önce "pozitif" 2 gün sonra "negatif" test

10gun gcikten sonra yaptm bende testi pozitif çıktı slinik iki çizgi 5 GN geçtiğinde yapmstm ilk olumsuz çıktı ikincisi pozitifti en sagliklisi sabah AC karnına ilk idrarinla yapmak o testinde iki çizgi cikiyosa tammdr hamilesiniz hem bu seferki iki çizgi daha koyu çıktı

Sagolun cok. Ben bu testleri gunum gecmeden yapmistim. Bugun gunum geceli 4.gun ve iki farkli marka test yaptim. Gayet net cikti ikisinde de ikinci cizgi. Cok sagolun :)

Ay cok sevindim cnm ben de bugun gityim ayni gun ogrenmisiz, benimki dd 4 haftalik. Cok guzel ya Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah , tebrik ederim :)

Ay cok sevindim cnm ben de bugun gityim ayni gun ogrenmisiz, benimki dd 4 haftalik. Cok guzel ya Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah , tebrik ederim :)
O kadar güzel bir duygu ki insan hem ınanamiyo hem çok seviniyo çok karmaşık bişey 5 yıldan sonra bana ulaşılmaz bişey olmuştu artık rabbim çok şükür bu ramazanlik ayında yüzümüzü güldürdü

Bu kadar erken öğrenmek inanki hiç istemezdim hala teredutteyim birden kaybolacak gibi hissediyom
Kuzum benim herşeyin hayrlisi rabbim bu zmana hayrli klms seni anne yapmak için seçmiş ki iyiki secms çok skr ugrasipta anne olamayanlar var allh onlarında yardımcısı olsn hem gtmez oartık senn allhn izniyle :) bnm 9hafta 4 günüm valla ağrılar mide bulantıları çok fena allh yardımcın olsun

Sağol canimm rabbim hayirlisyla kucağına almayi nasip eder insallahhhh bizlerede insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…