• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cnm benim bugun 11. gün ve neredeyse hiç kanamam yok...
cnm sıkılıyor bu duruma dra gitsem diyorum şimdi oramı bıramı ellicekler diye korkuma gitmiyorum...

bende salatalığı bilmiyordum...:D

ha bu daha derli toplu olmuş çiğ sebze fln diyince sadece bi çorba ,pilava talim gibi duruyo:)

bende denemek istiyorum bu elme yağını ama ben daha karbonat dahi alamadım, aktara kim gitcek?:)

bide bebeğin cildi o kadar rahatlığa alışırsa sonra en ufak bi geç kaldığında hemencecik pişik olur mazallah...

cnm ben öyle ahım şahım bilşey almamıştım, bime gelmişti dijital bi ateş ölçer almıştım ...
RABBİM HİÇ İHTİYAÇ DUYDURTMASIN ATEŞ ÖLÇERE FLN...

Bende aynen senin gibiyim canim ilk dogumumda 38 gun adet oldum bunda 2 hafta sulu kan renginde bir sivi geldi hepsi o, simdide arada geliyor ama kanama seklinde degil:50:

Canim iyi dusunmussun bu topigi, sagol. birzamanlar hamilelikteki sorunlarimizi paylasiyorduk simdi ise bebeklerimizin sorunlarini paylasacagiz burda, insaallah sorun olmazda guzel seyleri paylasiriz. Bu arada benim oglumunda gaz problemi var olmayanin cok azdir sanirim. Zannedersem benim sutumde cok gaz var, Benim sutum cok sukur iyi ama ben gunde iki defa mama veriyorum denemek icin ben emzirdigimde gazi daha cok oluyor. :50:

mrb canım nasılsın ne zamandır göremiyordum seni bebişin kızın nasıllar? sende gaz olayından muzdaripmmişsin yinede mama verme annesi bir damla anne sütüne bile çok ihtiyacı var oğlunun birde ne yapparsak yapalım bağırsakları alışana kadar çekecez bu gaz muhabbetini:50:

benim bu topikten nıye haberim yokk .. ömür oğlumm bayağı meşgul ediyorsun beni fameciğimin topıgını gormemişim bile hemen gecmişe gömüleyım bakamm:9:

benim bu topikten nıye haberim yokk .. ömür oğlumm bayağı meşgul ediyorsun beni fameciğimin topıgını gormemişim bile hemen gecmişe gömüleyım bakamm:9:

Hoşgeldin sefa getirdin :42: benim değil hepimizin topiği canım benim valla öyle ne haylaaaz ne yaramaaaz çıktı şu bizim veletler daha şimdiden parmaklarında oynatıyorlar ama can feda onların yoluna bee:34: :55::55::55::55::55:

Ben bu annelik isini Pek beceremedim galiba. Bi tek ben durmadan soru soruyorum kizlar sutumu sagiyim dedim artsin diye. Sol gogsumden neredeyse hic sut gelmedi. Onceki sagmalarimda boyle degildi azdi ama vardi simdi bi kac damla kadar bisey cikti. Neden boyle olmus olabilir bilen varmi? Ve ne yapmaliyim yardimci olabilirmisiniz??

Ahanda buldum figüranlar topigini, famecim ii yapmissin bu topigi açarak diğer topikte doğuran dogurmayan çok karışıyordu, bi de millet doğdun artık diye beklesirken bebeklerle ilgili şeyler yazmak tuhafıma gidiyordu :44:

Ben bu annelik isini Pek beceremedim galiba. Bi tek ben durmadan soru soruyorum kizlar sutumu sagiyim dedim artsin diye. Sol gogsumden neredeyse hic sut gelmedi. Onceki sagmalarimda boyle degildi azdi ama vardi simdi bi kac damla kadar bisey cikti. Neden boyle olmus olabilir bilen varmi? Ve ne yapmaliyim yardimci olabilirmisiniz??
Bazen oluyo boyle bende de olmuştu ama birazda beyinde bitiyor bu is yani herzaman şutum var yetiyi gibi düşüneceksin doktorlar sut konusunun birazda psikolojik olduğunu söylüyorlar bürde sürünü saçmadan yasa emzirmeden ince sıcak bir duş al çok fark ediyo İnan bana:34:

Ahanda buldum figüranlar topigini, famecim ii yapmissin bu topigi açarak diğer topikte doğuran dogurmayan çok karışıyordu, bi de millet doğdun artık diye beklesirken bebeklerle ilgili şeyler yazmak tuhafıma gidiyordu :44:

Rica ederim canım ne demek guzel paylasimlar olsun...Yalniz doğumdan sonra eski arkadaşların cogu girmez oldu herkes bı telaş icinde anlaşılan :4:

Alya'cim kusura bakma cepten cevap yazında hep imla hatam oluyor bir önce ki mesajda sunu demek istedim sütunu sagmadan ya da emzirmeden önce sıcak duş dk çok faydasını göreceksin tatlım sut hemen ağza geliyo sıcakta sut kanallarını açtığından rahat oluyorsun

Alya'cim kusura bakma cepten cevap yazında hep imla hatam oluyor bir önce ki mesajda sunu demek istedim sütunu sagmadan ya da emzirmeden önce sıcak duş dk çok faydasını göreceksin tatlım sut hemen ağza geliyo sıcakta sut kanallarını açtığından rahat oluyorsun

