• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam sevgili olucaksınız. sana çok aşık. o da sevgili olmak istiyor. sevgili olduğunuzda dünyanın en tutkulu seksini siz yapıcaksınız. konu sahibinin istediği cevabı verdim şimdi beğenebilirsiniz.

10 yıldan beri üyeyim, eskiden ahlak bekçileri daha çoklardı burada, onları en çok ben eleştirdim. Her zaman özgür ilişkileri savundum. Amma ve lakin sizin durumunuzun özgürlükle alakası yok, duygusal suistimale uğruyor ve bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Size duygusal ilişkinin lafını bile açtırmayan erkek içten içe sizi küçümsüyordur, psikolojik şiddet uyguluyordur. Yerinize daha beğendiği bir kız olsaydı onunla sevgili olacaktı, ama sizi o kadar beğenmediği için olmuyor, bu kadar net. Eskiden psikolojik şiddet uygulayan erkeğe karşı konu sahibi hanımı uyarırdık, şimdi herkes erkeğin tarafına geçmiş , ilk defa böyle bir şey görüyorum.

1 haftadır burada yorum kovalarken seviştiğiniz adam instagramda aşık olduğu kıza bakarak iç geçiriyor olabilir.
Sizinle sevişirken aşık olduğu kızı düşünüyor olabilir.
Başka bir kızla daha sevişip onu sizden daha çok arzuluyor olabilir bunları niye hiç düşünmüyorsunuz? Sizi uyaran herkesi yobaz mı zannediyorsunuz?

Bu konuya son mesajım. Ne demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum, daha fazla uzatmayacağım.
😅 Tamam teşekkür ederim yorumunuz için

ya işte aslında tam da bundan dolayı söylüyorum, yaptığınız şey sevişmek değil, 18-20 yaşında ergen olsa anlarım yeter onun için derim senin için de ama siz koskoca insanlarsınız. İleriye götürmek için çabası yok mu? Ya da neden burada kesiyoruz demiyor mu? Ya da bu kadar yüzeysel olması kararını nasıl aldınız? Derdinin bakirelik olduğunu düşünmüyorum çünkü o nedenle soruyorum?
Hic aramizda konusu gecmedi nasıl anlatsam bunu bilmiyorum ama opusme koklasma sarılma bu kadar. Ben de neden diye sormadim

Hic aramizda konusu gecmedi nasıl anlatsam bunu bilmiyorum ama opusme koklasma sarılma bu kadar. Ben de neden diye sormadim

Eh be yavrum eh be güzel kardeşcağızım peki neden biz 3 kere seviştik diye anlatıyorsun konuyu :) Tüm şimşekleri çektin üzerine. Bence sizden olur zamana bırak daha fazla zaman geçirin daha az sevişin.

Eh be yavrum eh be güzel kardeşcağızım peki neden biz 3 kere seviştik diye anlatıyorsun konuyu :) Tüm şimşekleri çektin üzerine. Bence sizden olur zamana bırak daha fazla zaman geçirin daha az sevişin.
Yukarda bazi arkadaşlar da demis Belki hamile kalmamdan ya da bakireyse ustume kalir vs diye dusunup cekiniyor olabilir ama sormadi da. Sonucun gelip gelmemesi onemli degil diye dusundum o yuzden🙄

Yukarda bazi arkadaşlar da demis Belki hamile kalmamdan ya da bakireyse ustume kalir vs diye dusunup cekiniyor olabilir ama sormadi da. Sonucun gelip gelmemesi onemli degil diye dusundum o yuzden🙄

Bende 30 yaş üzerindeyim öyle hoşlanmadığım, değer vermediğim biriyle sadece 2 öpüştüm koklaştım diye sarılıp uyumam. Ben boş olduğunu düşünmüyorum, eğer kaygısı bakirelik olsa idi o sürtünme işlerine de girerdi ki öylesinden herkes uzak dursun zaten.

