• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı sabahlar hanımlar,

Busmai, akrabanız olan hanım evin işlerine de yardımcı oluyor mu? Çocuklar; yeme içme islerine anne elinden Alışık oldukları için haklılar yadırgamakta sanırım , ev işleri yükünü hafifletir en azından .... Allah kolaylık versin sana da , çocuk yemeyince zor ..

Bizdeki 7 yaşında kocaman kız, ağzına lokma koymadan okula gidiyor, öğle yemeğine kadar aç aç dolaşıyor , sevdiği bir şey de yok ki ; en azından ondan yer sabah kahvaltıda hazırlayayım desem... Hep aklın onda kalıyor, böyle aç aç olunca da ):

Biz de Eyüp sultana gitmeye niyetlendik annemle, bakalım Selim eğlenecek mi bu gezide :))

Nfk, Ayşecan insallah daha iyi olur bugün... Hava sıcak gibi görünse de insan anlamadan soğuk alıyor galiba, biz de geçen hafta piknik sonrası üçümüz de rahatsızlandık.. Toprağa oturmuştuk onda soğuğu çekmişiz :)
Allah şifalar versin nerede hasta varsa ...

Güzel günler hepinize ...

Günaydınlar herkese;

Malum haziran-temmuz anneleriyiz ve ramazan ayına denk geliyor. Çocuklarına doğum günü partisi yapmayı düşünenler ne zaman yapmayı planlıyorsunuz.iftar geç saatte oluyor biraz zor olur gibi geliyor. ramazan ayı öncesi çok erken sonrasıda çok geç.

Hayırlı sabahlar hanımlar,

Busmai, akrabanız olan hanım evin işlerine de yardımcı oluyor mu? Çocuklar; yeme içme islerine anne elinden Alışık oldukları için haklılar yadırgamakta sanırım , ev işleri yükünü hafifletir en azından .... Allah kolaylık versin sana da , çocuk yemeyince zor ..

Bizdeki 7 yaşında kocaman kız, ağzına lokma koymadan okula gidiyor, öğle yemeğine kadar aç aç dolaşıyor , sevdiği bir şey de yok ki ; en azından ondan yer sabah kahvaltıda hazırlayayım desem... Hep aklın onda kalıyor, böyle aç aç olunca da ):

Biz de Eyüp sultana gitmeye niyetlendik annemle, bakalım Selim eğlenecek mi bu gezide :))

Nfk, Ayşecan insallah daha iyi olur bugün... Hava sıcak gibi görünse de insan anlamadan soğuk alıyor galiba, biz de geçen hafta piknik sonrası üçümüz de rahatsızlandık.. Toprağa oturmuştuk onda soğuğu çekmişiz :)
Allah şifalar versin nerede hasta varsa ...

Güzel günler hepinize ...
Aa senin iki kuzu da birbirinden farklı demek :)
Yardımcı oluyor ama ben aslında ders çalışmak istiyordum
Yine beni oyalıyor çocuklar
Pek bi fark olmuyor yani:(

İyi gezmeler

Busmaican istersen bir ay daha süre ver. Veletcanlar hemen alışamayabilirler ama mutlaka alışırlar. Bi de yabancı değil akraba sonuçta. Ay bi de ne ders çalışması beaaaaaa :D

Ben doğum gününü ramazanda iki aile (samimi arkadaşlarım) çağırarak kutlamayı planlıyorum gününde. Bakalım.

Sabah günaydın diyemedim şimdi iyi akşamlar diyim :) nfk Ayşecanım nasıl?? Salıya gidebildin mi?? Ganimetler nedir?? :)

Günaydın canlar..

Pembisim, canaysenin ateşi genelde var ama çok yukselmiyor. İnş bugün biter gider. Sen nasıl oldun, ilaçlar rahatlattı mi?
Dun canayseyle gittik pazara, ufak tefek bi şeyler aldım. Ama gozum gönlüm açıldı :KK48:

Pamuk helvacim, gittiniz mi Eyüp Sultan hz ne? Bize de dua etmissindir ins.. Ben ne zaman gitsem sizi ismen sayiyom Hoppa

Kahvaltı etmeyen çocuk zor, küçük kardeşim ayni dedigin gibiydi. Okul zamanı sıkıntılı geçti. Öğleye kadar bi şey yemezdi. Yemediği için de midesi bulanır sürekli öğürúrdú. 22 yasında simdi, ayni siddette olmasa da o hali devam ediyor.

