• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Amannn bugün sevgililer günüymüş:) özel birşey yapacak olan varmı? Büyük bi hediye olmasa da bi hoşluk yapılabilir. Ne yapsam aceba?

cnmm valah benim eşim böylee günleri özel bii şekilde kutlamaz pek bizz arkadaşlarla akşam yemege gidecegiz . bu kadar bunada şükürrr:37:

Acaba sağsam artar mı? yarın bi getirip deneyim, sonra da haftasonu zaten evde de devam ederim:51:

sağ bence bozada iç kafanıda dağıt gelecek sütüm de birkaç gün azaldı sadece de sağdıkça artacaktır ayrıca utanmanada gerek yok gururlanmalısın yavruna süt götürüyorsun ayıp bişeymi bu hıh :21:

çok geçmiş olsun canım umarım hasta olmazsın

inşallah canım ya sağol ama sanırım oldum bile :96: bakalım akşam doktor ne diyecek

havayı güzel bulan geziyo tabi busmai cena kayıplarda libyana kesin mutfakta zeynep %90 temizlik yapıyordur barbarino zaten çalışıyor kuzum girme imkanı yok aryada derstedir elif karnındakiylemi uğraşsın kucağındakiylemi canım nasıl girecek eee diğerleri miracle nerde tuğçe nerde pink nerde feyza neyse onunda kuzusu hasta oda izinli şeker portakalıda yok ortalarda kaç gündür :40: born sen nerdesin karakızzz sen nelerle uğraşıyorsun nerde bu millet elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın çilekkkkkkk

havayı güzel bulan geziyo tabi busmai cena kayıplarda libyana kesin mutfakta zeynep %90 temizlik yapıyordur barbarino zaten çalışıyor kuzum girme imkanı yok aryada derstedir elif karnındakiylemi uğraşsın kucağındakiylemi canım nasıl girecek eee diğerleri miracle nerde tuğçe nerde pink nerde feyza neyse onunda kuzusu hasta oda izinli şeker portakalıda yok ortalarda kaç gündür :40: born sen nerdesin karakızzz sen nelerle uğraşıyorsun nerde bu millet elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın çilekkkkkkk
biri elma mı dedi?!:91:

Allah iyiliğini versin canan, epey güldürdün beniiii:9:

ortapediye gittim oturamıyorum diyeee
peki ne olacak, neymiş bunun tedavisi?:44:

Merhaba hanımlar,
Bugün hiç keyfim yok:5: Galiba buraya kadarmış, emzirme yolcuğumun sonuna çok yaklaştım sanırım. Öğle arası eve gittiğimde 1tatlı kaşığı süt anca çıktı yarım saatte, bi haftadır, durum böyle :25: Oğlum akşam eve gittiğimde emmek istemiyor, bi sabah uyandığında emiyo, bide gece yatarken ve gece uyanmalarında. Baştan beri süt sorunumuz vardı zaten, hiç sert hissetmezdim, bu aralar iyice sondu. Ama oğlum geceleri ve sabah yinede az da olsa emiyo, akışını oldum olası hissetmedim ama yutkunuyo oğlum.
Makinem eskisi göbi göğüs ucumu çekmiyo, bugün makineden şüphelendim ama yok elimde denedim yine bişi gelmedi.
Biliyorum dünyanın sonu değil, aranızda bebeği çoktan sütten kesilmiş arkadaşlar var ve maşallah herşey yolunda gidiyor. Şimdiye kadar dayandık buna da çok şükür. ama yine de bi ümit içimdeki işte, 1 yaşına kadar emzirmeyi çok istedim.

Aranızda benim gibi sütü sağınca hiçe yakın gelen ve sonradan çabalayarak arttırmış arkadaşlar var mı?
Makine değiştirmek işe yarar mı bu saatten sonra, aslında benimki medela ilk başlarda çok memnundum, ama şimdi göğüs iyice çekildiğinden midir ne, nerdeyse tamamı içine giriyo ve ucunu eskisi gibi çok çekip vakumlamıyo :26:
sen sağmaya devam et, bence bu günler senin için kritik olabilir..
eğer kesiliyorsa da, Allah o kadar nasip etti demektir, yani bebeğinin nasibi o kadarmış dicez..
canın sağolsun, bu aya kadar ne güzel besledin bebeğini..:31:

