- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Tabi.. bu da bir ihtimal.. tesekkur ederim.Testlerden biri yanlistir belki..
Adetim uc gun gecti. Pazartesiyi bekliyorum. Tesekkur ederim..Testler bazen hata veriyor. Adetiniz geçtikten sonra kan testi yapın derim. .
Adetim uc gun gecti. Pazartesiyi bekliyorum. Tesekkur ederim..
Hayirlisi olsun o zaman..
Kimyasal gebeligin farkina varamiyor muyuz peki? Suan henuz regl olmadim.Ya testlerden biri hatalı sonuç vermiş ya da kimyasal gebelik geçirmişsiniz.
Muhtemelen kimyasal gebelik
Google a yazsaniz sayfalarca bilgiye ulasirsiniz
Testler Hatalı olabilir. B'nde 3 tane test yapmıştım üstelik bir tanesi erken gebelik testiydi silik çizgi çıktı sonra kan verdim sonuç hüsran oldu testler bozukmuş. Inşallah senin hayırlı haberlerin olur
Hayir kimyasal gebeligin farkinda olamazsin adet in gecer sonra birden kanama baslar ve parca duserse kimyasal gebeliktir cnm ben yasadimKimyasal gebeligin farkina varamiyor muyuz peki? Suan henuz regl olmadim.
Kimyasal gebelik.
Hayir kimyasal gebeligin farkinda olamazsin adet in gecer sonra birden kanama baslar ve parca duserse kimyasal gebeliktir cnm ben yasadim
Amin canım. Çoğu kadın farketmeden de yaşıyor kimyasal gebelik doğru oda olabilirBu kimyasal gebelik olayi olabilir dediler. Biraz baktim da gecen ay olmus olabilir oyle birsey diye dusunuyorum. Muhtemelen sizin dediginiz gibi testlerden biri bozuk sanirim. Dediginiz gibi hayirlisi olsun..