önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Bende dün incir kürüne basladim bakalim faydasi olacak mi benim sorunum farkli gerci sag yumurtaligimi ve tüpümü bikac ay önce Ameliyat da aldilar sol tarafdada cikolata kisti vardi onuda ameliyat da aldilar simdi yine tekrarladi ama cok kücük su anda dr.6 ay deneyin olmazsa tüp bebek deneyelim dedi ama bilmiyorum bakalim nasil olacak Rabbim isterse olmayacak bisey yok bu dördüncü ayim denemelerim hep olumsuz iki ay daha deneyip sonra tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum

hayırlısıyla allahım hepimize bu annelik duygusunu en güzel şekilde yaşamayı nasip eder inş.herseyin bir zamanı olduğuna inanıyorum allahım verecek bizlerede can sıkmadan dr ve bitkisel hrsye devam edelim ozmn

hayırlısıyla allahım hepimize bu annelik duygusunu en güzel şekilde yaşamayı nasip eder inş.herseyin bir zamanı olduğuna inanıyorum allahım verecek bizlerede can sıkmadan dr ve bitkisel hrsye devam edelim ozmn
Amin insallah Arkadasim Rabbim isteyen herkese versin insallah ben üc gündür incir kürüne basladim ve cok yogun akintim oldu söylemesi ayiptir ve cok acik damar gibi pembe bi lekelenme oldu anliyamadim ne oldugunu test de yaptim gecen aydan kalmisimdir umuduyla ama ne yazikki artik tek cizgi görmekten cok sıkıldim yoruldum bakalim bu ayda bol calismak gerekiyo gibi:KK200::KK53::KK61:

Kızlar Merhaba ben fazla giriş yapmıyorum siteye ama bu konu ilgimi çekti bende 3 gündür incir ve havuç kürü yapıyorum sizce faydası olurmu 2 yıldır evliyim hem ben hem esim doktora gittik hiç bi sorun yok çok şükür ınsallh bu işe yarar Rabbimin izniyle

Kızlar Merhaba ben fazla giriş yapmıyorum siteye ama bu konu ilgimi çekti bende 3 gündür incir ve havuç kürü yapıyorum sizce faydası olurmu 2 yıldır evliyim hem ben hem esim doktora gittik hiç bi sorun yok çok şükür ınsallh bu işe yarar Rabbimin izniyle
Ben yaptim bi faydasi olmadi gerci tam düzenli de yapamadim bugun temizlendim yarin dan itibaren önce sogan kürüne basliyacam sonra incir kürüne baslamayi düsünüyorum Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere

Kizlar sogan kuru ile hamile kalan oldumu ben kimyasal gebelik gecirdim klomen yuzunden artik tedaviye gitmek istemiyorum dogal yollardan denicem 3 gundur sogan suyu iciyorum o sayede adet oldum. Dusukten dolayi adet olmuyodum. Incir ve havucuda denicem insallah tutar

He pardon canim incir. Zaten yumurtayi cogaltip buyutuyo kasiklarda agri olmasi daha guzel ise yaraigini gosteriyor

İnşallah Rabbim sanada şifa versin çok zor allahım kolaylık versin sabır versin aklınıza takmayın bi umutla bekleyin dua edin hiç bir zaman isyan etmeyin umutsuzluğa kapılmayın

Kızlar bu ay adetim 10 gün geçti sizce test yapiyim mi yoksa bi kaç gün daha bekle senmi çok heyecanlı ınsallh vardır

X