• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Burdan tüm anneler sesleniyorum. Lütfen çocuklarınıza paylaşmayı öğretin ve yeni bir oyuncak aldıysanız onun ilk kullanımını bir sürü küçük çocuğun olduğu ortamda yapmayın...!

pembiş tebrikler canım efe wc işini halletmiş.hüseyin de bir günde öğrendi.sabah kalktım bez bitti çişin gelirse tuvalete git ya da ban söyle dedim.oydu dediğim.5 gündür tuvalete yapıyoruz. bez sayfamız da kapandı şükür.çarşı pazar gezdik valla hem de kaç saat.eczanede anne çişim geldi dedi.neyse arkada tuvaletleri vardı götürdüm.çok mutluyum.saçımı boyadım yıkıyayım yanaçak yoksam.yarın uçyorum didosa:))))))))) hepinizi sevgiyle öpüyorum.hayırlı güzel bayramlar canlarım.bu ara çok mutluyum çokkk.:))))))))))))))))))))))))))))

bahar, senin de gözün aydın... sıfır sorunla atlatılmış WC eğitimi.

sanırım tatile gidiyorsun.. inş cok keyifli ve güzel geçer. bebeklerini ve seni opuyorum...

nfk canımın içi ben de seni ve bebişini öpüyorum.evet canım rize ikizdereye gidiyorum.kapalı yüzme havuzuz varmış diye çok mutluyum.haşemam ve yarım mayomla sabah 6 da yola çıkıyorum.1 hafta sakin ve doğanın içinde geçen yılın pasından arınacağım inşallah:))ayrıca kocam bana araba da aldı.şimdi özgürüm.işlerimi de üzerine aldı.ben artık patrpnluk yapmıyorum.eşim benim işlerime de bakıyor:)))ben de daha esnek saatlerle işe gdip geliyorum.valla oğluşlarıma kendim bakıyorum.eve de tek başıma bakıyorum.daha yardımcımı da bulamadım.ama olsun.bakıcı konuşundan da kurtuldum.annem seneye yusufa bakacak. ohhh sefam olsun aa dostlar. yusuf uyandı ben kaçar.Allah a emanet olun.ii bayramlar.
nfk seni arayacam çarşamba günü telini yanına al azizim:)))))

nfk canımın içi ben de seni ve bebişini öpüyorum.evet canım rize ikizdereye gidiyorum.kapalı yüzme havuzuz varmış diye çok mutluyum.haşemam ve yarım mayomla sabah 6 da yola çıkıyorum.1 hafta sakin ve doğanın içinde geçen yılın pasından arınacağım inşallah:))ayrıca kocam bana araba da aldı.şimdi özgürüm.işlerimi de üzerine aldı.ben artık patrpnluk yapmıyorum.eşim benim işlerime de bakıyor:)))ben de daha esnek saatlerle işe gdip geliyorum.valla oğluşlarıma kendim bakıyorum.eve de tek başıma bakıyorum.daha yardımcımı da bulamadım.ama olsun.bakıcı konuşundan da kurtuldum.annem seneye yusufa bakacak. ohhh sefam olsun aa dostlar. yusuf uyandı ben kaçar.Allah a emanet olun.ii bayramlar.
nfk seni arayacam çarşamba günü telini yanına al azizim:)))))
Hayat sana güzel ozaman bahsr maşallah diyelim :) sen ne iş yapıyosun?? Eşin ne iş yapıyo?? Kim nasıl devralıyo?? Noluyo beaaaaa :D

Bahar supper ya!! Çok güzel haberler var sende. Hem is hem cocuklar namina. Hayırlı olsun. :) esinin eli degmiskem bir de akıllı telefon alaydi ya :)

Gecen sene biz de oradaydik..keyfini sur bol bol stres ararsın inş..

gunaydiiin.. geçmiş bayramımız mübarek olsun zamanında yazamadim kusura bakmayın. :)
hoş okuyan biri var mi onu da bilmiyorum. :p
Hem varsa bile, niye hep ben yaziyom! herseyi devletten bekmemeyin biraz da siz yazin bea ahahahaaha :-)

Son düzenleme:
tünaydınnn canlarım: döndüm)))))).ne iş yapıyorum.işim aslında kendime ait.vanda da yaşamıyorum.ama doğudayım. nfk seni arayabilirsem anlatacam sana gülüm:)))))))))).yusuf 4 dişini çıkardı...tatilde....hiç yüzemedim.......çocuklarla tatil tam bir işkence...şimdi ev topluyorumm.

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi siz instigramda gezerken ben topikte ölem miiiiiii!!!!!!!!!
nfk ara sıra da olsa yazın.bir kaç satır olsa da yazın. ben okurum.canım akıllı telefon işi eylülde.yusufu anneme postalamam lazım.kociş onlar daha bi radyasyonlu diyor.mikrodalga fırınım bile balkonda.azcık titiz dimii????????
kızzzlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi seviyorum.beni ve topiği bırakmayın ne olurrrrrrrrrrrr

bu arada 3, çocuğu düşünmeye başladıkkkk. busmai sen de düşünüyordun di mi??
diğer kızlar 2, ler ne zaman düşünüyonuz. ben de 3ü o zaman getireyim:))))))))

Bulgur pilavına da bayilirimmmm :kk77:

Maşallah iki küçük bebeğe rağmen şuan 3. Yu düşünüyorsun :KK48: ama 3 cocuk her vesileyle 2den çok daha zor olacaktır. Ben sanırım böyle bi şeye bile isteye cesaret edemem. Yani 3 çocuk isterim ama ardarda kaldiramam heralde. :KK45: ötesinde ilk birkaç yıl vaktim ve enerjim varken ona özel ve kaliteli zaman ayırmak isterim. İkinci için de önümüzde sene için bi düşüncem var inş Rabbim nasip ederse.. Arasını çok açmadan kızıma bi kardeş istiyorum. Sen bu konuyu busmaiyle konuş yada sakin onla konuşma ahahahaaa :-)

Sen telefon alana kadar oooooo!!!:110: arya hamile 3 ay sonra bi şeyler oglu olacak ins.. Pembis, born, pamuk helva tatilde... Busmai de yaz okulunda. Ondan sık giremezler. Topigi öldürenler utansın En Büyük KK

Beni aramandan ümidi kestim bacii. Farkindaysan bak, ya arayacaktin su gün aramadin demiyorum.. Ama musaitsin madem bana uzun bi mesaj yaz topigin özel mesaj kısmından.. E herşeyi de benden beklemeyin Bea :-)

Son düzenleme:
canım benim topiğin enerjik bacısı.eylüle bişi kalmadı.aslında geçen iki ay para harcamalarımda baya bi abarttım:))bana ceza verdi eşimcim... ama ne yapim tatil öncesi lazım olanları aldım:))
seni arayacaktım aslında ben de nedense çok korkuyorum.hani o büyünün bozulmasından.ne bileyim.aslında iletişim konusunda baya yavaş olanlardanım ben...çok fazla titizim.sizi seviyorum gerçekten de tanışmaya can atıyorum.

ama bi yandan da acaba beni sever mi işte ne bileyim farklılıklar problem olur mu beni de öle severler mi.
bi de topiğe bile yazama hale gelir miyiz falan filan.yoksaaaaaaaaaa bahar arar arar arar.ama beni sevmeseniz de topikten atmayın olar mı...

Back
X