• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslına bakarsan benim ne ahlakima ne fikrine ikiside uymuyor ama adam seninle sadece bir iş için birlikte olup sonra seni takmiyorsa bu kadın ve adam benim gözümde belli konumdadır!
Kadın zaten bu yaptığından memnuniyet yaşasa sevgilimiyiz şimdi diye sormaz adamda ona bunu hissettirmez kadında konumunu gayet net biliyor! Bir üst konuma geçmek istiyor.

Banlanmak istemediğim için sizinle muhattab olmayacağım zira sizinle bizim görüş yapımız aynı değil.
Bir üst konum ne evlenmek mi ? :) evlilik koca filan bunlar kadını yücelten şeyler tabi ki :) görüş yapımızın aynı olup olmaması hayattaki kaderlerimizi etkilemiyor malesef siz evlenmek değer görmek için uğraşırsınız olmaz benim gibi umursamayan insanlar evlenir filan bununla da övündüm ya artık bana bişey olmaz :KK70:

Sevgili değilsiniz ,arkadaşta değilsiniz ama sevişmek normal. Peki sizce karşınızdakinin sizin tarafınızda bir sıfatı yoksa sevişmek ne derece normal.

Bence önce ne istediğinize karar verin.
Sevgili olmadan cinselliğe devam etmek istiyor musunuz?
Hisleriniz güçlendikçe karşılık görmezseniz incinecek misiniz?
İncinmem diyorsanız akışına bırakın derim.
Ama bağlandıkça zor olacaksa açıkça konuşun. Olumlu olursa güzel olur. Olmazsa da hisleriniz yoğunlaşmadan uzaklaşmış olursunuz.

Adminin yanlışlıkla bildirim yaptığını düşünüyorum şu an..yoksa başka neden olsun ki :KK64:

Nasil.gelisti peki
Şöyle gelişti yavrum tensel takılma okey öyle sürdü daha sonra işte ben şuraya gideceğim gelir misin gibisinden teklifler gelmeye başladı dışarıda gezmek aktiviteler yapmak biraz cinselliği geriye atıp yani daha çok eğlenme dönemine geçmiştik belki de kafamız hoşlandığımız şeyler uyduğu için. Daha sonra seviyorum aşık oldum gibi gece telefonlar bile açık bırakarak uyurduk en son da tatile gittik sonra beraber yaşamak güzel falan istemeye gelmişlerdi tabi bunlar 5 sene içinde oldu

Konu sahibinin aşk ilişkilerine yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Yanlış anlaşılmasın, özgürlüğü savunan biriyim, birbirini seven insanların sevişip dokunup duygularını sonuna kadar yaşamasını destekliyorum ve sevişmek için illa imza şart değil. Ama böyle duygusal ilişki konusunu bile açtırmayan erkeklere bu kadar kolay oyuncak olmanız, duygularınızı bu kadar kullandırmanız doğru gelmiyor. Bu kadınların sayısının artması yüzünden erkekler kadınlarla düzgün ilişki yaşamaz oldu. Nasıl olsa kullanıp atabiliyorum, korkudan sevgililik hukuku bile isteyemiyor, o halde neden ciddi ilişki yaşayayım ki moduna girdiler sizin gibi duygularını suistimal ettiren kadınlar yüzünden. Tabiri caizse "piyasada fiyat kırıyorsunuz"

Ne olursa olsun birbirine dokunan insanın bir sevgililik hukuku içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Arada illa ki sadakat, duygu ve fedakarlık olmalı.
Benim de sizin yaklaşımınız hoşuma gitmedi. ‘piyasada fiyat kırdırıyorsunuz’ ne demek? Ne piyasası bu pardon? Niye sizin gibi düşünmeyenlere illa bel altı vurma ihtiyacı duyuyorsunuz? Yalnızlığınızın nedeni başka kadınlar değil, sizin erkeklere karşı tavrınızdır belki de.

Konu sahibi; eğer bi şeyler hissediyorsanız açık açık konuşmanızda bir sakınca yok bence. Çok iyi arkadaş olabilirsiniz ama kaybedeceğiniz bir şey yok. Yaşadıklarınıza anlam yüklemeye başladıkça daha fazla üzülebilirsiniz. Zaten kıskançlıklar başladıysa işin içine duygular girmiş demektir.

Şöyle gelişti yavrum tensel takılma okey öyle sürdü daha sonra işte ben şuraya gideceğim gelir misin gibisinden teklifler gelmeye başladı dışarıda gezmek aktiviteler yapmak biraz cinselliği geriye atıp yani daha çok eğlenme dönemine geçmiştik belki de kafamız hoşlandığımız şeyler uyduğu için. Daha sonra seviyorum aşık oldum gibi gece telefonlar bile açık bırakarak uyurduk en son da tatile gittik sonra beraber yaşamak güzel falan istemeye gelmişlerdi tabi bunlar 5 sene içinde oldu
Benim de aynı şekilde birde akışa bırakmak lazım sanırım benim hiç aklım da yoktu evlenmek ortak noktalarımız çok ikimizde aşırı konuşuruz o oğlak burcu ben kova burcu susturabilene aşk olsun :) ha herşey güllük gülistanlıkta geçmedi yani onu da belirteyim bizim arada yaş farkı çok karşımdaki de oğlak burcu olunca :) bana güveni oluşana kadar şiddetli kıskançlık kavgaları oldu ben de özgür ruhlu kovayım tabi baya çatıştık ama kopamadıkda zaten güvendiği anda evlilik teklifi geldi ben de dedim zaten birlikte yaşıyoruz aileler de mutlu olsun bari :)

Duygusal yapıdaysanız ve öncesinde hoşlandığınız biriyse karşısınızdaki ondan sahici duygusal işaretler almadan böyle şeyler yaşanması sonrasında illa ki beklenti oluşturur.
Konunun özeti bu bence.

Bence duygusal beklentilerin olduğunu söylemekten çekinme, akışa bırakacak yapıda biri olmayabilir herkes.
Üzülmene gerek kalmadan en iyisi o insana duygularını ve düşüncelerini dile getirmek.

Benim de aynı şekilde birde akışa bırakmak lazım sanırım benim hiç aklım da yoktu evlenmek ortak noktalarımız çok ikimizde aşırı konuşuruz o oğlak burcu ben kova burcu susturabilene aşk olsun :) ha herşey güllük gülistanlıkta geçmedi yani onu da belirteyim bizim arada yaş farkı çok karşımdaki de oğlak burcu olunca :) bana güveni oluşana kadar şiddetli kıskançlık kavgaları oldu ben de özgür ruhlu kovayım tabi baya çatıştık ama kopamadıkda zaten güvendiği anda evlilik teklifi geldi ben de dedim zaten birlikte yaşıyoruz aileler de mutlu olsun bari :)
Ben de evlilik dusunmuyorum, önceki ilişkilerimde bu sebeple ayrildik. Derdim evlenmek değil ama ona karşı hisler beslemeye basladim.

Duygusal yapıdaysanız ve öncesinde hoşlandığınız biriyse karşısınızdaki ondan sahici duygusal işaretler almadan böyle şeyler yaşanması sonrasında illa ki beklenti oluşturur.
Konunun özeti bu bence.
Sevgili arkadaşım duygusal beklentilerin olduğunu söylemekten çekinme, akışa bırakacak yapıda biri olmayabilir herkes.
Üzülmene gerek kalmadan en iyisi o insana duygularını ve düşüncelerini dile getirmek.
Tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X