önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

mrb incir kurunu kullanmak istiyorum ama nasıl uygulanacaginı pek bilmiyorum yardimci olursanız sevinirim

İltihap için soğan yumurta gelistirmek ve catlatmak için incir havuc
Benim cocukluğumdan beri şu iltihapla başım dertte hiç iç çamaşırım temiz kalmaz antibiyotikler de bisüre etki ediyor sonra yine aynı.. gecen biyerde tüpleri tıkayabilir diye okudum.. ama adetim düzenli ağrısız nebiliyim..bide hem soğan hem incir aynı anda kullanabilirmiyiz?

Sırayla soğan incir havuc sonra testere dişli aslanpencesi pençesi 3 kur esimdede iltihap var soğan yiyerek azalttı çabuk hasta oluyodu hemde ateşli hergün sumakli soğan yedirdim çok faydasını gördük doktor bile sasirdi

Merhaba bende geçen ay soğan kuru yapmak istedim ama 2 gün içebildim. Mideme dokundu.bu ay incir kuru yapacağım inşallah. Adetlerim düzenli ama ilk çocuğuma 8 ayda hamile kaldım. Bu sefer biraz daha çabuk gelsin istiyorum. Yaşım ileri inşallah hepimizin bebegi olur.

Kizlar cok acil bi sorum var 33 gün adetim gecikti 10 gecikmede kan testi negatif 15 gun sonra idrar testi 2 cizgi silik 25 gün sonra idrar testi negatif bugün 33 gün tarlusal aldım 1 tane içtim ama hala tereddutdeyim bazen 10 dk kadar bel ağrısı ve kasik agrisi var oda arada sırada bazen göğüs hassasiyeti belirtim bu kadar ne yapsam ilacmi içim

Kızlar bazen faydalı olacak diye vucut düzenimizi bozabiliyoruz. Bende de incir kürü ile 7 adet yumurta folikülü oluşmuş bu iyi haber ancak adetimin düzenini bozdu. 19 günde bir adet olur oldum. Bu defada adet düzenlemek için ilaca başladım. Bu da tüp bebek operasyonunu iki ay ileri attı. Dikkatli kullanmak lazım.

Merhaba kızlar 5ci seneye girdik ama çocuk olmadı 1aşılama oldu sonra 2ye başlıyacaktık evvel Allah sonra bir ebenin tavsiyesi ile kuru incir ve havuç kürü ile hamile kaldım daha çok küçük meleğimiz çok şükür hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin güzel Allahım tüm isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın Allahım

Nasıl kullandın? kaçıncı günlerde başladın. Bildiğim kadarıyla önce incir kürü ile yumurtaları olgunlaştırıyor, sonra havuçla beraber kullanıp yumurtaları çatlatıyorsun. İlk 15 gün incir sonrasında incir+havuç mu?

Önce 5taane inciri kaynamış suya 2ye bölüp 15 dk kaynattım düşük ateşte sonra 2taane orta boy taze havucu 4.5 bölerek attım içine 5dk toplam 20dk kaynayacak sabah akşam aç karnına 20 gün içiyorsun adetimin 2.yada üçüncü günü başlayabilirsin

Birde ovulasyon testiyle öğrendim yumurtalıkların çatlamasını hem gebeliği tavsiye ederim

canım bize de nasip olsun ins. ben adetin 2. günündeyim rezervlerimde düşüklük var, önce sadece incir kürüne başlamayı düşündüm, ya da havuçla bir arada yapsam sakıncası olur mu?

1. Herkes deneyımlerını paylassa aslında yakın zamnnda paylaşan yok hiç ben 1.5 yıllık evliyim ve rabbim o duyguyu taddırtsın bebiş istiyoruz bén incir kürü yapıyorum yarın 9. Günüm sabırla yapıorum ıncır kürünün içine havuç ta katın diolar onu nasl ypcaz ıncır kürü nekadrda etti edıo 21 7 gun ara tekrar 21 ilk 21 de mi hamile kaldınz

Benimde ilk gebeligim boş kese oldu aradn 1 sene gecti ama hala hamile kalmadım. İncir kürünün faydaları oldugunu duydum 12 gündür kullanıyorum bugun de havuç yedim suyunu sevmedigim için rabbim herkese basip etsin insallah

canım bize de nasip olsun ins. ben adetin 2. günündeyim rezervlerimde düşüklük var, önce sadece incir kürüne başlamayı düşündüm, ya da havuçla bir arada yapsam sakıncası olur mu?
gözünaydın hamilesin kür mü vesile olduda hamile kaldın

Kaynamıs suya 5 tane incir atıyosun 15 dk kaynatıyosun başka bir kaynamıs suda 20 dk havuç kaynatıyorsun sonra ikisini karıstırıp içiyosun ben ilk defa yumurtalarımın catladıgını hissettim agrılarım oldu insallah güzel sonuçlar alırım alırsam yine yazarım

Hamilelik oldu mu merak ettim yazmamıssınız

Hamilelik oldu mu merak ettim yazmamıssınız
Ben incir kürü ile hamile kalmadım bana hiçbir faydası olmadı herkeste faydalı olmuyor. Cok şükür rabbim bana hamile kalmayı nasip etti ama daha yeni oldu kürle kalmadım kafama takmayı bıraktım kendiliginden oldu cok şükür rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…