• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnnn....

Eagle canıöm geçmiş olsun, nasıl bi hastalıkmış bu ya??? Geçemedi bir türlü.

Pembişim nöbette kolaylıklar canım, sizde bitirin şu hastalığı artık.

Yoğunum pek yazamıyorum, bugün düğün de var, koşturmaca yani...
Yarın görümcem ve eşimin kuzenini yemeğe alacağım vs vs... Pazarı bi bulaydık hayırlısıyla:)

günaydın canlar. cumanız mübarek olsun..
iki gündür hava ne güzel..
henüz kahvaltı yaptık ayşecikle. şimdi parka gidiyoruz..

tünaydınlaar ne tembel olmusuz yahuu günde bir ileti falan olmus ancak...
zumra sultanın burnu akıyo yasir de huysuz babamız da sınav görevinde geldiği anı iple çekiyoruz :)
siz napıyosunuz ey ahalii

Slm canlar..
Kahvaltıdan sonra sahile indik, 2 saat kadar Ayşecik parkta costu. Hava da çok güzel, henüz erken ama dondurma sezonunu açtık. İns hasta olmayız.:KK53: Aysecik uyurken biz de yavaştan yemek hazirliyoruz. Herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu dilerim :KK68:

tünaydınlaar ne tembel olmusuz yahuu günde bir ileti falan olmus ancak...
zumra sultanın burnu akıyo yasir de huysuz babamız da sınav görevinde geldiği anı iple çekiyoruz :)
siz napıyosunuz ey ahalii

Aman daha fazla ilerlemesin minik kuşun burun akıntısı. Babanız da bir an önce gelsin de görsün gününü :)

Slm canlar..
Kahvaltıdan sonra sahile indik, 2 saat kadar Ayşecik parkta costu. Hava da çok güzel, henüz erken ama dondurma sezonunu açtık. İns hasta olmayız.:KK53: Aysecik uyurken biz de yavaştan yemek hazirliyoruz. Herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu dilerim :KK68:

Ohhh çok güzel. Felaket tellalı gibi olmayım da biz dondurma yedikten bir gün sonra pert olmuştuk :D ama şaka bi yana olacağı vardı ki oldu.

Ben de sabahtan beri şu bakıcı işini düşünüyorum. Dört bir yana haber saldım kimseden ses çıkmadı :( gerçi daha çok var ama şu sıralar belli olur kim kiminle devam ediyo vs.

Aman daha fazla ilerlemesin minik kuşun burun akıntısı. Babanız da bir an önce gelsin de görsün gününü :)

Ohhh çok güzel. Felaket tellalı gibi olmayım da biz dondurma yedikten bir gün sonra pert olmuştuk :KK70: ama şaka bi yana olacağı vardı ki oldu.

Ben de sabahtan beri şu bakıcı işini düşünüyorum. Dört bir yana haber saldım kimseden ses çıkmadı :KK43: gerçi daha çok var ama şu sıralar belli olur kim kiminle devam ediyo vs.
babamız geldi doktora gittik hafif bi nezleymiş cok sukur ama cok sümüklü oldu kıızım inş atlatır yakında...sonra da baba ogul sinemaya gittiler 23 nisana özel ucretsizmiş eglenmişler bizde kızımla dinlendik iyi oldu..
bakıcı konusunda da neden okul düşünmüyosunki hem okul hem bakıcı yazmıstın sanki yanlıs hatırlamıyosam ama sen de eşin de tam gün mü çalışıyosunuz hani okulda olsa sonra paslaşarak baksanz yani kimse cıkmazsa tabi

