- 11 Ocak 2015
- 815
- 1.087
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Amin canım. Çoğu kadın farketmeden de yaşıyor kimyasal gebelik doğru oda olabilir
Testte bir hata vardir belki. Benim adetim 2 hafta falan gecikmisti test yaptim negatif cikti. Hamile degilim ozaman dedim.
Ama o sirada aslinda hamileymisim hatali test yuzunden hamileligimi 7ci haftamda ogrendim.
Biraz bekleyip bir test daha yapabiirsin ya da kan testi
Bence de oyle ornek benim iste :) hamileyken negatif cikabilir hatali testt yuzunden ama ortada bisey yokken (silik) cizgi cikacagini sanmiyorum.Ay cok tesekkur ederim. umarim test hatalidir da umutlarim bosa cikmaz. Bi de diyorum pozitifte yanilma payi daha azmis, olmasa hic cikmazdi. Yarini bekliyorum bakalim..
Bence de oyle ornek benim iste :) hamileyken negatif cikabilir hatali testt yuzunden ama ortada bisey yokken (silik) cizgi cikacagini sanmiyorum.
Insallah hamilesinder :)
Banada negatif çıktı ertesi gün yaptım yine negatif sonra yaptım hafif silik ikinci çizgi ertesi gun sabah erkenden yaptım oda ne iki çizgi.sabah erkenden yap.birde iyi bir marka test yap.
testle kalma kan tahlili ile hcg artışını takip et 3 gün arayla baktır
mesela benim ilk değerim 4187 3 gün sonra 12 bin küsürdü
İnşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin
Amin inşallah saol.allahım sanada hayırlısını versin. En iyisi kan testi hemen cıkar.sen sonucu alana kadar dikkat et kendine bu dönemler önemli.zeyzeysaol.ost: 41558963 .!.:Benim ilk poz.sonra neg.cikinca kimyasaldan bahsettiler. Ben hic dusunmemistim bunu, bilmiyordum acikcasi. Bi de markalari cok bilmiyorum, eczaneye girip gebelik testi istiyorum onlar da olani veriyor. Bu yapyiklarimin ikisi farkli markaydi.umarim benim de yuzum sizin gibi sonradan guler :) bu arada bebeginiz hayirli olsun, masallah size. Sagliklica kucaginiza alirsiniz insallah..
Amin inşallah saol.allahım sanada hayırlısını versin. En iyisi kan testi hemen cıkar.sen sonucu alana kadar dikkat et kendine bu dönemler önemli.
Kızlar benim bir Sorum var adetim DUZENSİZ olduğu için günüm gectimi kestiremiyom ama iki gün önce test yaptim çizginin biri silik cikti inanamadim ardından 3 tane daha test yaptim onlarda aynı bugun birtane daha yaptım ve tam net çıktı pozitif ama emin değilim yinede kafam çok karisik sizce hamile olabilirmiyimKimyasal gebeligin farkina varamiyor muyuz peki? Suan henuz regl olmadim.
Kızlar benim bir Sorum var adetim DUZENSİZ olduğu için günüm gectimi kestiremiyom ama iki gün önce test yaptim çizginin biri silik cikti inanamadim ardından 3 tane daha test yaptim onlarda aynı bugun birtane daha yaptım ve tam net çıktı pozitif ama emin değilim yinede kafam çok karisik sizce hamile olabilirmiyim
5 yıldır evliyim ve bir problemim olmadığı halde hamile kalamiyordum bu yüzden inanamadim buyuzden 5 test yaptim inşallahhh hamileyim dir yarın ilk iş kan testi yaptırmak olacak☺Tatlim cizgi silik de olsa gebelik oldugunu soyluyorlar. Cok test yapmissin hepsinde de varsa muhtemelen gebelik yenidir ondandir. Simdiden tebrik ederim. Bence yarin kan vermeye git. Oyle emin olursun.
5 yıldır evliyim ve bir problemim olmadığı halde hamile kalamiyordum bu yüzden inanamadim buyuzden 5 test yaptim inşallahhh hamileyim dir yarın ilk iş kan testi yaptırmak olacak☺Tatlim cizgi silik de olsa gebelik oldugunu soyluyorlar. Cok test yapmissin hepsinde de varsa muhtemelen gebelik yenidir ondandir. Simdiden tebrik ederim. Bence yarin kan vermeye git. Oyle emin olursun.
Baya belirgin cnm. Benim daha silikti. Ben de yarin kan vericem. Bugun iki farkli marka test aldim ve yaptim net cikti. Insallah guzel haberler aliriz yarin :)5 yıldır evliyim ve bir problemim olmadığı halde hamile kalamiyordum bu yüzden inanamadim buyuzden 5 test yaptim inşallahhh hamileyim dir yarın ilk iş kan testi yaptırmak olacak☺
İnşallah canimmm çok zor bir durum beklemekBaya belirgin cnm. Benim daha silikti. Ben de yarin kan vericem. Bugun iki farkli marka test aldim ve yaptim net cikti. Insallah guzel haberler aliriz yarin :)