• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şeker portakalım iyi alıştın sen bu kahvaltı ağırlamalarına haaaaaaa :) eline koluna ve emeğine sağlık.

Nfk sultan oraya yağan yağmur yarın bize gelir :(

Tembel hatunlar, kalktık eşimi okuluna bırakıp kahvaltıya gittik anne kız torun. Sonrasında yöresel ürünler fuarı varmış oraya gittik. Trabzon tereyağ, çekme peyniri ve tulumu aldık, muğladan siyah ve yeşil zeytin ve ezine peyniri aldık. Ayvalığın da nar ekşisini alıp çıkıverdik. İyi oldu:KK66:
Afiyet olsun.

çok güzel güneşliydi hava şimdi bi yağmur bastırdı ki, gök yarıldı sanki:KK57:
Meteoroloji İstanbul'da çamur yağışı var diyordu.

Günaydınnnn kızlarrr;)

Ay dünki tempomuz çok yoğundu, okuldan çıktım gidip kızı aldım, eşim arkadaşlarıylaydı, bizde avmye gidip bi yemek yedik, biraz oyun oynadı kv me gittik, ordan görümcem aradı evleri çok yakın, bana gelin diye çok ısrar etti ona gittik. Eşim aradı arkadaşının evine geçtiklerini oraya gideceğimizi söyledi. Bu ara saat 10 a geliyordu. Eve geldiğimizde ise saat 3 buçuktu.:( öldüm resmen. Bi yandan gaz sancım, bi yandan yorgunluğum, çocuk uyudu kaldı vs...

Bugün de arkadaşlarımla günüm var. Gözlerimi zor açıyorum şuan. Herkesin haftasonu güzel geçsiiinnnn;))

Günaydınnnn kızlarrr:KK66:

Ay dünki tempomuz çok yoğundu, okuldan çıktım gidip kızı aldım, eşim arkadaşlarıylaydı, bizde avmye gidip bi yemek yedik, biraz oyun oynadı kv me gittik, ordan görümcem aradı evleri çok yakın, bana gelin diye çok ısrar etti ona gittik. Eşim aradı arkadaşının evine geçtiklerini oraya gideceğimizi söyledi. Bu ara saat 10 a geliyordu. Eve geldiğimizde ise saat 3 buçuktu.:KK43: öldüm resmen. Bi yandan gaz sancım, bi yandan yorgunluğum, çocuk uyudu kaldı vs...

Bugün de arkadaşlarımla günüm var. Gözlerimi zor açıyorum şuan. Herkesin haftasonu güzel geçsiiinnnn:KK66:)
Günaydın. Bu ne yoğunluk böyle. Ama olsun evde sıkılmaktan iyidir.

Ay dünki tempomuz çok yoğundu, okuldan çıktım gidip kızı aldım, eşim arkadaşlarıylaydı, bizde avmye gidip bi yemek yedik, biraz oyun oynadı kv me gittik, ordan görümcem aradı evleri çok yakın, bana gelin diye çok ısrar etti ona gittik. Eşim aradı arkadaşının evine geçtiklerini oraya gideceğimizi söyledi. Bu ara saat 10 a geliyordu. Eve geldiğimizde ise saat 3 buçuktu.:KK43: öldüm resmen. Bi yandan gaz sancım, bi yandan yorgunluğum, çocuk uyudu kaldı vs...

Bugün de arkadaşlarımla günüm var. Gözlerimi zor açıyorum şuan. Herkesin haftasonu güzel geçsiiinnnn:KK66:)
anam bu ne tempo?! :confused: gün, sende yapılmıyorsa sorun yok, az bi yere uzanır biraz kestirirsin artık :KK48:

herkeslere günaydın. eşim mesaide. biz de ayşecikle henüz kahvaltı yaptık.
akşama ne yemek yapacağım sorunsalı beynimi kemiredursun spor ve duştan sonra evi toparlayacağım inş..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diler.. :KK54:

Kız bu neeeeeeeee :) coşmuşunuz valla bravo. Biz gittiğimiz yerde en fazla 12 ye kadar kalmışızdır sanıyorum. O da zaten oğluş uyumayıp iyice manyadığı için eve dönmüşüzdür :) gerçi yakın zamanda böyle bişi yapmadık acaba uyur mu artık gidilen yerde?? Gerçi benim takıntım var. Ailem biz küçükken herşeyi bizim uyku ve ders çalışmamıza göre ayarlardı. Aile dostlarımız bize geldiğinde ve çocukları bizde uyuyakaldığında ilginç gelirdi. Eşimin ailesi de hiç gezme tozmalarından geri kalmamışlar ve eşim çoğu kere birleştirilen tekli koltuklarda uyuya kalmış. Ha noldu ikimiz de normaliz :D

anam bu ne tempo?! :confused: gün, sende yapılmıyorsa sorun yok, az bi yere uzanır biraz kestirirsin artık :KK48:

akşama ne yemek yapacağım sorunsalı beynimi kemiredursun spor ve duştan sonra evi toparlayacağım inş..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diler.. :KK54:
Haftada iki baklagil yemem gerekiyo o yüzden bizde nohut var bugün :)

Gün bende değil allahtan:) gidip mamaları yiyip yiyip geleceğim inşallah:))

Akşam yemeği için fellah köftesi nasıl? Eşler pek sevmiyor galiba ama?

Bizde de 2 gündür kuru fasulye vardı. Sebze namına bi kara lahana var evde. Esim çorba yap diye almıştı. Herhalde onu yapicam. (Diyet acıdır dostum :-) ) Bugun yemek icin pek ugrasasim yok. Aysecige köfte kizartirim, dun sutlac da yapmistim zaten, tamam iste :KK14:

Merhaba kizlar.
Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.