babamız geldi doktora gittik hafif bi nezleymiş cok sukur ama cok sümüklü oldu kıızım inş atlatır yakında...sonra da baba ogul sinemaya gittiler 23 nisana özel ucretsizmiş eglenmişler bizde kızımla dinlendik iyi oldu..
bakıcı konusunda da neden okul düşünmüyosunki hem okul hem bakıcı yazmıstın sanki yanlıs hatırlamıyosam ama sen de eşin de tam gün mü çalışıyosunuz hani okulda olsa sonra paslaşarak baksanz yani kimse cıkmazsa tabi
Canım imkansız. Babamızdan zaten asla beklentim olamaz. Gelecek yıl işler xaten karışık; dersaneler kapanıyo, özel okula dönüyo vsvsvs. Bana gelince de genelde derslerim hep öğleden sonra oluyo. E bu çocuk sabahtan gidecek kreşe çünkü öğleden sonra kreşte genelde uyku ile geçiyo. Bi de bunun toplantılar boyutu var ki ozaman da kesin birisi olması gerekiyor ki çocuk telef olmasın (bizim okul toplantısever olduğundan). Bi de kreşe gittikleri ilk yıl çok hasta oluyorlar. O durumda da gidemeyecek ve birinin evde onunla kalması lazım...

Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşa bisiklet aldık. Çocuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasına kılım arkadaş!! Bugün de gidip spor ayakkabı alarak yazlık alışverişe başlıcaz inşallah :) tombul kuş ayaklara ayakkabı buluruz inşallahhhhhhh :D

Canım imkansız. Babamızdan zaten asla beklentim olamaz. Gelecek yıl işler xaten karışık; dersaneler kapanıyo, özel okula dönüyo vsvsvs. Bana gelince de genelde derslerim hep öğleden sonra oluyo. E bu çocuk sabahtan gidecek kreşe çünkü öğleden sonra kreşte genelde uyku ile geçiyo. Bi de bunun toplantılar boyutu var ki ozaman da kesin birisi olması gerekiyor ki çocuk telef olmasın (bizim okul toplantısever olduğundan). Bi de kreşe gittikleri ilk yıl çok hasta oluyorlar. O durumda da gidemeyecek ve birinin evde onunla kalması lazım...

Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşa bisiklet aldık. Çocuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasına kılım arkadaş!! Bugün de gidip spor ayakkabı alarak yazlık alışverişe başlıcaz inşallah :) tombul kuş ayaklara ayakkabı buluruz inşallahhhhhhh :KK70:

Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşa bisiklet aldık. Çocuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasına kılım arkadaş!! Bugün de gidip spor ayakkabı alarak yazlık alışverişe başlıcaz inşallah :) tombul kuş ayaklara ayakkabı buluruz inşallahhhhhhh :KK70:
valla okurken hepsine tek tek hak verdm kesinlikle lazim biri haklsn ins en icine sineni bulursn guzelce...
uyi gunlerde kullansn ins biz de scooter aldk bisiklet de istiyo beyfendi resim atsana bi musait olunca nasil bisey fikir olsn

valla okurken hepsine tek tek hak verdm kesinlikle lazim biri haklsn ins en icine sineni bulursn guzelce...
uyi gunlerde kullansn ins biz de scooter aldk bisiklet de istiyo beyfendi resim atsana bi musait olunca nasil bisey fikir olsn
Güle güle kullanın canım. Efe evdeki dandikus scootera binebiliyo da gerçek anlamda bir scooterı kullanamadı :D şundan aldık biz
http://www.sanalpazar.com/Kraft-Xg-t15-Itmeli-Bisiklet-2015-Siyah-Kirmizi__isp26632533

Herkese günaydınnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) güzel bir gün diliyorum herkese.

bahar rehaveti mi bu? yine kimsecikler yok.

herkese selamlar.. bugün üç ayların ilk günü. Receb-i şerifiniz mübarek olsun.
Rabbim Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır. :KK68:
bu aylarda oruç en makbul ibadetlerden. ben regliyim ama eşim niyetli.
ona çilekli pasta yapıyorum şimcik.

sabah erkenden neneye ve büyük neneye gidip geldik, hızlı bi tur oldu.
minibüsle yolculuk etmek ne güç. çocuğu mu tutayım, kendimi mi?
bi de ani frenler, sağa sola laf atmalar, yolcuyla tartışmalar, küfürler En Büyük KK
sağ salim indik de bi oh dedim. Allah bizi bu kabadayı ve terörist minibüs şöforlerinden kurtarsın.

