- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
- 373
Yok canım keremle uçurum var zaten onla kıyaslamıyorum. Şu an 9 aylık ve hala 6 ay kıyafetlerini giyebiliyor..Kilosu nasıl canım, çok mu zayıf? ( bu kıyası yaparken asla keremle kıyaslama bence, çünkü kerem baya iri bir çocuktu maşallah)
Doktor bile söyledi zayıf diye, bacakları incecik
Birisi anneme yapılmış içli köfte vermiş buzluğa attım pişmemiş. Nasıl pişirmeliyim kızartarak mı fırında mı?Kızımmmm içli köfteyi ben anca tepside yapıyom börek gibine becerisi :)))))?????
Gece uyurken anlamıyor o zaman emzirebiliyorum birazcık, uyanıkken emmek istemiyorBacım hiç dert etme senı emıyosa alıyodur alacagını. Elinde tabak pesınden koşma. Açlık hissini tatsın. Kendi sinirlerini bozma. Bi şekilde büyüyorlar sonuçta
Ay sorma
Kefeni zor yırttık:) hık hık deyıp gidiyodum az daha:)
O nasıl oluyo kız. Anlat hele
Olmayan kekleri kupların dibine ufalayıp ,üzerine puding döküyorum. Çok güzel supangle oluyor kerem de seviyor.Hngi tarifti hatırmıyorum ama tepside içli köfte yazarsan çıkar bikaç tane. Ben de bakarım bi ara defterime yazmış mıyım diye. İçini ve bulgurunu hazırladıktan sonra bulgurun yarısından biraz azını tepsinin altına döşüyosun, üstüne kıymalı içi koyuyosun ve onun da üstüne kalan bulguru döşüyosun. Biraz yağ sürüp atıyosun fırına. Güzel oluyo bence ben beğeniyorum :)
Herkese günaydınnnnnnnnn. Sabah çok erken kalktım. Komşunun çocuğu dün oğluşumla oynamak istememiş. Bizimki durduğu yerde durmuyo ve çok konuşamıyo ya çekiniyo karşı taraf sanıyorum. Neyse kalkıp mikrodalgada kek yaptım. Fincana koyucam diye ölçüyü azalttım ama kekler pıstı bu sefer maleseflezzeti iyi olsun da gerisi boş
ah insan anne olunca nasıl böyle manyaklıklar yapabiliyor çocuğu için yaaaaaa?!?!? :)
Güzel bir gün olsun inşallah :)