ben bı el oyun atayımm.aramadıda ztn.s
kızlaarrr bnmki aradııııonla konuşuozzzz
öyleyse sonra görüşürüz skype açık gelince skyptan beklerim ben biraz bakınayım nette hediye olayına
ben bı el oyun atayımm.aramadıda ztn.s
tmm canım gelirim şifremi unuttum hatrlayımdaa geliriimmama 1 saat beklersen geliriimmm
geceler sizin olsun akşam saat 11 e kadar benimben buralardayımda belki yazdıklarını göremem diye şeettiydim ben
Ama benim askim bugun hic aramadi beni(
tmm canım gelirim şifremi unuttum hatrlayımdaa geliriimmama 1 saat beklersen geliriimmm
oyyy çok güzel şimdilik 99 u görsem iyi gelecek darısı bize inşallahŞAFAK DOKUUUUUUZ, HAFTAYA YOKUUUUUZ
YARİMİ BENDEN ALAN ŞEHİR ,ŞİMDİ GERİ GETİRİYOOR
AYDIN' A SELAM, YOLA DEVAM
oyyy çok güzel şimdilik 99 u görsem iyi gelecek darısı bize inşallah
inşallah canım hepiniiz görceksiniizz sabır az dahaaa
Herkese merhaba.Başlığımdan da anlaşılacağı üzere asker yareniyim. (92/4) Burda sadece askerlik değil hayatın içinden tüm konuları konuşabileceğimiz bir topik olsun istedim.Dileyen herkes gelebilir.Her telden çalabiliriz .)))
hayırlısı olsun :)) allah kavuştursun bende asker yolu bekliyorum görüldüğü üzereallah herkesin gönlüne göre versşin
ŞAFAK DOKUUUUUUZ, HAFTAYA YOKUUUUUZ
YARİMİ BENDEN ALAN ŞEHİR ,ŞİMDİ GERİ GETİRİYOOR
AYDIN' A SELAM, YOLA DEVAM
anaa.sende devremsın ve adını ık defa goruyorumm .) sagol canım benım.Amiin amiiin.sonunda bitiyorr
evett aynı devreyizz :) çok yeniyim çünkü burda tam çözemedim de burayı alışmaya çalışıyorum :)
anladımm canım .) kolay ya alısırsın hemencecıkk .) hosgeldınn ozamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?