• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydınnn
Korkulan oldu ceylin hastalandı. Burnu akıyor. Gecede hafif ateşlendi bugun göndermedim. Herkese guzel bir gun olsun

Herkese merhaba kizlar

Allaha sukur dugun olaylarini atlattik biraz rahatladik haftay birbtane daha var ama bu kadar yorulmayiz herhalde

Bugunde sali pazari yaptik melisa ile ne kalabalikti ya yaz gelmis gercekten herkes sokaklarda masallah bu pazar esime yaradi bir suru tisort aldim ona bakalim begenecekmi annenelerede etek aldim ikisinede ayni model tabi melisyada almadan olmazdi guzel ciciler aldik eve geldik artik dolplri duzenlemem lazim bahar temizligine yavastan girisecegim bakalim

Nfk canim hayirli olsun yeni eviniz rabbim huzurl oturmak nsip etsin

aryam sen takma yaa adamin kafasini yikamislar oda anlamis herhalde hatasini

Pempis canim ne guzel geMISSINIZ masallah yorgunluk gecer

Born canim sali pazari tam senin kizlik guzel cicilerle dolu bigun babaya sat gel

destiny cnim hayirli olsun insallah hep boyle sever darisi basimiza
ahh salı pazarı dedin beni kalbimden vurdun cok gelesim var ama son gediğimizde eşim orda ceza yedi salı pazarı deyınce adam birden delleniyo ama 19 mayıs tatil ya o günü kestirdim gözüme dur bakalım inş istiyorum siz de güzel güzel kullanın inş aldıklarınızı canım....

nfk avmlerde indirim başlamıs mı yahu biz bebek arabası coook uzun bi süredir kullan-a-madıgımız için o anlattıgın durumlar bizim rutinimiz insan gercekten inanılmaz bunalıyo

Bizim zavallı kerem de bebek arabasına binmek istiyor mertin yüzünden binemiyor:) bi tane daha puset alsam mı diye düşünüyorum
Busmai ihtiyacı olan biri ise vede tanıdığın kesinlikle güzel düşünmüşsun.
Nfk evinin fotolarini atsaydin taşınmadan keşke. Inşallah istediğin gibidir. Huzurla oturun inşallah
Sen düşünmedin mi yardımcı? Parka giderken de gelir ne iyi olur
Kızla konuştum yarın başlayacak
Çok şükür sıkıntı çıkmadı şimdilik
Parayı konuşmadık ay sonunda vericem bakalım
Zaten 1 aylık alıyorum şimdilik
Bu ay sonu sınavım var ve bugün tuvalet eğitimine başladım
Mertin yemek yememe krizleri ayrı olay
Yani tek başıma yapamam bu ay
Herkese günaydınnnnnnnnnnnn :)

Ben hala haftasonu yorgunluğunu atamadığımdan muhabbetleri kaçırıyorum, yorum yazmayı unutuyorum :KK43:

Busmai bahsettiğin olay süper olur bence de. Hem ona harçlık hem sana nefes alman için mola :KK66: benim iki çocuklu arkadaşlarım genelde birini babaanneye bırakıyorlar diğerini anaanneye :KK70:

Destiny bence tüm kargolar kafayı yemiş. Eleman mı çalıştırmıyorlardır nedir anlamadım... İnşallah cumaya elinde kitaplar :KK66: ben de bi fırsat bulup kütüphaneye kaydolcam inşallah. Kitap alınca ev dolup taşıyo. Hiç değilse iade ediyosun kütüphane olunca :KK66:
Bırakma işi değil benimki canım hergün eve yanıma gelcek
Merti yedirmek keremle oynamak beraber parka götürmek, yemek yapmak çocukları yıkamak vs birlikte yapıcaz inş
Bugün tuvalet eğitimine başladım oturtunca yapıyor küçük tuvaletini. Henüz kaza olmadı yarım saatte bir oturtuyorum ondan sıkıldı kızdı biraz. Oturtmasam mı? Henüz kaçırmadı
Altında sadece pijama var

Bizim zavallı kerem de bebek arabasına binmek istiyor mertin yüzünden binemiyor:) bi tane daha puset alsam mı diye düşünüyorum

