önce "pozitif" 2 gün sonra "negatif" test

1 Mayıs ti buna göre 1 bucuk aylık. Çıkması lazim :KK66: ama benim adetim düzensiz olduğu içim üç ayda bir adet goruyodum ben oyüzden tesadüfen yaptım testi hani günüm gectimi geçmedimi onu bole. Anlayamadim

1435661363484.jpg

Canim hamileligin nasıl geçiyor benimki berbat geciyo :KK43: :'(
Canim bi suredir giremiyordum tatildeydim. Cok mu kotu geciyor? Benim bi tek bulantilarim var. Ona da ne yapayim bebis icin deger diyorum kendimi teselli ediyorum. Onun disinda iyiyim cok sukur. Senin nasil? Bi de basta sıkıntılı olursa sonrasi rahat olur diyorlar..

Canim aşırı bulantim var sabahtan basliyo gece yarısına kadar devam ediyor, yataktan kalkamiyorum çok baş ağrım ve baş dönerim var yemek filan hiç birşey yapamıyorum sadece gün boyu uzanır halde oluyorum çok kötü bişey bunalıma girdim :KK43:

Canim aşırı bulantim var sabahtan basliyo gece yarısına kadar devam ediyor, yataktan kalkamiyorum çok baş ağrım ve baş dönerim var yemek filan hiç birşey yapamıyorum sadece gün boyu uzanır halde oluyorum çok kötü bişey bunalıma girdim :KK43:
Bende agri ve bas donmesi yok ama bazen bulantilar benim de oyle oluyor ama olsun diyorum. Bunalima girme canim kendini teselli etmeye calis. Neticede bebegi isterken bunlarin olabilecegini biliyorduk. Bu sekilde gelip gecici diye kendini telkin et. Gececek zaten. Bulanti icin ilac falan vermedi mi dr?

İlaç verdi ama midem okadar kötü ki yutamiyorum anında cikiyo şu bile icemiyorum midem bulaniyo düşün :'(
Evet bulanirken su icemiyorsun en cok en kotusu de o. Tuzlu cubuk kraker yiyip bastirman lazim. Cikardiktan hemen sonra kisa bi sure rahatlama oluyor bende. O ara hemen tuzlu cubuk yiyorum bastiriyor. Allah kolaylik versin canim, sabret gececek ins

X