Bende 30 yaş üzerindeyim öyle hoşlanmadığım, değer vermediğim biriyle sadece 2 öpüştüm koklaştım diye sarılıp uyumam. Ben boş olduğunu düşünmüyorum, eğer kaygısı bakirelik olsa idi o sürtünme işlerine de girerdi ki öylesinden herkes uzak dursun zaten.
Belki de oyledir haklisiniz. Ben de o noktada kararsiz kaliyorum cunku hava cok sicak baska yere gecmek istedigimde istemiyor beraber uyumak icin. Ama.mesaide hicbir sey yokmus gibi davraniyor

Bu asamada tavriniz ne oldu? Ya taktik felan da yapamıyorum bir seyler de hissedince

Yani taktik de yapmadim da ne bileyim, icimden geldigi gibi davrandim, baslarda hic istememistim sevgili olmak, nazlaniyordum falan, sonra baktim ki ben bu adama asik oluyorum, ozluyorum vs, basladik oyle sevgili olduk.

Sakın adama belli ettirme istekli olduğunu sal gitsin istiyorsa o zaten senindir gizli kaçamak yapmaz krallar gibi sevgilim diye arkadaş ortamına sokup seni tanıştırır.Sen gitme o gelsin, sen gidersen kıymetin kalmaz kaçar mazallah😁

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Sizinle sadece takılıyor bence

Amaaan olacagi varsa olur zaten sal gitsin bir sey hissetmek icin erken az cok anlarsin zaten zaten tam birlesme olmamis anladigim kadariyla, bana kalirsa bu adamla tam anlamiyla bir birliktelik yasama...

Evet ya olabilir bayadir da ciddi iliskisi olmamis
Adı konulmamis bir şeyde ne cesaret sevişmeye yanaşıyor.Ben birini biliyorum böyle,kız demisti ki madem sevgili değiliz neden seviştik ? Tadına bakmak istemiştim sadece demiş adam 😠Dikkat et nefsine yenik düşüyorsun

ben bu kafa yapısında olan insanların nerede yaşadıklarını gerçekten ciddili merak ediyorum.

herkes aynı değil elbette ama kadınlar sevmeden ilişki yaşamaz diyerek genelleme yapmak çok yanlış.
ayrıca erkekler yaşıyorsa kadınlar neden yaşamasın, sevişmek duygusal olduğu kadar fiziki bir ihtiyaçtır ayrıca ki kadınlar da fiziki rahatlamaya ihtiyaç duyabilirler.
Ben daha komigini soyliyim size
Bu tarz yorum yapanlar buyuk ihtimalle gorucu usulu , iki kere gordugu adamla evlenip sevismistir catir catir
Ya da burda mantik evliligi yapiyim mi diyenlere aaa yap tabi derler sanki onlar sevmeden sevismiyor
Saka gibi millet

Oooof sene olmuş 2020 millet aya çıktı bizde hala kanlı çarşaf, aman nasıl sevişirsin, bekaret, namus. Hanımlar hanımlaaaaaaar üç yaşında çocuğa tecavüz ediliyor bu ülkede, sokak köpeği aylar süren tecavüze dayanamayıp ölüyor. Siz halen neyin derdindesiniz ya yuh! Vallahi utanıyorum hemcinsim olduğunuz için. Akrabasının tecavüzüne uğrayıp abisi tarafından öldürülen Güldünya’dan utanın be. Namusları kirletildi diye katlettiler o kızı. Namussuzluk çalmaktır, yalan konuşmaktır, evli olduğu halde başkasına bakmaktır, yandaşını kayırmak, haksızlığı gördüğü halde susmaktır. Az aklınızı başınıza alın. Yeter! Erkek organından korktuğunuz kadar cehaletten korkmadınız be!
Alnindan operim seni ♥️♥️

Oooof sene olmuş 2020 millet aya çıktı bizde hala kanlı çarşaf, aman nasıl sevişirsin, bekaret, namus. Hanımlar hanımlaaaaaaar üç yaşında çocuğa tecavüz ediliyor bu ülkede, sokak köpeği aylar süren tecavüze dayanamayıp ölüyor. Siz halen neyin derdindesiniz ya yuh! Vallahi utanıyorum hemcinsim olduğunuz için. Akrabasının tecavüzüne uğrayıp abisi tarafından öldürülen Güldünya’dan utanın be. Namusları kirletildi diye katlettiler o kızı. Namussuzluk çalmaktır, yalan konuşmaktır, evli olduğu halde başkasına bakmaktır, yandaşını kayırmak, haksızlığı gördüğü halde susmaktır. Az aklınızı başınıza alın. Yeter! Erkek organından korktuğunuz kadar cehaletten korkmadınız be!
Şu yorumu yazan ellerinden, düşünen beyninden öpeyim bacım. Keşke ilacı olsa da herkese verebilsek bu zihniyeti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X