Busmai, bacım ne dersi o çalışmak istediğin? Okulu dondurdum demiştin. Oysa eğer kendini sıkma, bunaltma derim. Su ara dersti, sınavdır kendini haddinden ziyade zorlamis olursun ancak. Seneye zaten kerem okula başlayınca rahatlatacaksin inş..

Born, canım yeni yasin hayırlı olsun. Küçük anne bebeleriyle birlikte büyüyor.:KK51: Rabbim sana ve ailene sağlıklı uzun omur versin, nice güzel yıllar yaslar gör inş.. :KK36:

Sesin cikmadigina gore memlekettesin ve kutlamalar tam gaz devam ediyor muhtemelen.. Keyfin bol olsun.. Opuyorum..

Son yarım dönem kalmıştı başladım ya bu dönem tekrar, söylemiştim; hocayla karşılaştık başla dedi diye..
Ben de ayıp olmasın diye başladım ama hiç yapılacak iş değildi yani :)

Nfk sultan güle güle kullanın aldıklarınızı ;) inşallah dediğin gibi biter gider Ayşeciğin ateşi. Ben de daha iyiyim çok şükür.

Busmai ne ders çalışması beaaaaa. Millet normal üniversitesini çokuk çocuk yokken sallıyo duruyo; sendeki bu gayret neden :D

Soylediysen, ben unutmusum belli ki busmai busmai
Valla en zoruna niyetlenmissin. Bir donem diye göze az gelebilir ama zaten öyle kolay laylaylom geçilebilecek bi bölüm okumuyorsun. Dahası sana bağımlı iki küçük beben var. Bismillah demiş baslamissin madem inş Allah kolaylık verir de bitirirsin..

PembeHipopotam PembeHipopotam çocuk da yaparım kariyer de diyor galiba :KK48:

Canaysenin bugün ateşi yok gibi. Sanırım, yani inş atlattik. :KK51:

KV aradı, eşimin kuzeninin kınası varmış bu pazar. Ay bi sevindiiiiiiim! :KK73:
Haftaya da benim kuzenimin kınası var. Oh ohh, gelsin kınalar gitsin düğünler.. :KK76:

Günaydınlar herkese;

Malum haziran-temmuz anneleriyiz ve ramazan ayına denk geliyor. Çocuklarına doğum günü partisi yapmayı düşünenler ne zaman yapmayı planlıyorsunuz.iftar geç saatte oluyor biraz zor olur gibi geliyor. ramazan ayı öncesi çok erken sonrasıda çok geç.
Ne büyük derdiniz varmış.
Busmaican istersen bir ay daha süre ver. Veletcanlar hemen alışamayabilirler ama mutlaka alışırlar. Bi de yabancı değil akraba sonuçta. Ay bi de ne ders çalışması beaaaaaa :KK70:

Ben doğum gününü ramazanda iki aile (samimi arkadaşlarım) çağırarak kutlamayı planlıyorum gününde. Bakalım.

Sabah günaydın diyemedim şimdi iyi akşamlar diyim :) nfk Ayşecanım nasıl?? Salıya gidebildin mi?? Ganimetler nedir?? :)
Ders işi şöyle
Bir şekilde kültürüme yeni şeyler katıyorum
O yüzden hayat boyu eğitime evet :)
Pamuk helvacim, gittiniz mi Eyüp Sultan hz ne? Bize de dua etmissindir ins.. Ben ne zaman gitsem sizi ismen sayiyom Hoppa

Kahvaltı etmeyen çocuk zor, küçük kardeşim ayni dedigin gibiydi. Okul zamanı sıkıntılı geçti. Öğleye kadar bi şey yemezdi. Yemediği için de midesi bulanır sürekli öğürúrdú. 22 yasında simdi, ayni siddette olmasa da o hali devam ediyor.

Busmai, bacım ne dersi o çalışmak istediğin? Okulu dondurdum demiştin. Oysa eğer kendini sıkma, bunaltma derim. Su ara dersti, sınavdır kendini haddinden ziyade zorlamis olursun ancak. Seneye zaten kerem okula başlayınca rahatlatacaksin inş..
Üçüncü gelmezse
Nfk sultan güle güle kullanın aldıklarınızı :KK66: inşallah dediğin gibi biter gider Ayşeciğin ateşi. Ben de daha iyiyim çok şükür.

Busmai ne ders çalışması beaaaaa. Millet normal üniversitesini çokuk çocuk yokken sallıyo duruyo; sendeki bu gayret neden :KK70:
İşleyen demir ışıldar

Gir bi işe çalış kızım madem diploma biriktirme :D gör ışıldamayı ozaman hahhahah. Ay şu sene sonu işleri bi bitse valla süper olacakkkkkk.

Back
X