• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mağarada dağda falan vardır ancak

gazıanteplıyım bende cevremde hıc oyle bahsettıgı gıbı bır erkek gormedım
Çok olaylı aksiyonlu bir hayat yaşanıyor bu arkadaşın yaşadığı ortam da bence ya benim çalıştığım yer bir devlet kurumu benim çalıştığım katta bir arkadaşım var ikinci evliliğini yaptı alt katta çalışan eski eşide bu yaz evlenecek ve evlendiği kişide bizim kurumda burda çok var öyle evlenen hiç olay yaşandığını duymadık görmedik nasıl bir kafa yaşıyor bu arkadaş anlayamadım

Çok olaylı aksiyonlu bir hayat yaşanıyor bu arkadaşın yaşadığı ortam da bence ya benim çalıştığım yer bir devlet kurumu benim çalıştığım katta bir arkadaşım var ikinci evliliğini yaptı alt katta çalışan eski eşide bu yaz evlenecek ve evlendiği kişide bizim kurumda burda çok var öyle evlenen hiç olay yaşandığını duymadık görmedik nasıl bir kafa yaşıyor bu arkadaş anlayamadım
aynen oyle
en çok sinir oldugumda genelde senı kullanıyor kullanıp atacak dıyenlerın ''o erkek ''dıyenlerle aynı olması bır sonrakı konusma oraya gelecek cunku

Konu sahibi seviştik seviştik deyip durdugunuz sarılıp uyumanız mı ?
Yaptınız bi şey tam yapın bari 😂
:D bana konu sahıbı cok heyecanlı ve tecrubesız gorundu :D sadece opusup koklasıp uyumuslar ölmeyı bayılmak sanıyor gıbı opusmeyı neler de sanıyor :D

Niye bildirim geliyor ki bu konudan 🙄
Meseleye gelirsek, ben belirsizliklere tahmmülü olmayan bir insanım. Zamana bırakmak pek tarzım değildir. Hele hele bahsi geçen mevzuuda karşı tarafa karşı hislerim varsa durumu anlamadan çatlarım.
İyi hoş seviştik de ben aşık olurken adam tutar yarın başkasıyla sevgili olursa? En azından onda da bir şeyler var mı bilmek gerek.
Ona göre bir daha sevişip sevişmeyeceğinize karar verirsiniz 😂

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Kızım sen en iyisi ADİL YILDIRIM izle
Sana en güzel cevabı o verecektir

Çok merak ediyorum ya.
Diyelim ki bu F*** boddu ile olmadı konu sahibi
Kısmet bu işler
Yarın öbur gün aynı yerden başkası ile yattı.
Diyelim o da olmadı başka biriyle evlendi.
Ya arkadaşım senin yüzün nasıl tutacak kocanı bu adamlarla iş arkadaşı diye bile tanistiramazsin. Düşünsene..... rezillik ya.
Bu adam da kocana baksa inceden inceden sırıtır ya .. içinden güler alay eder yani.
Kadının bu kadar degersizleştigi ilişkilere karşıyım ben.
Konu asla bekaret bilmem.ne değil.
Ama kadının soru dahi soramayacak durumda oldufu birine bu kadar özelini açması. Çok seviyesiz bi durum. Eminim karşıdaki de sana deli divane aşık olmuştur:) sen gidiyosundur öteki geliyordur. Zerre şüphem.yok
Kendinizi biraz değerli olarak görün.
Başka da yorum yapmayacagim.
Kafalar çok başka.. Ne desen bos..
Çok merak ettim neden yüzü tutmasın? Adam yüzlerine bakıp sırıtabiliyor, alay edebiliyor ama kadının neden yüzü tutmuyor? Bir ahlak seviye ölçeriniz varsa bu her cinsiyet için geçerli olmalı.

Ne yapıyor peki. Konu sahibinin resmine bakıp sabaha kadar sigara yakıp ya ben bu kadınla nasıl sevdamı devam ettiririm diye mi düşünüyor:KK66:
Tabiki biri gidip diğeri geliyor..
Inanın konu sahibinin yaşıyabilecekleri duyabilecekleri arasında hafif bile.
Sadece iş ortamında tanıyor. . Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı. Hayatta herşey olabilir . Hamile de kalabilir. Daha hoşlandı mi hoşlanmadı mibunu dahi bilemeyecek kadar tanımadığın birine .. Bu kadar özelinizi açarken bi düşünün bunun bana ilerde zararı olabilir mi akıllıca hareket edin
Neler neler ya. Bir kadın akilli olmalı.
Her durumu düşünerek hareket etmeli.
Kadın kendisini sadece aklıyla koruyabilir. Neler yazarım da sadece kendisini özel görmesini tavsiye ediyorum. Başka yazamayacağım iyi günler.

bütün bu söylediklerinizi hayatı boyunca sadece kocasıyla beraber olmuş bir sürü kadın da yaşıyor. önemli olan karşınıza çıkan kişinin karakteri.
yoksa karısını başkalarıyla paylaşmaya kalkan bir sürü erkekte var.
bu durumda evliliğe de güvenmemek hatta hiçbir erkekler beraber olmamak da gerek.

aynen oyle
en çok sinir oldugumda genelde senı kullanıyor kullanıp atacak dıyenlerın ''o erkek ''dıyenlerle aynı olması bır sonrakı konusma oraya gelecek cunku
o karşındakinin ne kadar insan olduğu ile alakalı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi birde ben kısmetinde kim varsa onla evlenirsin lafına inanıyorum ne kadar ben evlenmiycem desen de öyle bir an geliyor ki dilin tutulup kalıyor bazen düşünüyorum aman zaten birlikteyiz ne gerek var şimdi o kadar tantanaya ama sevgilime tek bir söz bile edemiyorum unutuyorum gidiyor şu nikah bi kıyılsın rahatlıycak adam gelinliğin altına sonradan giymek için spor ayakkabı bakıyorum niye alıyosun onu kaçak gelin filmindeki gibi kamyona asılarak kaçma gibi bir düşüncen mi var diyor :KK70: beklenir senden diyo adam huzursuz valla :))))))

