Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı sıkıntıdan doktora gittim gazli bebekler hep emmek istermiş karnı boş durdun istemezmiş. Doktor emdirdikten sonra hala aranıyorsa rezene ver dedi. Şimdi günde 3 kere 30 ar cc rezene veriyorum. Gazada iyi gelir inş.Selam kizlaaar
Sabahin 4 unden bu saate kadar oglusumu brtrlu doyuramadim. Emziriyorum koyuyorum yataga 1 saat gecmiyor basliyor kipirdanmaya aranmaya, artik bu saat oldu yorgun dustu uyudu kaldi gogsumde. Siz emzirirken ikigogsunuzude veriyormusunuzz?? Benimki genelde tek memeyi emip sizip kaliyor, uyandrip ikisinide mi vermeliyim acaba? O dengeyi kuramadik birtrlu, siz nasil yapiyorsunuz her istediginde emziriyormusunuz? Her istediginde vermeyede korkuyorum cunku genelde cok sık istiyor, kusacak diye korkuyorum
ben de takmıyom valladoktor bana "korse takarsan karın kasları kendini toparlayamaz göbeğin kalır" demişti. o yüzden ben korse takmıyorum
bana doktor sakın meme uçlarına dokunma dedi.Bebeklerin memesine bebek yagi ile masaj yapin sut biriktigi icn sisiyor. Masajla aciliyor uclari su cikiyr
iki aya kadar kanama olabiliyormuş. benim de 29. gün.bugün 36. gunum hala kanamam devam edıyor.sankı 40 olunca da devam edecek gıbı.normal mı bu.
evdeki tartıya kızımla birlikte çıkıyorum, 4600 civarı kilosu..Kızlar bebisim 4 kg oldu.1numara bez sanki sıkıyor gibi 2numarada sızdırıyor.Aranızda 2numaraya geçeniniz z varmı yoksa daha erkenmi
aynı sorun bende de var.bi göğsumu emerken genelde sızıyor.olurda bıraz uyanır gıbı olursa hemen dıger gogsumu verıyorum ama hep olmuyor bu..benım de kızım bazen doymuyor ben de mama verıyorum.gercı cogu zaman anlayamıyorum doydu mu doymadı mıSelam kizlaaar
Sabahin 4 unden bu saate kadar oglusumu brtrlu doyuramadim. Emziriyorum koyuyorum yataga 1 saat gecmiyor basliyor kipirdanmaya aranmaya, artik bu saat oldu yorgun dustu uyudu kaldi gogsumde. Siz emzirirken ikigogsunuzude veriyormusunuzz?? Benimki genelde tek memeyi emip sizip kaliyor, uyandrip ikisinide mi vermeliyim acaba? O dengeyi kuramadik birtrlu, siz nasil yapiyorsunuz her istediginde emziriyormusunuz? Her istediginde vermeyede korkuyorum cunku genelde cok sık istiyor, kusacak diye korkuyorum
ben de takmıyom valla
inş acısı kötü çıkmaz..:18:
bana doktor sakın meme uçlarına dokunma dedi.
banyo yaptırırken bile o kısımları hafif geç dedi. tekrar tekrar uyardı. bilmiyorum neden.
ben de söylediğini yapıyorum. bence doktora danışmadan bi şey yapmayın..
iki aya kadar kanama olabiliyormuş. benim de 29. gün.
rengi miktarı azalıyor, tamam bitti diyorum, birkaç saat sonra poşurt.. kıpkırmızı kan :100:
40 dolsa da temizlensem yafuuu:2:
evdeki tartıya kızımla birlikte çıkıyorum, 4600 civarı kilosu..