Sen düşünmedin mi yardımcı? Parka giderken de gelir ne iyi olur
Kızla konuştum yarın başlayacak
Çok şükür sıkıntı çıkmadı şimdilik
Parayı konuşmadık ay sonunda vericem bakalım
Zaten 1 aylık alıyorum şimdilik
Bu ay sonu sınavım var ve bugün tuvalet eğitimine başladım
Mertin yemek yememe krizleri ayrı olay
Yani tek başıma yapamam bu ay

Bırakma işi değil benimki canım hergün eve yanıma gelcek
Merti yedirmek keremle oynamak beraber parka götürmek, yemek yapmak çocukları yıkamak vs birlikte yapıcaz inş
Bugün tuvalet eğitimine başladım oturtunca yapıyor küçük tuvaletini. Henüz kaza olmadı yarım saatte bir oturtuyorum ondan sıkıldı kızdı biraz. Oturtmasam mı? Henüz kaçırmadı
Altında sadece pijama var
Hadi hayırlı olsun eğitiminiz canım :)

Sen demiştin ya babaanneye bırakmak istemiyorum çocukları işim olunca diye ondan dedim arkadaşlarım çocukları ayrı iki yere bırakıyo diye ;) inşallah güzel olacak gibi geldi bana akrabanla birlikte çocuk bakmanız :)

Hadi hayırlı olsun eğitiminiz canım :)

Sen demiştin ya babaanneye bırakmak istemiyorum çocukları işim olunca diye ondan dedim arkadaşlarım çocukları ayrı iki yere bırakıyo diye :KK66: inşallah güzel olacak gibi geldi bana akrabanla birlikte çocuk bakmanız :)
Yani zırt pırt bırakamıyorum ancak çok sıkışırsam
Kereme daha kolay bakıyorlar ama merti istemiyorlar pek yoruyor çünkü yedirmesi uyutması hep sıkıntı
Annemin de sürekli bişeyleri var
Bırakmayı geçtim evde de biri lazım yani bi şekilde idare ediyordum da bu ay için lazım.
Wc eğitimine çok sıcak olmadan başlamak istedim çünkü eve kapanıyoruz o zaman
Şimdilik akşam bi kaza oldu onun dışında olmadı ben götürünce yapıyor ama haber vermiyor . Vee geçen yaz olduğu gibi korkmuyor çok şükür
Bezin bitti diye kandırıyorum,
Ama yatarken bağladım

Yani zırt pırt bırakamıyorum ancak çok sıkışırsam
Kereme daha kolay bakıyorlar ama merti istemiyorlar pek yoruyor çünkü yedirmesi uyutması hep sıkıntı
Annemin de sürekli bişeyleri var
Bırakmayı geçtim evde de biri lazım yani bi şekilde idare ediyordum da bu ay için lazım.
Wc eğitimine çok sıcak olmadan başlamak istedim çünkü eve kapanıyoruz o zaman
Şimdilik akşam bi kaza oldu onun dışında olmadı ben götürünce yapıyor ama haber vermiyor . Vee geçen yaz olduğu gibi korkmuyor çok şükür
Bezin bitti diye kandırıyorum,
Ama yatarken bağladım
Efeye teyzesi bezin bitti demiş de "baba git al" demiş :D

Destiny gecmis olsun canim bu sene bagisikligina destek olur seneye daha.rahat olur insallah. Onumuzdeki yil yarim gun devlet ktesine vermek istiyorum bu hastaliklara anane varken alissinlar diye...

Günaydınlar herkeseeeeeee :) sabah yazamadım nette sorun vardı.

Keşke kreşe giden bebeler hastalanmasalar :( bu arada Efenin bacak ve kollarında pütür pütür bişiler oluştu. Sanırım çok çikolata vb şeyler yediğinden. Teyzesine söyledim artık vermeyip gözlemlicez.

Destiny gecmis olsun canim bu sene bagisikligina destek olur seneye daha.rahat olur insallah. Onumuzdeki yil yarim gun devlet ktesine vermek istiyorum bu hastaliklara anane varken alissinlar diye...
Valla mı? Ben cesaret edebilir miydim bu sebeple bilmiyorum doğrusu.

