- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
D.K deqildi cyclo pronograva die bi ilaçtı üzernde yazıp zatn dk için uygun degildr die hormonları duznlio ve sayesnde 3 ay de adetlrm bir hafta gecksde qeldi bu ay günü gününde oldum. Bn o yazZ hapını bekarkn kullnmştm .ck sükr yumrta tembllinden baska sorunm yk inş bu sorununda incr kürü ile yencm :)Peki canım 3 aylık tedavi derken sende mi yazz doğum kontrol hapı kullandım. Çünkü doktor bana o ilacı verdi 3 ay kullan snra gel dedi.
Cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin bu ay adet olayim baslamak istiyorum insallah iyi gelir vesile olur ve rabbim bizede evlat nasip ederKusura bakmayin ancak gordum mesajinizi. Beyaz kuru sogani dorde bolup iki su bardagi sicak suyun icerisinde bes dakika kaynatip ilitip ac karnina oglen ve aksam ictim. Sanirim adet doneminin bitiminden bir hafta kadar sonra baslayip sonraki adet baslangicina kadar devam ettim. Dr.Saracoglundan bu kurun rahim icerisinde meydana gelen yara miyom vs. gibi seylere iyi geldigini okumustum. Hemen arkasindan da incir havuc kurunu yaptim zaten akabinde yani ucuncu adet doneminde hamile kalmistim. Mutlaka deneyin derim...
Cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin bu ay adet olayim baslamak istiyorum insallah iyi gelir vesile olur ve rabbim bizede evlat nasip eder
Sağol canım darısı senin başına insallahAaa tebrik ederim hayirlisiyla gelsin inşallah. :))))
hayırlı olsun canıııımmmmmmmmmmmmmmmmm.....incir erkeklere de iyiymiş diyorlar ben eşime de içirdim bende içtim gerçekten yumurtanın büyüdüğünü hissediyorsun,eşimin sperm hızında da azda olsa ilerleme oldu bu ay yine yapcam inşallahincir ve havuc kuru sayesinde hamileyimmmmmmm
İnşallah canım hastaneye gitmekten iyidir pes etmeyin lütfen bu kuru deneyinhayırlı olsun canıııımmmmmmmmmmmmmmmmm.....incir erkeklere de iyiymiş diyorlar ben eşime de içirdim bende içtim gerçekten yumurtanın büyüdüğünü hissediyorsun,eşimin sperm hızında da azda olsa ilerleme oldu bu ay yine yapcam inşallah
Hayırlı olsun , sağlıkla kucagina almak nasip olsun..ilkkkez mi kullanmistin kürü ? Bu ay bende başladım bi hafta oldu inşallah hayırlısı.İnşallah canım hastaneye gitmekten iyidir pes etmeyin lütfen bu kuru deneyin
Nasıl dayandinki 10 gün .yap ki kafandaki belirsizlik ortadan kalksın.Kzlar bn hala olmadm bi kç önce lekelnmem oldu test ypmya korkuom adet olckmşm gbi kasklarm aqrıo 10 gün gecti dün yne kahvrengi lke qeldi böle olan var. Mı yaa
Sağol canım darısı başina inşallah evet ilk kez kullandım bu kuru fayda etti sabah akşam içiyordum ılık olarak inşallah sende de faydasını gösterir canımHayırlı olsun , sağlıkla kucagina almak nasip olsun..ilkkkez mi kullanmistin kürü ? Bu ay bende başladım bi hafta oldu inşallah hayırlısı.
Insallah hayirlisiyla faydasini gorurum bende ılık halde sabah akşam unutmadan iciyorum .teşekkürler.Sağol canım darısı başina inşallah evet ilk kez kullandım bu kuru fayda etti sabah akşam içiyordum ılık olarak inşallah sende de faydasını gösterir canım