zümra kuzuya çok geçmiş olsun, inş toparlanmıştır. artık sıcak havalar gelsin de
bu bebeler hastalıktan eve kapanmaktan kurtulsun..

efenin de bisikleti hayırlı olsun. kazasız belasız sürsün
böyle diyince araba alacağı günler geldi hayalime..:KK51:
o günleri de göstersin Rabbim :KK68:

Güle güle kullanın canım. Efe evdeki dandikus scootera binebiliyo da gerçek anlamda bir scooterı kullanamadı :KK70: şundan aldık biz
http://www.kadinlarkulubu.com/Kraft-Xg-t15-Itmeli-Bisiklet-2015-Siyah-Kirmizi__isp26632533

Herkese günaydınnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) güzel bir gün diliyorum herkese.
eee link kk sayfasını acıyoo anlamadım bişii yaw

bi de ani frenler, sağa sola laf atmalar, yolcuyla tartışmalar, küfürler En Büyük KK
sağ salim indik de bi oh dedim. Allah bizi bu kabadayı ve terörist minibüs şöforlerinden kurtarsın.

zümra kuzuya çok geçmiş olsun, inş toparlanmıştır. artık sıcak havalar gelsin de

saol cnm Allah razı olsun zumra kuzu iyiye gitti ama ben hasta oldum simdide dün temizlik yapmıstım o ara mı üşüttüm yoksa zümradan falan mı gecti acaba :)
Allah kabul etsn inş hayırlı ıftarlar şimdiden afiyetler olaa

born geçmiş olsun canm hem kuzuya hem sana...pembiş bisikletinizi güle güle kullanın Kraft gerçekten pahalıymış...
bu günü oruçla karşıladım çok şükür..dün akşam tüm 3 ayları tutabilecekmiş gibi hissederken şu an yarından şüpeliyim...bakalım nolacak...topiği boş bırakmayın hatunlar ig lerde az gezin...bizim sümükler devam..bugün yine götürdüm doktora ilaçsız devam ...güssüm hiç ağlamadan kendi muayne olmak istedi...öber kapıdan baktı içeri bile girmedi...ama büyümüşler önceden çığlık çığlığa bağırırlardı kapısında...öpüyorum hepinizi...

Slm kızlarr, bizde 3-4 gündür çok yoğunuz. Perşembe dr + okul falan derken yoğundu, cuma düğün telaşı, ctesi temizlik + yemekli misafir, pazar da hava güzeldi piknik yaptık derken dinlenemeden devam ettik. Boğazım şişmiş inşallah ilerlemeden atlatırım. Yıllar yıllaaaarrr sonra ilk kez bugün sabah saat 10 a kadar deliksiz uyumuşuz:) hala da uykum var valla:)

Bisikletiniz hayırlı olsun pembişim;)

Bornum inşallah ilerlemeden aglatırsın sende.

Eagle siz bayadır uğraşıyorsunuz bu hastalıkla, artık bitsin inşallah ya.

Nfk ben de kayseriye atandığımdan beri ( 6 hafta falan oldu ) okula otobüsle gidiyorum, akşam eşim dönüşte alıyor. Uzun yıllardır toplu taşımaya binmiyordum, şimdi gerçekten zorlanıyorum ya. Cins cins insanlar var valla:(

Ellerine sağlık şekerim. Ne sevinmiştir eşin görünce :)

Araba mı?!?!? :D inşallah ogünleri de görürüz ;)

eee link kk sayfasını acıyoo anlamadım bişii yaw

saol cnm Allah razı olsun zumra kuzu iyiye gitti ama ben hasta oldum simdide dün temizlik yapmıstım o ara mı üşüttüm yoksa zümradan falan mı gecti acaba :)
Allah kabul etsn inş hayırlı ıftarlar şimdiden afiyetler olaa

Link yapıştıramıyoruz acaba ondan mı?? Kraft ebeveyn kontrollü bisiklet yazınca o çıkıyo.