Ceyline de geçmiş olsun canımcım. Havalar baya toparladı ya, o da hafif atlatır inşallah;)

Busmai bencede iyi olmuş bakıcı işiniz, rahat edersin canım. Bu arada çiş olayını öyle sık sorunca bıkıp sonra çişi söylememe gb bişi de olsbiliyor hbrin olsun. Nfk gb saatleri not alıp tahminen kaçsaatte bi yaptığını kestirsen daha kolay olabilir.

Nfk sesin çıkmamış kaç gündür???

Valla mı? Ben cesaret edebilir miydim bu sebeple bilmiyorum doğrusu.

Ceyline de geçmiş olsun canımcım. Havalar baya toparladı ya, o da hafif atlatır inşallah:KK66:

Busmai bencede iyi olmuş bakıcı işiniz, rahat edersin canım. Bu arada çiş olayını öyle sık sorunca bıkıp sonra çişi söylememe gb bişi de olsbiliyor hbrin olsun. Nfk gb saatleri not alıp tahminen kaçsaatte bi yaptığını kestirsen daha kolay olabilir.

Nfk sesin çıkmamış kaç gündür???
Olur mu ki ya?
Yarım saatte falan soruyorum
Bazen 1 saat.

Bugün geldi kadın, iyi geçti çok yardımı oldu
Ben keremle uğraştım o da mertle
Bulaşıkları topladı falan
Akşam kendimi daha az yorgun hissettim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir hafta olsun inşallah :)

Yoğun geçen hafta sonundan sonra bugün saatim çalınca algılayamadım nolduğunu :D meğersem pzt imiş!! Zaman çabuk geçiyor ve bu dönem de bitiyor neyseki ;)

Günaydın canlar. Yeni haftamiz hayırlı olsun..

Gecen nişanda uşuttum galiba. Dun aksam birden bire rahatsizlandim. Bas ağrısı, bulantı, şiddetli ishal ve bulanti. Defalarca istifra ettim. Ruhumu teslim ediyordum az daha, yani bana öyle geldi. Bu sabah daha iyiyim hamdolsun. Ay hamilelikte haftalarca boyle olmuştu. İnş bir dahaki hamileliğin bulantisiz geçer kusmak çok fena :(

Nfk sultan geçmişler olsun canım. Hava açık havada etkinlik yapılacak halde değil valla bence de kesin orda üşüttün :( aman Ayşecik iyi olsun da anneler iyileşiyo mecburen dimi :) ??

Günaydın , hayırlı bir hafta olsun insallah...

Nfk çok geçmiş olsun ,saydığın sıkıntıları yaşarken insan gerçekten ruhunu teslim edecekmiş gibi hissediyor , Allah şifalar versin bütün hastalara ... Insallah şimdi iyisindir ....

Destiny, Ceylin'e çok geçmiş olsun , ilk zamanlar sık sık hasta oluyorlar, iki sene Ana Sınıfı suresince; Öksürük ve burun akıntısı kesilmezdi bizde kış aylarında ...

Insallah şimdi iyileşmiştir ceylin kuzucuk...

Misafirlerimi uğurladım dün akşam... iki çocuk ve yatılı misafir, beyim de evde yoktu, o yüzden bir de üzerine dışarı işleri derken ; baya yorulmuşum.... ama kalkıp evi temizlemem ve 2-3 posta çamaşır yıkamam lazım .. Ay sonu da sınavlarım var, ders çalışamadım hiç bu koşturmacada..... gün içinde vakit yetmiyor sanki insana , bir bakıyorsun hop akşam oluvermiş..

Dün sabah çocukları canım kardeşim tiyatrosuna götürdük, çocuklar çok Sevdi, ama beklediğim performansa kıyasla, seyredince hayallerim yıkıldı :)))... Her hafta 6-7 liraya çocuk tiyatrosu sunan devlet tiyatrosu Konuları daha Özgün oluyor, ki bunun fiyatı kaç katı :KK48::KK48: neyse çocuklar mutlu olsun da ...çok da talep vardı gördüğüm kadarı ile...

Hepinize mutlu güzel günler :KK36:

Back
X