önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

aylardır tedaviye gidip geliodum.. Klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. Internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... Bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. Ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. Yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...

canım bende 4 aydır deniyorum ama sonuç hüsran daha önce doktorun biri bana pko n var demişti bi kaç ay sonra gittiğim başka bi doktorda pko n yok demişti 4 aydırda olmayınca pko olabilir diye soğan suyu içmeye başladım bugün adetimin 3. Günü senin paylaşımını gördükten sonra incirede başlayacağım ama soğan suyu 15 gün devam edilmesi gerekiyormuş havucuda yapmak istiyorum 3ünü nasıl birlikte yapacağım bilmiyorum senin tavsiyen ne olur bu konuda

Kızlar bende yeni başladım incir kürüne 2, 5 su bardagiyla yapıyorum yarısını gece yatarken diğer yarısını da sabah kalkınca içiyorum. Bi sakıncası olirmu sizce?

Kızlar bende yeni başladım incir kürüne 2, 5 su bardagiyla yapıyorum yarısını gece yatarken diğer yarısını da sabah kalkınca içiyorum. Bi sakıncası olirmu sizce?

hiçbişey olmaz canım iç şifa olsun.bende kullanıyorum çörekotu kürü ile incir kürünü aynı anda.çörekotunun vakti doldu 12. bıraktım incir kürü devam havuç takviyeli tabiki sabah akşam.:KK16:

hiçbişey olmaz canım iç şifa olsun.bende kullanıyorum çörekotu kürü ile incir kürünü aynı anda.çörekotunun vakti doldu 12. bıraktım incir kürü devam havuç takviyeli tabiki sabah akşam.:KK16:

Canım ben maalesef bıraktım ama bu gece tekrar başlıcam.Çok kötü mide ağrısı çektim incir küründen mi acaba diye düşündüm bıraktım 2 gündür içmiyorum ve mide ağrım geçti.Tekrar başlıcam bakalım incirdense eğer demekki dokunuyor bana ama inşallah ağrı çekmemde devam ederim :KK43:( Ayrıca bugünde ovulasyon testine başladım bugün silik çizgi çıktı geçen ay 12 ve 13. günler çift çizgi çıkmıştı bu seferde öyle bekliyorum o yüzden havuca 10. gün başlıcam.bakalım hepimizin hakkında hayırlısı.Elimizden geleni yapalımda içimiz rahat olsun...

Canım ben maalesef bıraktım ama bu gece tekrar başlıcam.Çok kötü mide ağrısı çektim incir küründen mi acaba diye düşündüm bıraktım 2 gündür içmiyorum ve mide ağrım geçti.Tekrar başlıcam bakalım incirdense eğer demekki dokunuyor bana ama inşallah ağrı çekmemde devam ederim :KK43:( Ayrıca bugünde ovulasyon testine başladım bugün silik çizgi çıktı geçen ay 12 ve 13. günler çift çizgi çıkmıştı bu seferde öyle bekliyorum o yüzden havuca 10. gün başlıcam.bakalım hepimizin hakkında hayırlısı.Elimizden geleni yapalımda içimiz rahat olsun...

aynen canım hayırlısı gelsin hayırlı zamanda inşallah

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

canım öncelikle hayırlı olsun. kolay hamilelik ve doğum versin mevlam. havuçla incir karışımını kaç gün içtin

merhaba arkadaslar ...
ben polıkıstık over hastasıyım 2 kere klomen ve oviterlla ıle hamıle kalamadım en son incir kürü denedim ve klomende çatlama iğnesidekullandım o ay hamile kaldım o kadar mutlu idim ki ama bir taraftan da olumsuz sonuçlara hazırlıklı oldugum için kendimi kaptırmamaya çalışıyordum 7haftalıkken kalbini gördük oh be dedım artık bebeğimle ilgili hayaller kurmaya başlamıştım ki normel rutın kontrole giitim 10haftada bebeğimin 8+6 günlükken kalbi durduğunu öğrendık tam bi yıkım dı benım için hiç bi belirtim yoktu düşüke karşı ne bi ağrım ne bi bi kanamam doktorum göremiyorum diyince yıkıldım ve 30 agustosta kürtaj oldum doktorum 2 ay sonra gel tekrar klomen deniyelim dedi ama o kadar umutsuzum kı normal kosullarla zaten adet göremiyorum bu zaman uzarmı?.. benim gibi polikistik olup kürtajdan sonra gebe kalan var mı yada ne kadar bi zamanla kalındı bana yazarmısınız... şimdiden tesekkrler...

Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 😞

Bu küre illaki adetin 5, günü mü başlamak gerekiyor. Benim 14. günüm şimdi başlasam olmazmı? :KK43:

aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...
Canım çok güzel bisey yasamissin darısı badimiza peki sende adet düzensizliği var miydi incir kufu adet duzenliyo mu

canım aradan hemen hemen 1 yıl geçti ben o topiği açalı.. bebek olmadı vucut attı... adetimi sormussun.. evet adetim düzensiz benim..yumurtlama sorunum var..

özlem duymak merhaba incir kürü ararken senin yazını okudum aradan tam 1 yıl gecmiş evet bebegini kaybetmene uzuldum rabbim inşaallahh isteyen herkesenasip etsin.. bende 7 yıllık evliyim 5 kez tupbebek denedik ama malesefolmadı endometriozsiz var bende de ama suan hıc bi sorun yok diyor dr lar bende dr ilaç yoruldum artık bitkisel bişeyler deniyim dedim bkalım nasip inşallah olurr...

özlem duymak merhaba incir kürü ararken senin yazını okudum aradan tam 1 yıl gecmiş evet bebegini kaybetmene uzuldum rabbim inşaallahh isteyen herkesenasip etsin.. bende 7 yıllık evliyim 5 kez tupbebek denedik ama malesefolmadı endometriozsiz var bende de ama suan hıc bi sorun yok diyor dr lar bende dr ilaç yoruldum artık bitkisel bişeyler deniyim dedim bkalım nasip inşallah olurr...

mrb sfs... öncelikle iyi dileklerin için cok tşk ediyorum.. bitkisel tedavi düşünmen içinde ayrıca tebrik ediyorum çünkü zaten tıbben deneyeceklerini denemişsin.. şimdi sıra bitkisel tedavide:)) rabbim birgün bizlerinde yüzünü güldürcek işallah.. ol diecek olacak bebeklerimiz:) o diledikten sonra kim mani olabilrki artı ben rabbimin mucizesini yakın cevremde birinde gördüm..kadıncağız 35 yaslarındaydı 15 senelik evliydi yaşım geçio artık dierekten hastaneyi hiç bırakmadı. doktorların ona dediği şuydu( sen ne yapacaksın cocuğu önce kendini kurtar) çünkü kadıncağızda yumurtlama hiç yoktu rahminde perde vardı yine rahminde kist ve miyom vardı ve bebek olsa bile zaten düşerdi çünkü kan pıhtılaşması vardı.. düşünebiliomusun biz 1 tane sorunla yıkılırken kadında kaç tane sorun vardı..ve yılmadı pes etmedi iğne tedavisi ve aşılamayla hamile kaldı şimdi bi kızı bi oğlu var.. yani dieceğim; rabbim diledikten sonra verdikten sonra her ne olursa olsun oluyor.. dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim yeterki..
)

Bende klomen ve ovitrelle kullandım 2 ay gebelik oluşmadı Ve hiçbir sorunum yok yanı ne yumurtalarımda nede çatlamasında İncir kürünü denesemmi diye düşünüyorum sizi görünce.Günde 1 kere mi içilecek acaba yardımcı olursanız çok sevırım çok teşekkürler

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

merhaba ,

siteye yeni katıldım.

1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.
Eşimde herhangi bir sorun yok. Bende sadece adet düzensizliği var. Ayrıca 2 ay günde 2 adet klomen kullanmama rağmen yumurta sayım bir adet ve biraz geç gelişiyor ve galiba çatlama da olmuyor.En son aşılama uyguladım ama olmadı.
Siteyi incelerken incir kürünü gördüm.
Gerçekten işe yarıyor mu ? ve nasıl kullanmalıyım ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

bende endometriozis hastasıyım neden 5 tüpte tutmadı :KK43:

Merabalar oncelikle rabbım senı ve butun bebek ı etmeyenlerı hayırlısıyla en kısa zamanda kavussunlar ve bende ;-) ben bugun ba slıyacam ıncır kürüne senın dedgın gıbı yaptım aama gunde ne kadar ıcılmelı bılmıyorum 1 bardakmı ve ne zaman bırakıyorsun adete yakın kalamı? Yardımcı olurmusun lutfenn

Kızlar eylül ayında bu topiğe yazmıştım incir kürüne başladım diye yumurtlamaya yakın havuçla karıştırdım öyle içtim.gece yatarken ve sabah kalkınca yaptım kürü ve o ay hamile kaldım:)) bence bir deneyin..inşallah tez zamanda nasip eder Allah herkese ...

X