valla ben 3 kişilik ofiste tek bayanım hemde ofisimde yok hepimiz aynı ortamdayız ben lavaboda sağıyorum ayakta seste yapıyor ama yapacak birşey yok yeterki sütüm olsun oğluma şifa olsun başka bişiy umrumda değil utanacak bişey değilki bu dünyanın en kutsal şeyi anne sütü ne mutluki rabbim veriyor sağabiliyoruz ne utanıcam bana kötü gözle bakan varsa kendisi utansın :41::41::41::15:
seni göreyim elinden öpücem :42:
unutursam da enseme bi tane yapıştır hatırlarım, ok :34:

gecmiş olsun canım neden kulağı agrıyor :50:
yoklugumu bi sen farketmişsin:54: vala bu aralar eskisi gibi pek aktif olamıorum yaa doruk çokk kıpır kıpır yetişemiorm yazmaya fırsatm olmuor canım ama ara ara bakıorm takipteyim...öpüorm canm seni ve bebişini:54:
aşkolsun ben de hatırlıyorum anıyorum seni.. daha nicelerini hep söylüyom da
kimse ses vermiyor yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1028.html#post28824056

bak nasıl çıkardım ortaya gül şekerim gülmek sana yakışıyor :54::16:
sen yok musun, seeeeeen?:23:
gülmek hepimize yakışır bacım, hep gülelim :48:

starda yayınlanan beni affet dizisini kim yazıyor yaa?!!:83:

mantık tutarsızlıkları bi yana, kemali, cüneyti, ferideyi görünce cinleniyorum..:95:
bi replikleri var, adamı kanser eder..:86:

hele o bahar yok mu, o bahaaar? ölsün istiyorum:111:

geldiiimmmm :)
hepimizin sevgililer günü kutlu olsun, Allah bizi hiiiçç ayırmasın kocişlerimizden :)

bugün evde bayram temizliği vardı sanki,
perdeler yıkandı,halılar koltuklar camlar silindi,nevresimler değişti....vs vs.
tabii bunların bi kısmını ben yaptım çokca bi kısmını eve temizliğe gelen abla yaptı :)
ayda bir böyle büyük tmizlik iyi oluyor 1 hafta rahatımm şimdi...

Nerde gezme canimcim tüm gün ev işleri ile uğraştım su tel eve girdi gireli burayı okumam açısından çok iyi oldu da yazması çok zor oluyor yasir paşa da çok huzursuz olduğu için pc yi çok az acabiliyorum ama bir daha böyle devamsizlik yapmam öğretmenim ;))

üsttekileri pek yakalayamadım ama bunlar da tahmin edeceğiniz üzere ayşecikin tırtıklı keskin dişleri.. :37:
Eki Görüntüle 632668 Eki Görüntüle 632670

Maşaallah dişlerinize.:16:. Yüzünüde göreydik iyiydi...:1:

Canancım bugün mutfakta değilim...:9::9: Eşim evdeydi.. hava da güzel diye dışarıya çıktık...:10::10: Daha yeni geldik diyebilirim... Kuzuma civilden ciciler aldım... Çok güzeller... penyeler 5 lira çok yumuşaklar... :16: bu takım da 9.90 tl

$B9158701273ss.webp$B17587012762k-1.webp

bir tane de alt pantolon aldım beyaz badisinin altına ama onun resmini bulamadım...:9:

Son düzenleme:
Cena dişleri şimdi görüyorum maşallah subhanallah darısı başımıza inşallah
Libyana güle güle kullansın fıstık cicilerini
Karakiz seninki normal değil anormal dogum olmuş sanırım çok üzüldüm tedavisi nasilmis

hepimizin sevgililer günü kutlu olsun, Allah bizi hiiiçç ayırmasın kocişlerimizden :)

tabii bunların bi kısmını ben yaptım çokca bi kısmını eve temizliğe gelen abla yaptı :)
oh mis gibi otur keşke hiç kirlenmese ama ev işi çok nankör

Canancım bugün mutfakta değilim...:9::9: Eşim evdeydi.. hava da güzel diye dışarıya çıktık...:10::10: Daha yeni geldik diyebilirim... Kuzuma civilden ciciler aldım... Çok güzeller... penyeler 5 lira çok yumuşaklar... :16: bu takım da 9.90 tl

