• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, size bir sorum olacak. Bu seviştiğiniz adam (ne derece ilişkiye girdiniz bilmiyorum ama sonuç olarak birleşmediyseniz bile boşaldıysanız bu da bi nebze ilişki sayılır) sizden işyerinde üst pozisyonda ve yine işyerinde size terfi, zam vb gibi bir avantaj sağladı ya da sağlayacak mı? Bence siz bu ilişkiyi başta menfaat için kurdunuz, şimdi aşk ilişkisine çevirmek istiyorsunuz ama karşı taraf istemiyor gibime geldi.
Farkli birim ayni konum. Ne benim ona faydam olur ne onun faydasi. Çıkar ilişkisi degil. En azindan is anlaminda hic değil.

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Keyif için sevismediyseniz birbirinizi seviyor olabilirsiniz
Sevişmeden kast ne onu da bilemedim şu durumda ama şuan sevgilisiniz belkide
Benimle çıkar mısın mı diyecek şuan anlayamadim

Konu sahibinin aşk ilişkilerine yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Yanlış anlaşılmasın, özgürlüğü savunan biriyim, birbirini seven insanların sevişip dokunup duygularını sonuna kadar yaşamasını destekliyorum ve sevişmek için illa imza şart değil. Ama böyle duygusal ilişki konusunu bile açtırmayan erkeklere bu kadar kolay oyuncak olmanız, duygularınızı bu kadar kullandırmanız doğru gelmiyor. Bu kadınların sayısının artması yüzünden erkekler kadınlarla düzgün ilişki yaşamaz oldu. Nasıl olsa kullanıp atabiliyorum, korkudan sevgililik hukuku bile isteyemiyor, o halde neden ciddi ilişki yaşayayım ki moduna girdiler sizin gibi duygularını suistimal ettiren kadınlar yüzünden. Tabiri caizse "piyasada fiyat kırıyorsunuz"

Ne olursa olsun birbirine dokunan insanın bir sevgililik hukuku içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Arada illa ki sadakat, duygu ve fedakarlık olmalı.

Son düzenleme:

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Ne derece sevistiniz birlikte mi oldunuz 🤔

Konu sahibinin aşk ilişkilerine yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Yanlış anlaşılmasın, özgürlüğü savunan biriyim, birbirini seven insanların sevişip dokunup duygularını sonuna kadar yaşamasını destekliyorum ve sevişmek için illa imza şart değil. Ama böyle duygusal ilişki konusunu bile açtırmayan erkeklere bu kadar kolay oyuncak olmanız, duygularınızı bu kadar kullandırmanız doğru gelmiyor. Bu kadınların sayısının artması yüzünden erkekler kadınlarla düzgün ilişki yaşamaz oldu. Nasıl olsa kullanıp atabiliyorum, korkudan sevgililik hukuku bile isteyemiyor, o halde neden ciddi ilişki yaşayayım ki moduna girdiler sizin gibi duygularını suistimal ettiren kadınlar yüzünden. Tabiri caizse "piyasada fiyat kırıyorsunuz"

Ne olursa olsun birbirine dokunan insanın bir sevgililik hukuku içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Arada illa ki sadakat, duygu ve fedakarlık olmalı.

Kadın olunca oyuncak olur, bunuda bir kadın yazar..

Yalnızlığınızın sebebi diğer kadınlar değil.Şu zihniyetten kurtulun artık.Ne saçmasapan bir yorum şekli ya bu,''sizin yüzünüzden'' pardon siz kimsiniz ?

Insan kendini neden bu kadar rezil eder......
Vallahi ben artık olaylara böyle bakmıyorum. Hiçbir şey yaşamadan evlenince bir sürü sorun çıkabiliyor. Ten uyuşmazlığı vs. ve o zaman dönüşü çok zor. Çok çokta mutsuz oluyorsun. Böylesi daha mı iyi? Ama tabi her önüne gelenle de sevişmemek lazım. Okadarı adının çıkması olur. Konu sahibi de zaten böyle bir şey yapmıyor. Hepimiz kendimize bakalım. Boşverelim.

Hiç pas vermeden direkt yatağamı girdiniz? Keşke güzel güzel pas verseydiniz😂 Adam sana karşı ciddi olursa çok şaşırırım gerçekten.Heyecan aramanın bile en üst leveli.Bizde önce evlenilir sonra sevişilir tercih meselesi galiba 😁

Adamın bunu ne amaçla kullandığı çok açık ama kız bir üst seviyeye geçmeye çalışıyor.

Bir üst seviye sevgililik olduğuna göre evlenmek de nirvana sanırım. Bu kızcağız(!) daha sevgililik aşamasına bile geçememiş. Yazııık :(

Kimsenin kimseyi kullandığı yok aslında ama cinsellik anlayışınız size bunu yazdırıyor. Dışarıdan çok üzücü görünüyor, farkında bile değilsiniz.
Sizin algınızda;
Erkek, zevk alan yani kullanan.
Kadın zevk veren nesne yani kullanılan.
Ama cinsellik böyle bir şey değil.

Böyle bir yaşantı size uygun olmayabilir ama ortada kullanan-kullanılan ilişkisi yok.
Konu sahibinin hisleri zamanla değişmiş ve sevgili olmak istiyor hepsi bu.
Olur ya da olmaz; olursa güzel olur ya da olmaz; güzel olursa evlenirler ya da evlenmezler; evlenirlerse anlaşırlar ya da boşanırlar vs...
Hepsi ihtimal dahilinde ve bu ihtimallerin hiçbirinde bir taraf diğerini kullanmıyor.

Hiç pas vermeden direkt yatağamı girdiniz? Keşke güzel güzel pas verseydiniz😂 Adam sana karşı ciddi olursa çok şaşırırım gerçekten.Heyecan aramanın bile en üst leveli.Bizde önce evlenilir sonra sevişilir tercih meselesi galiba 😁
Hayir biz cok iyi arkadastik.

Ne çıkarıyosun boşver be arada sevişirsin film izlemeye eğlenmeye devam edersiniz bütün bunları yaparken zaten bi iş olur mu diye pek düşünmemişsin nerden cıkardın bi iş olur olmaz raaat ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X