önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

günlük taze olucak canım ya.. havuç suyuda eklenince işte su çoğalıo ve bu yüzden bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına iç.. sabah kalk hemen elini yüzünü yıkamadan suyu koy kaynasın ben öyle yaptım sen kahvaltı hazırlayana kadar okaynıo ılıyo zaten iç ve bi 20 dakika yarım saat sonra yap kahvaltını nolcakki.. eşinede gelince ikna etmek zorundasın canım dedimya benimkide isteksiz.. cok özr dilerim yardımı olur die sölüorum amacım özeline girmek değil asla.. cinsel gücünü arttırcak fındık ceviz filan yedir.. napcazki canım başka care yok.. bende senin gibi çok ağladım neden cinsel iliki olmuo diye ağlamam çocuk içindi.. ilişki olmasa nerden olucakki.. dediğim gibi ikna et konus macun fındık ceviz filan yedir canım hem spermlerede faydası olur kesinlikle... bu arada eşinin spermlerinde düşüklük varmıydı?
Cnm bende birsey sorabilirmyim peki 5.gun normal inciri kaynatmissin 12.gunde havucla beraber diosun bu kür bildigim kadariyla 21 gun uygulaniyor 21.gune kadar havucla incirmi ictin ayri ayri jaynatikiyor biliyorumda

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
Canim şuan adetimin 3. Günü hem inciri hemde havucu birleştirip içsem olurmu

birde belirteyimki gecen ay klomen kullandım yumurtlamam oldu adetimin 21. günü kanda yumurtlamamın cokta güzel olduğunu söyledi doktor ama gebe kalamadım.. adetimin 3. günü gittim doktor dediki.. bu ay ara verelim dinlenmede kal bi sonraki ay gel dedi.. klomen etkisini gösterir bi ay sonrasına kadar dedi.. bende o bekleme döneminde inciri uyguladım işte.. bigün durup bi gün ilişki oldu.. ama varya cidden incir kürü okadar faydalıki.. yumrutlama dönemimden başladı adet günümden bi r hafta kalasıya kadar kasıklarım ağrıdı.. kasık ağrısıda yumurtan büyüdüğü için biliosunuz...sürekli ağrıdı ama.. her ay ağrı olurdu bi kaç gün ama biterdi.. incir kürü ile 13 gün falan sürdü.. işte buda sanırım sadce 1 yumurta değil bi çok yumurta geliştirdiğine işaret. yani adet olmaya yakın zamana kadar bile yumurta geliştirio bence ...
Yumurtlama problemi falan mı vardı sizde yada yumurta gelişmi sorunu mu vardı. Çünkü incir prolaktini acayip yükseltyo kullanacklar önce prolaktine bakın sonra deneyin bence

Selam Kızlar ben 27 yasindayim
1,5 senedir hamile kalamiyorum
adet düzensizliği var bende o yüzden önce sogan kürünü uyguladim 15 gün boyunca .
Simdide incir kürü uygulamak istiyorum ,bu incir kürüne tam olarak nezaman baslamam lazim , suan adetimin 3 günündeyim . Bitikten sonra mi baslamam lazim ??

Bilen varda cevab lütfen

Selam Kızlar ben 27 yasindayim
1,5 senedir hamile kalamiyorum
adet düzensizliği var bende o yüzden önce sogan kürünü uyguladim 15 gün boyunca .
Simdide incir kürü uygulamak istiyorum ,bu incir kürüne tam olarak nezaman baslamam lazim , suan adetimin 3 günündeyim . Bitikten sonra mi baslamam lazim ??

Bilen varda cevab lütfen
Canım saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor ordan bak istersen. Videolarda da anlatıyor.

Merhabalar ben birşeyi anlamadım da incir kürünü kaynattıktan sonra havuç suyu uda kaynatıyoruz sonra ikisini ayrı günlerde kullanmasa da ikisi kaynadıktan sonra ılındığında karıştırıp sabah akşam aç karnına içsem olmazmı

Merhabalar ben birşeyi anlamadım da incir kürünü kaynattıktan sonra havuç suyu uda kaynatıyoruz sonra ikisini ayrı günlerde kullanmasa da ikisi kaynadıktan sonra ılındığında karıştırıp sabah akşam aç karnına içsem olmazmı
zaten öyle içiliyor arkadas detaylı yazmış ilk sayfada..incir kürü sanırım rezervi azlığında yapılıyor diye biliyorum ben

Merhabaa umarim msjimi gorursun heen kuruincir yiyorum sashbah ackarna sol kasiklarim agriyo hafif hafif sizce nedir?
Incir kürünü havuçla kaynatıp içmiştim hemen hamile kalmıştım ama ne yazıkki dış gebelik oldu. Hamile kalmaya yardımcı oluyor ama proklatini yuükseltiyor diye okumuştum. Ilkbaharda yemiştim inciri, proklatinim yüksek çıktı. Önce proklaktini ölçtürün yüksek değilse yiyebilirsiniz. Hamile kalmakta faydası var.

Incir kürünü havuçla kaynatıp içmiştim hemen hamile kalmıştım ama ne yazıkki dış gebelik oldu. Hamile kalmaya yardımcı oluyor ama proklatini yuükseltiyor diye okumuştum. Ilkbaharda yemiştim inciri, proklatinim yüksek çıktı. Önce proklaktini ölçtürün yüksek değilse yiyebilirsiniz. Hamile kalmakta faydası var.
Deniyorumm canimm insallahh olurum 2 asilama gecirdim ve sonuc negatifti hep bari dedim bunu deniyim neolcakk prolaktin neoluyo acaba nasil ölçcem

Merhaba sızınle aynı durumdayız bende klomen kullandım bu ay doktor dedı güzel sonuçlar dedı ama ben adet oldum bu ayda gelme dınlen dedı ılaclarını bırak hepsını dedı ben daha anlamış deyılım neden öyle dedı adetımın ikinci günü bal çörek otu tarşin karışımı yaptım yıyorum suanda adetımın 5 günü ovel kisti var ben desoğan kürüne başladım inşallah güzel sana sonuçlar elde ederiz

Mrb ya benimde sorum olcak klomen catlama ignesi oldum olmadi bende duydum incir kurunu nasil uyguladiniz yazarmisuniz msjinizi bkliyom cok aagolun

Merhaba. Yıllar olmuş ama hala benzer problemler yaşanabiliyor. Umarım cevap alabilirim. Incir kuru ile gebe kaldığınızı ancak vücudun attığını söylemişsiniz. Kimyasal gebelik yani. Bende ds kuru uyguladigim ay bu sekildesonuclandi. Ne yaptınız bir daha denediniz mi kuru veya doktora göründünüz mu acaba( 2. Çocuğum olacak inşallah 7 ay oldu gebelik yok bir kimyasal var iki ay önce. Ilki sıfır problem ile nasip olmuştu. Yaş 31.)

Çok ilginç gebe kalinabiliuor ama sağlıklı ilerlemeyebiyor ki bende kimyasal geçirdim kuru uyguladigim ay. Prolaktin seviyesi neden önemli

X