Eki Görüntüle 633200 Eki Görüntüle 633201

bir tane de alt pantolon aldım beyaz badisinin altına ama onun resmini bulamadım...:9:

güzel sağlıklı günlerde giysin cicilerini yavrun. bizde çıktık gezmeye kzımla bende ona ciciler aldım kendime bi kot aldım çoğunlukla elife çalışıyoruz artık çokta indirim var bebek mağazalarında yüzde elli

ooh, ev mis gibi olunca insanın da içi ferahlıyor di mi? :31:
cam çerçeve, halı koltuk silinmiş..
ben olsam bir hafta değil 6 ay yeter valla..:1:

ooh, hep ben mi çıkıcam, bak sen de kocişle ne güzel gezmişsin.. :8:
elif ebrarın da yeni cicileri hayırlı olsun, güzel günlerde giysin kuzuuu:16:

sezon sonundan istifade teyzesi ayşecike bir çok şey almış,
külotlu çoraplar, alt üst kadife takımlar, eşofmanlar..
seneye bu zamanlar giyeceği çoğu şey hazır yani :9:

kızlar ezan okunmak üzere, ben kaçanzi..:10:
daha çooook işlerim var :23:
öpüldünüz :54:

ohh miss ellerine sağlık darısı başıma off ev battı battı camları silmeyeli ne kadar zaman oldu :37: napıyım haftasonları annem bakmıyor oğluma işleri varmış diye oda evdeyken iş yapılmıyorki kadında bulamadım hala arıyorum işe başladım başlayalı dip köşe giremiyorum eve bir girsem çıkamıycam zaten:17:

Nerde gezme canimcim tüm gün ev işleri ile uğraştım su tel eve girdi gireli burayı okumam açısından çok iyi oldu da yazması çok zor oluyor yasir paşa da çok huzursuz olduğu için pc yi çok az acabiliyorum ama bir daha böyle devamsizlik yapmam öğretmenim ;))

evet canım devamsızlık yapma sonra sana kızamıyorum korkuyorum laf çıkacak sevdiği öğrencileri kayırıyor diye olmaz böyle ceza vermek zorunda kalırım :20:

güle güle giysin hepsi güzel zaten herşey kızlar için erkeklere göre hiç güzel bişiy yok

tutturamadık be hergün dışarı çıkan cenanın evde oturası tutmuş murfaktan çıkmayan libyana dışardan eve girmemiş temizliği sevmeyen miracle dip köşe ev temizlemiş born sana şaşırmadım ama bacım kesin evle uğraşıyordur demiştim içimden anaç gördüm seni demekki

bakalım busmai nerelerde onu tutturduk mu :)

Son düzenleme:
Cena dişleri şimdi görüyorum maşallah subhanallah darısı başımıza inşallah
Libyana güle güle kullansın fıstık cicilerini
Karakiz seninki normal değil anormal dogum olmuş sanırım çok üzüldüm tedavisi nasilmis

oh mis gibi otur keşke hiç kirlenmese ama ev işi çok nankör

güzel sağlıklı günlerde giysin cicilerini yavrun. bizde çıktık gezmeye kzımla bende ona ciciler aldım kendime bi kot aldım çoğunlukla elife çalışıyoruz artık çokta indirim var bebek mağazalarında yüzde elli
Çok teşekkür ederiz teyzeleri.. Epeydir kızıma birşey almıyordum iyi oldu... :16:
ooh, ev mis gibi olunca insanın da içi ferahlıyor di mi? :31:
cam çerçeve, halı koltuk silinmiş..
ben olsam bir hafta değil 6 ay yeter valla..:1:

ooh, hep ben mi çıkıcam, bak sen de kocişle ne güzel gezmişsin.. :8:
elif ebrarın da yeni cicileri hayırlı olsun, güzel günlerde giysin kuzuuu:16:

sezon sonundan istifade teyzesi ayşecike bir çok şey almış,
külotlu çoraplar, alt üst kadife takımlar, eşofmanlar..
seneye bu zamanlar giyeceği çoğu şey hazır yani :9:
Evet yaa çok indirimli fiyatlar.. Şaşırdım... :52:Tabi babamızda para vermişken aldık hemen o berbere gitti o arada... :9::9:

Bizimde teyzemiz alıyor ama onlar şimdi umredeler gelirken getirirler artık bişeyler...
:16::16:

güle güle giysin hepsi güzel zaten herşey kızlar için erkeklere göre hiç güzel bişiy yok

tutturamadık be hergün dışarı çıkan cenanın evde oturası tutmuş murfaktan çıkmayan libyana dışardan eve girmemiş temizliği sevmeyen miracle dip köşe ev temizlemiş born sana şaşırmadım ama bacım kesin evle uğraşıyordur demiştim içimden anaç gördüm seni demekki

bakalım busmai nerelerde onu tutturduk mu :)

:60::60::60::60::60::60::60:
Çok güldüm yaaaa... İlahi canan....:9::9::9:

Back
X