Benim gibi olan var miydihamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur:KK43:

Bi
Kız bu neeeeeeeee :) coşmuşunuz valla bravo. Biz gittiğimiz yerde en fazla 12 ye kadar kalmışızdır sanıyorum. O da zaten oğluş uyumayıp iyice manyadığı için eve dönmüşüzdür :) gerçi yakın zamanda böyle bişi yapmadık acaba uyur mu artık gidilen yerde?? Gerçi benim takıntım var. Ailem biz küçükken herşeyi bizim uyku ve ders çalışmamıza göre ayarlardı. Aile dostlarımız bize geldiğinde ve çocukları bizde uyuyakaldığında ilginç gelirdi. Eşimin ailesi de hiç gezme tozmalarından geri kalmamışlar ve eşim çoğu kere birleştirilen tekli koltuklarda uyuya kalmış. Ha noldu ikimiz de normaliz :KK70:
Bizim gezmeler olmaz olmaz olunca da 2-3 ten önce kalkılmıyor yaa:KK43: güzeldi o ayrı. Aman arya ilk doğduğunda titizlendim o kadar, elime hiç bişi geçmedi. Bizim gezmeler çok sık olmadığı için umursamıyorum bende, arada da o ortamları sefilliği, yatağındaki uykunun değerini anlasın çocuk:KK66:

Merhaba kizlar.

Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.

Benim gibi olan var miydihamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur:KK43:

daha önceki tecrübenden haliyle endişelerin var. inş korktuğun gibi olmaz.
dr un ne diyor?

ama genel olarak hamilelikte sık karşılaşılan ağrılar bunlar.
arkadaşım da hamile (14 haftalık şuan)
kasık ağrıları ve bel ağrıları hep vardı.. geçenlerde bel ağrısı ayağına vurmuştu iyice. dr a gittik
idrar tahlili verdi, enfeksiyon çıktı. haricen dr magnezyum da başladı.

daha önceki tecrübenden haliyle endişelerin var. inş korktuğun gibi olmaz.
dr un ne diyor?

ama genel olarak hamilelikte sık karşılaşılan ağrılar bunlar.
arkadaşım da hamile (14 haftalık şuan)
kasık ağrıları ve bel ağrıları hep vardı.. geçenlerde bel ağrısı ayağına vurmuştu iyice. dr a gittik
idrar tahlili verdi, enfeksiyon çıktı. haricen dr magnezyum da başladı.
Agrilarin olabilecegoni duymustum ama bu kadar fazlasi korkutuyor beni.
Iki gun once idrarda gebeliktesttiyle ogrendim hamile oldugumu . Henüz ne doktora gittim ne de kan testi yaptim. Pzt. Gidecegim inşallah.

Merhaba kizlar.

Ben de ağrılar olabileceğini duymuştum. Kendini yormamaya çalış haftasonu ve pzt mutlaka doktora git. Hayırlı olsun :)

Bi

Bizim gezmeler olmaz olmaz olunca da 2-3 ten önce kalkılmıyor yaa:KK43: güzeldi o ayrı. Aman arya ilk doğduğunda titizlendim o kadar, elime hiç bişi geçmedi. Bizim gezmeler çok sık olmadığı için umursamıyorum bende, arada da o ortamları sefilliği, yatağındaki uykunun değerini anlasın çocuk:KK66:

Mantıklı ;) :)

Bugünki gezme işleri de tamamlandı:) günüm güzel geçti, arya yormadı, akşam yemeği yapmadım benden mutlusu yok:))

Selam kızlar
Dün kardeşimin davetiyeleri gelmiş katlanıp zarfa koyulacaklardı çocukları kv ye bırakıp ben de gittim anneme
Kuzenler vardı beraber yaptık çay içtik çok güzel oldu
Bugün sabah da keremi kreşe götürdüm biraz uyuzluk yaptı bi çocuğu itti vs
Eve dönerken yoruldum beni kucağına al diye ağlıyordu, nasıl alıcam acaba dana kadar olmuşsun dedim
Öğlen uyudu; sonra da hava çok güzeldi görümcemle parka götürdük çocukları.
20 tl ye tavşan satıyorlar alsam başa çıkabilir miyim acaba :D bilen bilir 6 yaşına getirdiğim tavşanım kayboldu babamların bahçesinden.. Ben evlenince babam bakıyordu bezmişti adam :D yedi mi nedir

Bu arada eaglee ciğimin doğum günüymüş galiba nice mutlu senelerin olsun güzel arkadaşım iyi ki tanımışım seni ve yavrucuklarını.. <3

Selam kızlar
Dün kardeşimin davetiyeleri gelmiş katlanıp zarfa koyulacaklardı çocukları kv ye bırakıp ben de gittim anneme
Kuzenler vardı beraber yaptık çay içtik çok güzel oldu
Bugün sabah da keremi kreşe götürdüm biraz uyuzluk yaptı bi çocuğu itti vs
Eve dönerken yoruldum beni kucağına al diye ağlıyordu, nasıl alıcam acaba dana kadar olmuşsun dedim
Öğlen uyudu; sonra da hava çok güzeldi görümcemle parka götürdük çocukları.
20 tl ye tavşan satıyorlar alsam başa çıkabilir miyim acaba :KK70: bilen bilir 6 yaşına getirdiğim tavşanım kayboldu babamların bahçesinden.. Ben evlenince babam bakıyordu bezmişti adam :KK70: yedi mi nedir

Bu arada eaglee ciğimin doğum günüymüş galiba nice mutlu senelerin olsun güzel arkadaşım iyi ki tanımışım seni ve yavrucuklarını.. <3
Başına iş açma lütfennnnnnn :D

Back
X