Aaa cidden mi? Sevişmek o bildiğimiz sevişmek değil miymiş😂😂😂
Sadece öpüşüp uyuduysanız adam bence aşıktır 😂
aynen oyleymıs :D ılıskı yasamamıslar
alemler ya ıkısının de sevgılı olduklarından haberı yok bırımız haber versekde bayagı bız sevgılıymısız dıye rahat derın nefes alsalar keske :D

ıkısıde bellıkı bu konuda net konusmaya cekınıyor cunku aynı ıs yerı netlestırır konusur sonra ayrılırsak bıterse aynı yerdeyız zor olur dıye dusunuyorlar bence, bır yakınlasıp elektrık carpması gıbı carpılıp tontıs tontıs uyuyorlar

aynen oyleymıs :KK70: ılıskı yasamamıslar
alemler ya ıkısının de sevgılı olduklarından haberı yok bırımız haber versekde bayagı bız sevgılıymısız dıye rahat derın nefes alsalar keske :KK70:

ıkısıde bellıkı bu konuda net konusmaya cekınıyor cunku aynı ıs yerı netlestırır konusur sonra ayrılırsak bıterse aynı yerdeyız zor olur dıye dusunuyorlar bence, bır yakınlasıp elektrık carpması gıbı carpılıp tontıs tontıs uyuyorlar
:KK70: :KK70: :KK70: Hay ALlah ya mevzuya bak.
İnsan anlık bir çekimle pekala sevmediği biriyle sevişebilir ama Kim duygusal olarak bir şey hissetmediği insana sarılıp uyur ki?
Yazık bunların eşi dostu da mı yok aralarını bulacak😂😂

aynen oyleymıs :KK70: ılıskı yasamamıslar
alemler ya ıkısının de sevgılı olduklarından haberı yok bırımız haber versekde bayagı bız sevgılıymısız dıye rahat derın nefes alsalar keske :KK70:

yaa ben de cidden sevişme oldu sanmıştım ilk okuduğumda. e bunlar baya minnoş sevgililer o zaman :)
çocuğa okutsun burayı bence, "siz sevgilisiniz" yazılarını görsün :)

Alıntılamaya üşendim arkadaşı demiş ki aynı iş yerinde eski sevgilin kocana baksa sırıtsa falan diye... bi empati yaptım aynı işyerinde eşimin eski sevgilileri olsa bana bıyık altı gülse oyy senin kinin bamyasını biliyorum yada oyy tatlım eminim orgazm nedir hala bilmiyorsun bu adamla da bilmen mümkün değil dese baya koyar bana adamıda boşarım
Yahu nasıl kafa yapınız var ben o gülen şerefsiz erkeklerin değil o erkekleri yetiştiren annelerin biran önce tükenmesini diliyorum

Böyle bir konudan bildirim gelme sebebi nedir, kamuoyu yoklaması mı yapılıyor :işsiz:
Mesajınız üzerinden "neden bildirim geldi" diyen herkese cevap vereyim, zaman zaman bazı konular için tüm üyelere bildirim gider, bu bazen konu sahibesinin talebi üzerine olur bazen de admin insiyatifiyle olur.
Bildirim yollanan konular tek tek üyelerin ilgi alanlarına göre veya bilgilerinin olduğu, düşüncelerini paylaşabileceği konular olmayabilir, örnek vermek gerekirse bugün hepimize en az 3 konu için bildirim geldi, bir tanesi bu: Anket - Corona tümüyle bitmese de çocuğunuzu okula göndermeyi düşünüyor musunuz?

Okul çağında bir çocuğum olmadığından yorum yazmadım, bildirim aldığınız konular için yorum yapma zorunluluğu yoktur çünkü, bildirim konudan haberdar olmanız için yollanır ama mutlak yazacaksınız diye baskı yapılmaz, yazmak veya yazmamak sizin insiyatifinizdedir.

Bu vesileyle topiğe gelmişken bir de ufak bir genel uyarı yazayım, hepimiz farklı düşüncelerde kadınlarız, evliliğe, evlilik öncesi ilişkilere bakış açımız başka, kimse aynı düşünmek zorunda değildir ama görüşlerimizi yazarken kimseyi aşağılamaya, hakaret etmeye, küçümseyip karşımızdakini kötü ilan etmeye hakkımız yok.

Lütfen rica ediyorum, evlenmeden birliktelik yaşayanlara "kullanılıp atılmış" gibi yorumlar, evlilik öncesi ilişkileri tasvip etmeyen kişilere de "geri kafalı yobaz" gibi yorumlar yazmayınız, dini yorumlara da girmeyiniz lütfen.

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Gerçek msiniz🤦

Alıntılamaya üşendim arkadaşı demiş ki aynı iş yerinde eski sevgilin kocana baksa sırıtsa falan diye... bi empati yaptım aynı işyerinde eşimin eski sevgilileri olsa bana bıyık altı gülse oyy senin kinin bamyasını biliyorum yada oyy tatlım eminim orgazm nedir hala bilmiyorsun bu adamla da bilmen mümkün değil dese baya koyar bana adamıda boşarım
Yahu nasıl kafa yapınız var ben o gülen şerefsiz erkeklerin değil o erkekleri yetiştiren annelerin biran önce tükenmesini diliyorum
Ben de🧡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X