- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
- Konu Sahibi ozlemduymak
Cnm bende birsey sorabilirmyim peki 5.gun normal inciri kaynatmissin 12.gunde havucla beraber diosun bu kür bildigim kadariyla 21 gun uygulaniyor 21.gune kadar havucla incirmi ictin ayri ayri jaynatikiyor biliyorumdagünlük taze olucak canım ya.. havuç suyuda eklenince işte su çoğalıo ve bu yüzden bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına iç.. sabah kalk hemen elini yüzünü yıkamadan suyu koy kaynasın ben öyle yaptım sen kahvaltı hazırlayana kadar okaynıo ılıyo zaten iç ve bi 20 dakika yarım saat sonra yap kahvaltını nolcakki.. eşinede gelince ikna etmek zorundasın canım dedimya benimkide isteksiz.. cok özr dilerim yardımı olur die sölüorum amacım özeline girmek değil asla.. cinsel gücünü arttırcak fındık ceviz filan yedir.. napcazki canım başka care yok.. bende senin gibi çok ağladım neden cinsel iliki olmuo diye ağlamam çocuk içindi.. ilişki olmasa nerden olucakki.. dediğim gibi ikna et konus macun fındık ceviz filan yedir canım hem spermlerede faydası olur kesinlikle... bu arada eşinin spermlerinde düşüklük varmıydı?