Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

yokta özelden yazıyım....

cnm özelden 5 dkka derdi çıldırtıyo beni üzüldüm ya saçmalama sınava girceksin bende öğrenci kimlik belgesini almayı unutmşm son gün bugün gitmek zorunda kaldm 200 kişi sıra bekledim soğukta yeni girdim eve ya .. bak sende uğraşmşsndır bunlarla gireceksin o sınava bak üzme beni ya lütfen .

resimler güzelmiş bebeğim ama ben şahsen gizemin paylaştığı sıraya göre 2. sıradaki ilk ve son resim resmi beğendim ben onlardan tercih ederdim bi dizide de görmüştüm kadın çocuklarının adını yazdırmıştı böyle ama arada sonsuz işareti yoktu ve benim çok hoşuma gitmişti

Son düzenleme:
bencede sonszluk olmasada olur yani isimler yetrlı duruyor.ama sen begenıyrsan tabı ole yaptır bebeım.madalyon gıbı yuvarlak kara yda dıkdortgenın ıcıne de ısımlerınız olablır
yaa şu aralarında sonsuz olanlar warya o tarz bişi istiommm bide ben atıyım begendiklermii

bencede sonszluk olmasada olur yani isimler yetrlı duruyor.ama sen begenıyrsan tabı ole yaptır bebeım.madalyon gıbı yuvarlak kara yda dıkdortgenın ıcıne de ısımlerınız olablır

yaa şu yuwarlak plakaları diyosun sanırım onlarda çok hoş onu gelince artkda bunlara taktım çook hoşuma gidioo hani sonsuzluk olmazda
kalp olur filan nazar boncugu olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…