-
- Konu Sahibi ozlemduymak
İncir kürü mü soğan kürü mü sizce daha iyi??İnşallah canım hastaneye gitmekten iyidir pes etmeyin lütfen bu kuru deneyin
İltihap için soğan yumurta gelistirmek ve catlatmak için incir havucİncir kürü mü soğan kürü mü sizce daha iyi??
Benim cocukluğumdan beri şu iltihapla başım dertte hiç iç çamaşırım temiz kalmaz antibiyotikler de bisüre etki ediyor sonra yine aynı.. gecen biyerde tüpleri tıkayabilir diye okudum.. ama adetim düzenli ağrısız nebiliyim..bide hem soğan hem incir aynı anda kullanabilirmiyiz?İltihap için soğan yumurta gelistirmek ve catlatmak için incir havuc
Sırayla soğan incir havuc sonra testere dişli aslanpencesi pençesi 3 kur esimdede iltihap var soğan yiyerek azalttı çabuk hasta oluyodu hemde ateşli hergün sumakli soğan yedirdim çok faydasını gördük doktor bile sasirdiBenim cocukluğumdan beri şu iltihapla başım dertte hiç iç çamaşırım temiz kalmaz antibiyotikler de bisüre etki ediyor sonra yine aynı.. gecen biyerde tüpleri tıkayabilir diye okudum.. ama adetim düzenli ağrısız nebiliyim..bide hem soğan hem incir aynı anda kullanabilirmiyiz?
Nasıl kullandın? kaçıncı günlerde başladın. Bildiğim kadarıyla önce incir kürü ile yumurtaları olgunlaştırıyor, sonra havuçla beraber kullanıp yumurtaları çatlatıyorsun. İlk 15 gün incir sonrasında incir+havuç mu?Merhaba kızlar 5ci seneye girdik ama çocuk olmadı 1aşılama oldu sonra 2ye başlıyacaktık evvel Allah sonra bir ebenin tavsiyesi ile kuru incir ve havuç kürü ile hamile kaldım daha çok küçük meleğimiz çok şükür hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin güzel Allahım tüm isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın Allahım
Önce 5taane inciri kaynamış suya 2ye bölüp 15 dk kaynattım düşük ateşte sonra 2taane orta boy taze havucu 4.5 bölerek attım içine 5dk toplam 20dk kaynayacak sabah akşam aç karnına 20 gün içiyorsun adetimin 2.yada üçüncü günü başlayabilirsinNasıl kullandın? kaçıncı günlerde başladın. Bildiğim kadarıyla önce incir kürü ile yumurtaları olgunlaştırıyor, sonra havuçla beraber kullanıp yumurtaları çatlatıyorsun. İlk 15 gün incir sonrasında incir+havuç mu?
Önce 5taane inciri kaynamış suya 2ye bölüp 15 dk kaynattım düşük ateşte sonra 2taane orta boy taze havucu 4.5 bölerek attım içine 5dk toplam 20dk kaynayacak sabah akşam aç karnına 20 gün içiyorsun adetimin 2.yada üçüncü günü başlayabilirsin
gözünaydın hamilesincanım bize de nasip olsun ins. ben adetin 2. günündeyim rezervlerimde düşüklük var, önce sadece incir kürüne başlamayı düşündüm, ya da havuçla bir arada yapsam sakıncası olur mu?
Hamilelik oldu mu merak ettim yazmamıssınız
- Herkes deneyımlerını paylassa aslında yakın zamnnda paylaşan yok hiç ben 1.5 yıllık evliyim ve rabbim o duyguyu taddırtsın bebiş istiyoruz bén incir kürü yapıyorum yarın 9. Günüm sabırla yapıorum ıncır kürünün içine havuç ta katın diolar onu nasl ypcaz ıncır kürü nekadrda etti edıo 21 7 gun ara tekrar 21 ilk 21 de mi hamile kaldınz
Ben incir kürü ile hamile kalmadım bana hiçbir faydası olmadı herkeste faydalı olmuyor. Cok şükür rabbim bana hamile kalmayı nasip etti ama daha yeni oldu kürle kalmadım kafama takmayı bıraktım kendiliginden oldu cok şükür rabbim herkese nasip etsinHamilelik oldu mu merak ettim yazmamıssınız