- Konu Sahibi ozlemduymak
Kızlar merhaba, uzun zaman olmuş buraya yazılmayalı ama bi şansımı denemek istedim. umarım okur ve yanıtlarsınız. ben de geçen ay incir+havuç kürü yaptım. kullandığım sürece özellikle yumurtlama dönemimde kasıklarımda öyle batmalar oldu ki gerçekten işe yarıyor diye düşündüm ve sevindim. ancak ne yazık ki yine adet oldum. benim adet sancılarım çoktur genelde. kimi aylar daha da sıkıntılı geçer ama bu ay öyle sancılarla geldi ki...her zamankinden bin kat fazlaydı sanki acaba incir kürü mü neden oldu buna bilemedim. bende yanlış bir etki mi yaptı acaba? böyle bir etkisini yaşayan ya da duyanınız var mı? 21 günden sonraki ara dönemdeyim şimdi. 3 gün sonra yeniden başlamam gerekiyor uygulamaya göre. ama ben çok kararsızım. daha doğrusu korkuyorum. sizce ne yapmam gerekir. devam etmeli miyim? lütfen cevaplayın
merhaba incir kürü kaliteli yumurtlamayı sağlıyor..o ay belki her zamankinden fazla yumurta oluştu..mesela klomen kullandığım ay da fena adet olmuştum..ne kadar çok yumurta o kadar onları atmaya çalışan vücut.