Geçmiş olsun şekerim dikkat et yahuuuuu.

born geçmiş olsun canm hem kuzuya hem sana...pembiş bisikletinizi güle güle kullanın Kraft gerçekten pahalıymış...
bu günü oruçla karşıladım çok şükür..dün akşam tüm 3 ayları tutabilecekmiş gibi hissederken şu an yarından şüpeliyim...bakalım nolacak...topiği boş bırakmayın hatunlar ig lerde az gezin...bizim sümükler devam..bugün yine götürdüm doktora ilaçsız devam ...güssüm hiç ağlamadan kendi muayne olmak istedi...öber kapıdan baktı içeri bile girmedi...ama büyümüşler önceden çığlık çığlığa bağırırlardı kapısında...öpüyorum hepinizi...

Aferin o akıllı Gülsüme. Darısı da Ömere :)

Slm kızlarr, bizde 3-4 gündür çok yoğunuz. Perşembe dr + okul falan derken yoğundu, cuma düğün telaşı, ctesi temizlik + yemekli misafir, pazar da hava güzeldi piknik yaptık derken dinlenemeden devam ettik. Boğazım şişmiş inşallah ilerlemeden atlatırım. Yıllar yıllaaaarrr sonra ilk kez bugün sabah saat 10 a kadar deliksiz uyumuşuz:) hala da uykum var valla:)

Bisikletiniz hayırlı olsun pembişim:KK66:

Bornum inşallah ilerlemeden aglatırsın sende.

Eagle siz bayadır uğraşıyorsunuz bu hastalıkla, artık bitsin inşallah ya.

Nfk ben de kayseriye atandığımdan beri ( 6 hafta falan oldu ) okula otobüsle gidiyorum, akşam eşim dönüşte alıyor. Uzun yıllardır toplu taşımaya binmiyordum, şimdi gerçekten zorlanıyorum ya. Cins cins insanlar var valla:KK43:

Düğün nasıldııııı????
İlerlemeden atlatırsın inşallah canım.

Oğluş akşam tutturdu "anne at aldı" diye. Evdeki atını gösterdim yok diyo. Evi talan ettik. Durmadan aynı cümleyi tekrarlıyo. Ben de anlatmaya çalışıyorum "oğlum almadım" diye. Neyse sonunda olayı algıladım. Rüya görmüşşşşşş :D rüyaların gerçek olmadığını anlatmak da ayrı bi konuydu :D

Artık ne boy ne kilo olarak oto koltuğuna sığamıyoruz. Savaş vererek ebebekte bikaç marka baktık. Römere eşek yüküyle para verince bu sefer uygun bişi almak istedim. Ama uygun olanlar okadar sert ki!! E bu çocuk uzun yolda rahat etmezse halimiz nice olyr??? Kraftın 350 liraya bi modeli var. Recaro var 670 mi ne fiyatı. Bi de Cybex var 340 bi modeli diğeri 600. Kudurcan çok rahat durmadı ama en çok recaroda rahat etti gibi. Diğerleri biraz dar geldi. Yarın bi de bebefixe bakıcam. Kahrolsun bebek ürünlerinin pahalılığı!!!

Ellerine sağlık şekerim. Ne sevinmiştir eşin görünce :)

Araba mı?!?!? :KK70: inşallah ogünleri de görürüz :KK66:

Link yapıştıramıyoruz acaba ondan mı?? Kraft ebeveyn kontrollü bisiklet yazınca o çıkıyo.

Geçmiş olsun şekerim dikkat et yahuuuuu.

Aferin o akıllı Gülsüme. Darısı da Ömere :)

Düğün nasıldııııı????
İlerlemeden atlatırsın inşallah canım.
Düğün güzeldi ama baya yorulduk. Bizden geçmiş:p gece 3 gb geldik eve:o

Back
X