3 paket biz yenidoğan almıştık. canbebede çalışan bi tanıdık da saolsun bir kolu 1 numara bez hediye etti.
ama 3 paketi bile bitiremedik. aynı sizinkiler gibi, esnek bağlamama rağmen bacaklarını sıkıyor,
ya beli ya göbeği açıkta kalıyor. bütün bezleri topladım, dün doğum yapan arkadaşa gönderdim.
biz de 2 numaraya geçtik![]()
slm kızlar yaa bişey danışacam ben bildiğiniz gibi spinal anestezi ile sezaryen oldum ama doğumdan önce sonda taktıkları yerde tuvalete gittiğim zamanlarda sızı hissediyorum ...haftalık kontrolde sordum dr a sondadan kaynaklandığını geçeceğini söledi 31 gün oldu hala yanıyo sızlıyo sizde de oldumu merak ettim...
kızzzz kendime güvenemiyorum diyordun bebek bakma konusunda hepimizi geçtinuzun uzun anlatayım kızlar.
önce küvetinin baş tarafına altına havluyu guzelce katlayıp koyarak yukselttim.sonra küvetinin içine de baş tarafına gelecek şekilde kalınca battanıyesını katlayrak yastık gıbı yapıp koydum.sonra suyla doldurdum kuvetını.
kızımı önce ayaklarından elimle su serpiştirerek alıştıra alıştıra kuvetın ıcıne sırt ustu yatırdım.ön tarafını guzelce yıkadım.bu arada elimle yıne kuvetın ıcındekı sudan göbüşüne falan su serpiştirdim çok hoşuna gidiyor.
sonra ön tarafını duruladım.sırtını cevırdım sol elıme alıp.dizlerinden bukuk bir şekilde küvetteki suyun içine çöktürdüm.tabı tamamen çökme değil bu kontrol bende hala.bu çökme pozisyonunda kukusuna elımle su serpiştirdim.buna da bayılıyor:)
sonra sırtını yıkadım en son saçını şampuanladım.ondan sonra tamamen sudan yukarı çıkarıp durulama suyunu döktüm 4-5 tas.bu en son durulama kısmı bıraz zor oluyor evet ama yapılmayacak gıbı değil.hızlıca yapınca bır sey olmuyor.
işte böyle:))
kızzzz kendime güvenemiyorum diyordun bebek bakma konusunda hepimizi geçtin![]()
Selam kizlaaar
cnm ben 10 dk ya yakın bi memeyi veriyorum
senin de dediğn gbi uyuyo kalıyo oğlum
kaldırıp gazını cıkarıyorum, o arada uyanıyo
bi 10 dk ya yakın da diğer memeyi veriyorum.
Bende ole yapmaya calisiyorumda bizimki doymak nedir bilmiyor o kadar emmeye catlayacak diye korkuyorum resmen. Bebek her istediginde veriyormusun sen, mesela emme araliklari kisa olsada ? Benimki emiyor bazen 1 saat geciyor gene istiyor
Gogsumdeb emzirince anlayamiyorum tabi ne kadar iciyor doymama ihtimali yuksek, geceleri pompayla sagip veriyorum o zaman rahat oluyor ne kadar ictigini gormek ama bazen o bile doyurmuyor benim oburu:)belki bebegin doymuyodur normalde ben mama veriyorum bazen hepten keseyim mamayı diyorum her istediğinde emziriyorum emzirdikten yarım saat sonra tekrar emmek istiyo bi saat sonra tekrar sürekli huzursuz oluyo mamayı verince yada sütüm yettiyse 3-4 saat uyuyo
Gogsumdeb emzirince anlayamiyorum tabi ne kadar iciyor doymama ihtimali yuksek, geceleri pompayla sagip veriyorum o zaman rahat oluyor ne kadar ictigini gormek ama bazen o bile doyurmuyor benim oburu:)
Bebeğin kaç haftalık? Ve sağarak verdiğinde kaç ml veriyorsun? Bende zaman zaman sağıp veriyorum ama ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum. Bazen 80 bazen 90 bazen 60. Kızm bugun 19 günlük oldu benim.
Bende ole yapmaya calisiyorumda bizimki doymak nedir bilmiyor o kadar emmeye catlayacak diye korkuyorum resmen. Bebek her istediginde veriyormusun sen, mesela emme araliklari kisa olsada ? Benimki emiyor bazen 1 saat geciyor gene istiyor