• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yazıklar olsun yazıklar olsun
Topiği öldürene yazıklar oolsuuun

Günaydınlarrrrrr :)

Ben telden girdiğim için sadece okuyanları ve yazmayanları göremiyorum. Fakat eğer yazmazsanız bakın biz başka yere taşındık ve dükkanın adresini vermicez :D

Hayırlı ramazanlar herkese, uzun bir zaman sonra. Umuyorum bebişler iyidir.
Size de hayırlı Ramazanlar :) Aa neyneyse hayal görmüyorum değil mi:KK48: hoşgeldin neyneyse..

Bugün riskli bir ameliyat geçirdi annemin ikizi teyzem, duanızı esirgemeyin kızlar, sabah görmeye gideceğim insallah .

Hayırlı sahurlar :KK74:

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

pembiş canım sizi göremeyince çok üzüldüm. ben yusufun çok uzun süren tedavileri yüzünden yoktum. o kadar uzun sürdü ki evime bile gidemedim aylarca.sonra çok zayıf kaldı yavrum tıbbi mamalar vermek ve özel bir beslenme programı uygulamak zorunda kaldım. iki ay da mutfağa mahkum yaşadım. hüseyine bile annem baktı bu süreçte.ben de sonunda antidepresana başladım.zor ama çok şükür son bulan günlerim oldu. ondan dolyı giremedim.şimdi burdayım.ben de eylülde tel alıp inst girmeyi plsanlıyorum.ama o zamna kadar sizi çok özlerim ben:((
nfk sultanım ciğerim küsmeyin bana mazeritm yukarıda sıralı. artık burdayim valla:))nasılsın canım??
ha bu arada evime de geri dönüyorum.soba macerası da bitti.tabi bu demek oluyor ki yine bahar taşınırrr:))))

pembiş canım sizi göremeyince çok üzüldüm. ben yusufun çok uzun süren tedavileri yüzünden yoktum. o kadar uzun sürdü ki evime bile gidemedim aylarca.sonra çok zayıf kaldı yavrum tıbbi mamalar vermek ve özel bir beslenme programı uygulamak zorunda kaldım. iki ay da mutfağa mahkum yaşadım. hüseyine bile annem baktı bu süreçte.ben de sonunda antidepresana başladım.zor ama çok şükür son bulan günlerim oldu. ondan dolyı giremedim.şimdi burdayım.ben de eylülde tel alıp inst girmeyi plsanlıyorum.ama o zamna kadar sizi çok özlerim ben:KK43:(
nfk sultanım ciğerim küsmeyin bana mazeritm yukarıda sıralı. artık burdayim valla:))nasılsın canım??
ha bu arada evime de geri dönüyorum.soba macerası da bitti.tabi bu demek oluyor ki yine bahar taşınırrr:))))
Canım aşkolsun sen girersin de biz yazmaz mıyız buraya :)?? Yani ben ve nfk sadece çünkü gerisi çok tembel hahahhaha.

Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Geçmişler olsun. Neyseki hepsi geride kalmış. Ne demişler; seni öldürmeyen güçlendirir ;)

Biz tuvalet eğitimine başladık üç gündür. Topiğin son moklusuyuz. :D

Gecmis olsun bahar bundan sonrasi daha kolay olur insallah :(
pembiş canım sizi göremeyince çok üzüldüm. ben yusufun çok uzun süren tedavileri yüzünden yoktum. o kadar uzun sürdü ki evime bile gidemedim aylarca.sonra çok zayıf kaldı yavrum tıbbi mamalar vermek ve özel bir beslenme programı uygulamak zorunda kaldım. iki ay da mutfağa mahkum yaşadım. hüseyine bile annem baktı bu süreçte.ben de sonunda antidepresana başladım.zor ama çok şükür son bulan günlerim oldu. ondan dolyı giremedim.şimdi burdayım.ben de eylülde tel alıp inst girmeyi plsanlıyorum.ama o zamna kadar sizi çok özlerim ben:KK43:(

Back
X