• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Gerçi hafta bize yarın başlıyor ama olsun ;)

günaydın canlar..
yeni güne, yeni haftaya bismillah!!

bugün de öğretmenlere tatil. hadi yine iyisiniz ;)

günaydın...
hava güneşli olacak sanırım bugün. canayseyle bi kahvaltı yapalım, sonra parka ve markete gidelim. bakalım bugün ne pisiricem? :KK47:

ramazandan önce biraz köfte ve mantı yapıp dolaba atmak lazım. bi de evi cam pencere güzel bi temizlesem iyi olacak.

herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

Gelsin Ramazan menüleri :)

Kim Kardashian ikinciye hamileymiş daha ilki 2 yaşında falan
Çocuk doğurma trendi var bu ara ünlülerde

Gelsin Ramazan menüleri :)

Kim Kardashian ikinciye hamileymiş daha ilki 2 yaşında falan
Çocuk doğurma trendi var bu ara ünlülerde
nasılsa kendileri bakıp buyutmuyorlar :KK47:

kim kardashian in kızına da üzülüyorum ben. annelik namına bir sıcak bakış, bi sarılma, bi öpme görmedim hic. afedersiniz çocuğuna sus köpeği muamelesi yapıyor gibi hissediyorum.En Büyük KK Allah bilir ya, ikinciye de popülerliği artsın, bir suredir magazinin ilgisini azaldigi icin malzeme olsun diye hamile kalmıştir. :110:

Son düzenleme:
nasılsa kendileri bakıp buyutmuyorlar :KK47:

kim kardashian in kızına da üzülüyorum ben. annelik namına bir sıcak bakış, bi sarılma, bi öpme görmedim hic. afedersiniz çocuğuna sus köpeği muamelesi yapıyor gibi hissediyorum.En Büyük KK Allah bilir ya, ikinciye de popülerliği artsın, bir suredir magazinin ilgisini azaldigi icin malzeme olsun diye hamile kalmıştir. :110:
Ben kadının kızıyla ilişkisini hiç görmedim, bilemiycem.
Sadece eşi Kanye West'in kızına yaptığı şarkıyı biliyorum ;My only one.

Ben kadının kızıyla ilişkisini hiç görmedim, bilemiycem.
Sadece eşi Kanye West'in kızına yaptığı şarkıyı biliyorum ;My only one.
tabi sen benim kizima kizimin bana yaptigi besteleri bilmiyosun elin gavurunu dinliyosun ;) trend buysa ben ayni anda iki tane dogurdum toptopik oldum ;) isin sakasi gercekten kendileri bakmiyolar ama yinede vucudunu filan dusunmemis bu anlamda tebrikler ...

tabi sen benim kizima kizimin bana yaptigi besteleri bilmiyosun elin gavurunu dinliyosun :KK66: trend buysa ben ayni anda iki tane dogurdum toptopik oldum :KK66: isin sakasi gercekten kendileri bakmiyolar ama yinede vucudunu filan dusunmemis bu anlamda tebrikler ...
Besteleri söyleyin de bilelim canım :)
Sen her zaman trend topic sin
Çocuk bakacakları sürede spor yapıyorlar eski fit liğe dönüyorlar farkımız bu :)

Günaydın topikcanlar!!!

E eaglee ben o annesine şarkılar yapan kuzuyu yerimmm <3
Ben de kızıma melodik birkac satir şarkı yazdim. Arada soylesip karşılıklı cilvelesiyoruz.. :48:

Günaydın hanımlar , bu senemizin de tek çocuklu son Gününü geçiriyorum ; yeni döneme kadar :)
hayırlı uğurlu olsun, tatilimiz güzel geçsin insallah...
Herkese mutlu sağlıklı günler, hasta kuzularımıza acil şifalar :KK74:

Herkese günaydınnnn :)

Karne günü gelip çattı. Zaman nasıl çabuk geçiyor... Şu durumda biizm de çocuklarımızın mezuniyetlerini göreceğimiz günler yakındır :D Allah'ım herkese evladının güzel günlerini göstersin.

gunaydiiin!

pamuk helva, uyku sersemi mesajını okurken hamile olduğunu sandim yaaa :48:

yılın son okul günü hayırlı olsun. v

Back
X