önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Arkadaslae merhaba,öncelikle Rabbim evlat sahibi olma yolunda hepimizin emeklerini boşa çikarmasin inşallah
Ben 3,5 yillik evliyim ve 3 yildir hamile kalamiyorum sebepsiz infertilite grubundayim genetik testine kadar yaptirdim ama sorun yok.
3 seneye 3 yumurtlama takibi,2 aşilama ve 2 tüp bebek sigdirdim ve hepsininde sonucu negatif oldu.en son negatifimi dün aldim 2.tüp bebel tedavimde negatif oldu.
Bu kürü hep duydum ama hiç uygulamadim acaba benim gibi sebepsiz olupta bu kürle hamile kalan varmi aranizda

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım:nazar: Bende bu ay incir kürüne başlamıştım, galiba 10 gün felan içtim. Ovulasyon günümdeydim, sadece 1 kere ilişki oldu, diğer günler eşimin isteksizliği yüzünden yapmadık, bende sinirlendim, boşuna yapıyorum dedim kendime. Bıraktım kısacası. Hatta aldığım paket paket incirler kaldım elimde. haftayada doktora gideceğim. Olmazsa yeniden başlasammı? tabi yine eşime sinirlenmezsem:KK15:
Sen peki adetliykenmi başladın? kaç gün içtin? birde bu haşladığın incirleride yedinmi? ne yaptın onları:KK34: suyu azcık kalıyor çünkü. Birde havuç kürüne 12. gün başlamak şartmı?
Vajinal buhar banyosu da yapın, organik bulamazsanız nereden alacağınızı söylerim ama gebelikte çok iyi sonuç veriyor

Ya ben yasli bi kadinin yanina gittim elleriyle karnimi muane ediyor bebek yuvamin kaydigini soyledi. Ablam icinde ayni seyi soyledi gecen ve bu ay hamile yillardir cocugu olmayan insanlar gidiyo bazen tip care degil

Ya ben yasli bi kadinin yanina gittim elleriyle karnimi muane ediyor bebek yuvamin kaydigini soyledi. Ablam icinde ayni seyi soyledi gecen ve bu ay hamile yillardir cocugu olmayan insanlar gidiyo bazen tip care degil

Vajinal buhar banyosu rahim gözenekleribi açıp servikal sıvıyı akışkan hale getiriyor, doğurganlık sorunları pkos ta iyi çare oluyor. Bazı bitkileri karıştırıp buharına oturuyorsun ama kür sayısını falan nasıl yapacağını danışman söylüyor. Uygulamak istersen mesaj at sana bilgilerini veririm

Vall yazarsan sevinirim bende bi kac bitkiden yaptim ama bide senden dinlemek isterim

Bu karışımlar loğusa dönemi menopoz galan değişiyormuş ama benim yaptığım biberiye kekik lavanta civanperçemi karışımıydı. Kaynatıp delikli bir tabure ya da sandalye altına koyup oturuyorsun ama spiral falan olmayacak kişide, açık yara olmayacak. Sandalye etrafına büyük battaniye dolayıp 20 dk buhara oturuyorsun regl haftam hariç haftada 2 kere üç ay uyguladım. Bitkileri ilaçsız bulman lazım ki kimyasalla yetişmiş kurutulmuş ilaçlı olursa rahim gözenekleribe yerleşir o kimyasallar. Ben de birinden aldım özellikle ama organik bulursan karıştır yap müthiş sonuç veriyor

Vajinal buhar banyosu rahim gözenekleribi açıp servikal sıvıyı akışkan hale getiriyor, doğurganlık sorunları pkos ta iyi çare oluyor. Bazı bitkileri karıştırıp buharına oturuyorsun ama kür sayısını falan nasıl yapacağını danışman söylüyor. Uygulamak istersen mesaj at sana bilgilerini veririm
Beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim pko ve yumurta tembelligide var gelişip catlamiyor

10 kasimda kam tsi yaptim 0.100 cikmisti 2 vardi adetime bugun doldu acaba bi daha test yapsammi hic adet belietim yok

aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...
tarif alabilirmiyim

Gunaydin hanimlar bende bugun incir kurunu yaptim ictim sabah ac karnina.. Adetimin 6.gnu basldim 5.gunu die okumustum ama insallah rabbim faydasini verir.4 5 aydir deniyoriz ama olmuyo gecen ay adetm 4 gun gecikti bu ayda 3 gun once oldum anlamdim gtti. Arkdaslarimda ustune goruyo olabirsin dediler

Merhabalar bende eskiden prolaktin yüksekliği vardı kendiliğinden geçmişti doktora son gittiğimde de yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi bazıları prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü yapmasın demiş bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Merhabalar bende eskiden prolaktin yüksekliği vardı kendiliğinden geçmişti doktora son gittiğimde de yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi bazıları prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü yapmasın demiş bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Canım incir soda dereotu falan süt yapıyor yani prolaktin yukseltıyor baya o yüzden yemememiz gerekiyor

X