Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

yani bi tane nazar boncugu zarif olabilir.kalbe gerek yok yanı nasıl olcagına baglı.bole yanda yazı gıbı durcaksa sade olsun
yaa şu yuwarlak plakaları diyosun sanırım onlarda çok hoş onu gelince artkda bunlara taktım çook hoşuma gidioo hani sonsuzluk olmazda
kalp olur filan nazar boncugu olur???

valla kızlar bunların hepsi birbirinden güzel herkesin kendi zavki ama ben her giydiğim kıyafetle takabileyim hiç boynumdan çıkarmayım diye daha sade bişey tercih ederdim o yüzden hala o ilk dediklerimin arkasındayım

bazıları gunluk hayattada şıkır şıkır artık kendı kaarar vercegı bsy .) bız gosterdık .)

bazıları gunluk hayattada şıkır şıkır artık kendı kaarar vercegı bsy .) bız gosterdık .)

öyle tabi cnm benim sağım solum pek belli değil birgün spor olurum birgünde şıkır şıkır giyinirim o yüzden hepsiyle gitsin hiç çıkarmayım diye düşünerekten şeettim

öyle tabi cnm benim sağım solum pek belli değil birgün spor olurum birgünde şıkır şıkır giyinirim o yüzden hepsiyle gitsin hiç çıkarmayım diye düşünerekten şeettim

yaa bencede öle canm bnm ama kararsız kaldım yaa oda bu kadar ince eleyip sık dokumaz ki ordan gösterseler gözüne kestirdini yaptırır

yaa bencede öle canm bnm ama kararsız kaldım yaa oda bu kadar ince eleyip sık dokumaz ki ordan gösterseler gözüne kestirdini yaptırır

tabiki ince eleyip sık dokumaz ama sade bi model mi beğenirsin yoksa daha taşlı şıkır şıkır mı en azından onu bilir ama bence hiç rüske girme gelince alırsınız

kızlar yaaa o değilde bana fikir verin yılbaşı için ben tolgaya birşey yapıp yollamak istiyorum durumumuda biliyorsunuz uygun fiyatlı bişiler bijest yapayım diyorum ama ne yapsam fikir verin

hımm guzel soruu .) nasıl bsy ıstıon?? ynı manevi bsy olsun daha cok? gıdıpte atkı bere almazsın ztn cok klise olur??
kızlar yaaa o değilde bana fikir verin yılbaşı için ben tolgaya birşey yapıp yollamak istiyorum durumumuda biliyorsunuz uygun fiyatlı bişiler bijest yapayım diyorum ama ne yapsam fikir verin

yani ikiside ayrı guzel bnce.bazıları bronz renkte hatta onlar bıle gzl.hangısı ıcıne sınıosa.ben altın sarısınıda severım yani ama seni bilemiorm .)

tabiki ince eleyip sık dokumaz ama sade bi model mi beğenirsin yoksa daha taşlı şıkır şıkır mı en azından onu bilir ama bence hiç rüske girme gelince alırsınız

yaa hani riske girmekte istemiyorum yine atıyım begendiklerimi ona bnm zewkimi bilir pek sade sewmem olursa hani işte çarşı olayı falan olurda çıkarsa baksın ...

yaa gizem senin dediğin gbi süpriz olsun hani hediye gibi olcak ya o alırsa ondan birazda demiştm ama bakalım bide şey bi alyans almıştı bana kendi begenm,iş çokta güzel hoşuna gider eminim demişti ordan güveniyorum göremedk ama o konuda en iisini yapar

ortada ya nazar boncugu yada sonsuz işareti istiomm ben yaa kalp pek hoş olmaz gibime geldi her kolyede standart zaten kalp yaa demii??

hem standart hemde ben kalpli şeyleri sevmiyorum sonsuza kadar hiçbişey sürmez ama benim sonsuzluğum yani ölede dek anlamında o yüzden sonsuz derim altında gümüşte olur ama ben genelde gümüş seviyorum pek sarı altını sevmiyorum ya beyaz altın yada gümüş

otur kendı ellerınle kurabişşş yap severse tabi.hatta bazılarınıda susle ıstıosan .) seker hamuruda kullanabılırsın.cok tatlı bı kırmızı kutuya koyarsın onları snra.aralarınada kucuk renklı yda kırmızı kagtlara notlar yazarsın artık yaratıcılıgını kullan.kurabıslerın arasına serpıstırırsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…