride olabilir ama şimdi topiklerden bildiğim kadarıyla herkes o tarz şeyler yapıo size özel bişi olmalı bence hem manewi hemde degerli olsa hoş olur bi anlık olur kurabiyeler yinede ek olarak yap tabii
alyansı gormdınmı?? ınsallah begenırsın yanı ya oda mutlu olsun sende .)
bak benim o alyanstan haberim yoktu yada dedin ama unuttumgüveniyorsan bence bi şans ver derim hem biraz da hediye tadında olur eğer zamanıda varsa bence şans ver derim
yaaa mektup hiç yollamadım ona o yüzden mektup yazıcam kurabiyeler falan yola pek dayanamaz gibime geldi yani kargoyla ist gitmeyemanevi olsun maddiyatım çok ii olmadığı için uygun fiyatlı olmalı o yüzdende aklıma bişi gelmiyo maddiyatım olsa orjinal bişey bulurumda az bütçeyle ne yapabilirim bilmiyorum bide kargo ücreti falan vericem o yüzden uygun olmalı
yaa görmediim diil göremedim canım yaa sölemedim sanırım cnm sıkılıo aklıma geldikçe o yüzden önceki izne gelmeden almıştı attı çantaya tabi yanında bi kaç hediye daha getircekti gelince gene beraber alcaktk o hediye babında olcaktı kendinede bişi olur hesabı ucuz yollu bişi aldı sonra ikiside çalındı
tatlım haklısın yaa bide öle standart işte kazak falan olması n böle bakınca sizi hatırlayıp mutlu olacagı özel ne olabilir biz bunun üstüne bi düşünelim bnce ne dersin??
yardımcı olmaz olurmusunz canm bnm en azından fikir olduuu
nasıl yani çalışndı mıinanmıyorum yaaaaa tatlım sıkma canını giden gitmiş alırsınız yine yenisini biliyorum insanın içine oturuyo ama yinede çok aklına getirme üzüldüm bak bende şimdi
bizde kadeeerrrr yook arkadaşşşşşnapiim üzülsem neee yapcak bişi yook gözü olanın gözüü çıksınnn
ay bılemedımki napsan.bı cok seyı yapmıssın ztn.p sende benım gıbı gıttıgınız her yerın fişlerini vs. saklasaydın o gttgın yerlerle ılgılı kısa yazılar o gun onunla neler hıssttın vs gzl bır derleme yapardın mesela.bunu ben yapabılrım
aaa bak güzel fikirmiş tatlımvalla yap bende yapayım dicemde bizde sakladık bi çok şeyi ama kimisi bende kimisi onda
bızım 2008 ten bu yana gırdıgımız her fılmın ıstınasız fıslerı bıletlerı ucak bıletlerı otobus yemek kartvızıtler neler neler.her bırının ayrı anısı var. ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?