Anladim canim sagol. Olmazssa sicak su ile her seferinde masaj yapayim. Dur bide onu deneyim bari ya. Sagolun. Bide tek gogusten gelmeyince korktum. Bazilarinda hakketten tek gogusle idare ediyorlarmis. :53:

Bazen oluyo boyle bende de olmuştu ama birazda beyinde bitiyor bu is yani herzaman şutum var yetiyi gibi düşüneceksin doktorlar sut konusunun birazda psikolojik olduğunu söylüyorlar bürde sürünü saçmadan yasa emzirmeden ince sıcak bir duş al çok fark ediyo İnan bana:34:

Rica ederim canım ne demek guzel paylasimlar olsun...Yalniz doğumdan sonra eski arkadaşların cogu girmez oldu herkes bı telaş icinde anlaşılan :4:

Ahaaaahaha, bende de aynı dert var ya, cepten yaziyom , doguranlar yazmışım cep figuranlar diye düzeltmiş :)

Eveeet benim paşa uyandı, . 11 de yatmisti, sabahlariz biz artık :37: bi de mama takviyesi yapan arkadaşlar, ne kadar mama veriyorsunuz ve günde kaç sefer. Ben önceleri bi öğle bide gece yatarken veriyordum. Dr sütun yetmiyorsa arttir aç kalmasın deyince son iki gündür günde 4 kez falan verdim. ama şu anda benim paşa kakasini kuru yapmaya başladı. eskisi gibi sulu ve sık yapmiyo. Bugün sadece bi kez yaptı, onuda yaparken epey zorlandı. Sizce mamadan olabilir mi?
aptamilde prebiyotik lif var, sanki ondan diil gibi geldi bana ama kv illaki mamadan, verme bebeğe mama diyo:44: sutum yetse niye vereyim ki zaten :47:

Son düzenleme:
Anladim canim sagol. Olmazssa sicak su ile her seferinde masaj yapayim. Dur bide onu deneyim bari ya. Sagolun. Bide tek gogusten gelmeyince korktum. Bazilarinda hakketten tek gogusle idare ediyorlarmis. :53:

Tatlım hiç öyle kötü şeyler düşünme senin sütün çoktan geldi ve var ama zamanla işte herşey daha çok yerine oturur ve hep var yetiyor diye düşün lütfen hiç sütü gelmeyenleri düşün :34:

Allah rızası için bana bısey soyledın omuzlarım kireclendı cocugu omuzuma yatırıp gazını cıkara cıkara yok anacım sütüm yetıyor masallah doyuyor afedersınız işiyor s..çıyor ama sureklı ayaklarını karnına cekıyor ovalıyorum masaj da yapıyorum aglıyorr ben ne yapacagımmm bana bısey soyledın nolrrrr kafayı yıyecegımmmm:43::43::43::43::43::43::43:

Allah rızası için bana bısey soyledın omuzlarım kireclendı cocugu omuzuma yatırıp gazını cıkara cıkara yok anacım sütüm yetıyor masallah doyuyor afedersınız işiyor s..çıyor ama sureklı ayaklarını karnına cekıyor ovalıyorum masaj da yapıyorum aglıyorr ben ne yapacagımmm bana bısey soyledın nolrrrr kafayı yıyecegımmmm:43::43::43::43::43::43::43:

Tatlım aynı dert bende de var ve eminim birçok annede aynısı :43: bizimki de gazını çıkarıyor ama 1 dk bile rahatlama olmuyo:50:
aman dur sakin olmaya çalış stres yapma biliyorum zor ama en azından bu durum geçici bunu biliyoruz hem annede ki stres çocuğada yansıyo daha huysuz oluyorlar

Kızlar bugün 25. Gunümüz benim hala kanamam var az gelio ama gelio normalmi acaba varmi uzun süren benim gibi?

Kızlar bugün 25. Gunümüz benim hala kanamam var az gelio ama gelio normalmi acaba varmi uzun süren benim gibi?

mrb canım benimde 20. günüm ama sarı kahverengi şeklinde geliyo benim bildiğim 40 çıkana kadar kanama olması normalmiş
demir bebek nasıl nasıl geçiyo annelik? bizde gördüğün gibi hep şikayet var :30:

Tatlım aynı dert bende de var ve eminim birçok annede aynısı :43: bizimki de gazını çıkarıyor ama 1 dk bile rahatlama olmuyo:50:
aman dur sakin olmaya çalış stres yapma biliyorum zor ama en azından bu durum geçici bunu biliyoruz hem annede ki stres çocuğada yansıyo daha huysuz oluyorlar
fame o ağlarken nasıl huzurlu olabılırım ki.. ,
bunaldım cok annelık cok zor cokkkkkkk.. cahılllık tecrubesizlikk ne kötüü. Allahtan ilossdemir var :) iki tecrubesız gece oglanlar uyanınca telde birbirimizi avutuyoz o izmir ben istanbul canlı baglantı yapıyoruz:9:

Zeynep hadi gözün Aydın Demir'de ağladı yine emisioz ben hazırlamadım haliyle famecim 40 gün mü surcek ben çok sıkıldım bu sıcakta zaten doktor un verdigi hiç bı ilacı kullanmıyorum kan hapı dahil biz iyiyiz uğraşiom oglusla siz neler yapiosunuz

Back
X