Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsunGunaydınnn
Korkulan oldu ceylin hastalandı. Burnu akıyor. Gecede hafif ateşlendi bugun göndermedim. Herkese guzel bir gun olsun
ahh salı pazarı dedin beni kalbimden vurdun cok gelesim var ama son gediğimizde eşim orda ceza yedi salı pazarı deyınce adam birden delleniyo ama 19 mayıs tatil ya o günü kestirdim gözüme dur bakalım inş istiyorum siz de güzel güzel kullanın inş aldıklarınızı canım....Herkese merhaba kizlar
Allaha sukur dugun olaylarini atlattik biraz rahatladik haftay birbtane daha var ama bu kadar yorulmayiz herhalde
Bugunde sali pazari yaptik melisa ile ne kalabalikti ya yaz gelmis gercekten herkes sokaklarda masallah bu pazar esime yaradi bir suru tisort aldim ona bakalim begenecekmi annenelerede etek aldim ikisinede ayni model tabi melisyada almadan olmazdi guzel ciciler aldik eve geldik artik dolplri duzenlemem lazim bahar temizligine yavastan girisecegim bakalim
Nfk canim hayirli olsun yeni eviniz rabbim huzurl oturmak nsip etsin
aryam sen takma yaa adamin kafasini yikamislar oda anlamis herhalde hatasini
Pempis canim ne guzel geMISSINIZ masallah yorgunluk gecer
Born canim sali pazari tam senin kizlik guzel cicilerle dolu bigun babaya sat gel
destiny cnim hayirli olsun insallah hep boyle sever darisi basimiza
Sen düşünmedin mi yardımcı? Parka giderken de gelir ne iyi olurBusmai ihtiyacı olan biri ise vede tanıdığın kesinlikle güzel düşünmüşsun.
Nfk evinin fotolarini atsaydin taşınmadan keşke. Inşallah istediğin gibidir. Huzurla oturun inşallah
Bırakma işi değil benimki canım hergün eve yanıma gelcekHerkese günaydınnnnnnnnnnnn :)
Ben hala haftasonu yorgunluğunu atamadığımdan muhabbetleri kaçırıyorum, yorum yazmayı unutuyorum
Busmai bahsettiğin olay süper olur bence de. Hem ona harçlık hem sana nefes alman için molabenim iki çocuklu arkadaşlarım genelde birini babaanneye bırakıyorlar diğerini anaanneye
Destiny bence tüm kargolar kafayı yemiş. Eleman mı çalıştırmıyorlardır nedir anlamadım... İnşallah cumaya elinde kitaplarben de bi fırsat bulup kütüphaneye kaydolcam inşallah. Kitap alınca ev dolup taşıyo. Hiç değilse iade ediyosun kütüphane olunca
![]()
Hadi hayırlı olsun eğitiminiz canım :)Bizim zavallı kerem de bebek arabasına binmek istiyor mertin yüzünden binemiyor:) bi tane daha puset alsam mı diye düşünüyorum
Sen düşünmedin mi yardımcı? Parka giderken de gelir ne iyi olur
Kızla konuştum yarın başlayacak
Çok şükür sıkıntı çıkmadı şimdilik
Parayı konuşmadık ay sonunda vericem bakalım
Zaten 1 aylık alıyorum şimdilik
Bu ay sonu sınavım var ve bugün tuvalet eğitimine başladım
Mertin yemek yememe krizleri ayrı olay
Yani tek başıma yapamam bu ay
Bırakma işi değil benimki canım hergün eve yanıma gelcek
Merti yedirmek keremle oynamak beraber parka götürmek, yemek yapmak çocukları yıkamak vs birlikte yapıcaz inş
Bugün tuvalet eğitimine başladım oturtunca yapıyor küçük tuvaletini. Henüz kaza olmadı yarım saatte bir oturtuyorum ondan sıkıldı kızdı biraz. Oturtmasam mı? Henüz kaçırmadı
Altında sadece pijama var
Yani zırt pırt bırakamıyorum ancak çok sıkışırsamHadi hayırlı olsun eğitiminiz canım :)
Sen demiştin ya babaanneye bırakmak istemiyorum çocukları işim olunca diye ondan dedim arkadaşlarım çocukları ayrı iki yere bırakıyo diyeinşallah güzel olacak gibi geldi bana akrabanla birlikte çocuk bakmanız :)
Efeye teyzesi bezin bitti demiş de "baba git al" demişYani zırt pırt bırakamıyorum ancak çok sıkışırsam
Kereme daha kolay bakıyorlar ama merti istemiyorlar pek yoruyor çünkü yedirmesi uyutması hep sıkıntı
Annemin de sürekli bişeyleri var
Bırakmayı geçtim evde de biri lazım yani bi şekilde idare ediyordum da bu ay için lazım.
Wc eğitimine çok sıcak olmadan başlamak istedim çünkü eve kapanıyoruz o zaman
Şimdilik akşam bi kaza oldu onun dışında olmadı ben götürünce yapıyor ama haber vermiyor . Vee geçen yaz olduğu gibi korkmuyor çok şükür
Bezin bitti diye kandırıyorum,
Ama yatarken bağladım
Valla mı? Ben cesaret edebilir miydim bu sebeple bilmiyorum doğrusu.Destiny gecmis olsun canim bu sene bagisikligina destek olur seneye daha.rahat olur insallah. Onumuzdeki yil yarim gun devlet ktesine vermek istiyorum bu hastaliklara anane varken alissinlar diye...
Olur mu ki ya?Valla mı? Ben cesaret edebilir miydim bu sebeple bilmiyorum doğrusu.
Ceyline de geçmiş olsun canımcım. Havalar baya toparladı ya, o da hafif atlatır inşallah
Busmai bencede iyi olmuş bakıcı işiniz, rahat edersin canım. Bu arada çiş olayını öyle sık sorunca bıkıp sonra çişi söylememe gb bişi de olsbiliyor hbrin olsun. Nfk gb saatleri not alıp tahminen kaçsaatte bi yaptığını kestirsen daha kolay olabilir.
Nfk sesin çıkmamış kaç gündür???