Doğum günün kutlu olsun canım. Bebişinle sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah...Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm
Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Baya az geliyorsun artık buralara.Günaydin kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir internetimde sorun vardi bikac gündür giremedim daha dogrusu bu sirket ile sorunumuz varöpüyorum herkesi
canım üşütmüş olabilir,üstüne diş sıkıntısı da eklendiyse normaldir.varsa evde bir çay kaşıgı calpol ver,rahatlatır.muhtemelen agrısı falan da vardır.hem ateşi düşer hem de agrısını ekser bıraz bir de uyutur calpol.rahatlar kuzucuk.geçmiş olsun hayatımuykusuz bir geceden günaydın arkadaşlar
oğlum doğru düzgün uyumadı gece
çok uykum var yaa
dün akşam kucağımda oturuyodu bi kustu ki nasıl çok
dün yol boyunca mızıldanmıştı
midesi bulanıyomuş sonra rahatladı biraz ama
huysuzlukları başladı yine
yatarken ateşi çıktı 37.7 calpol verdim düştü
gece huzursuzluklar devam etti
sabah bi kaka yaptı su gibi sanırım diş geliyo
ama çok zor yaaa
üstüne parmağım sıkıntılı
biraz ayakta dursam ağrıyo
ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum kii
bence böyle oldugun ıcın gurur duymalısın kendınle.hiç kafana takma.senı anlayabılen 1 ya da 2 tane kişi olsun çevrende o sana yeter zatengeçen bi karar verdim cena mutluluk oyunu oynayacagım artık mutsuzluğumdan ve şikayetlerimden insanların bunaldıgını ve insanların gozunde sorunlu takıntılı bir anne oldugumu gordum
ve uyurken Allaha hep sunu dua edıyorum Rabbım sen herkesı de benı de mutlu et ..1 maddi mutluluklarda gozum yok manevı olarak mutluluk istıyorum
sessız kalıyorum artık evdekı durumlara susuyorum cevap vermıyorum sabır diliyorum Allahtan . ben hayatta herkes için hep iyi düşündüm insanları hep sevdim yalan söylemedım ınsanları hep bu yuzden kaybettım susuz kaldım dıyene gonlumden yagmur yagdırdım .
hayatta hıc sonsuz dostluklarım olmadı .. çünkü ben patavatsızdım insanlrın gozunde . beynımden ne gecerse kalbımden de o gecerdı . dilimden de.. söyledıklerım insanların hosuna gıtmezdı çünkü insanları pohhh pohh layacak yalan yoktu bende .. ve sonunda kendım olmayı ve kendı kendımle yetınmeyı öğrendım bu yuzden cok mutluyumm!!oyunum nasıl begendın mi
biz de bugun tam 7 aylık oldukkkkutlu mutlu olsunnnn
bizde tatlımmm facebook u hep acık gorenler anneme zeynebın oğlu cok uslu herhaldeee hep nette dıyorlarmıs cok güldüm yaaa
bende duydum ılk dogdugunda yapıyordum doktorum kendı kendıne temızlenır dedı artık ugrasmıyorum canımmm
Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm
doğum günün kutlu olsun canım,yavrucuğunun basında uzun uzun yıllar yaşa umarım.bugun kocamın da dogum gunu,dun aksam söylemesı ayıp tıremisu yaptım.baska bı sey yapamam kusura bakma tremusunu ye dogum gunun kutlu olsun deyıverdım:)
mübarek, sabah sabah epey güldürdün beniHeyoooo!! Bende geldim eve. Feyzabilal sana katılıyorum evim evim güzel evimmm.. Ayrıca dize bi diyet önereyim. Kv diyeti 2 haftada 3 kilo veriyorsunuz kendi kendinizi yiyerek:)))) nasıl amaaa. Valizleri de yerleştirdim. Yarın da çamaşırları yıkayacağım bitti gittii. De ben hiç okula adapte değilim o nolcak hiiiç bilmiyorumm
canım, annem derki, insana bir dost yeter.geçen bi karar verdim cena mutluluk oyunu oynayacagım artık mutsuzluğumdan ve şikayetlerimden insanların bunaldıgını ve insanların gozunde sorunlu takıntılı bir anne oldugumu gordum
ve uyurken Allaha hep sunu dua edıyorum Rabbım sen herkesı de benı de mutlu et ..1 maddi mutluluklarda gozum yok manevı olarak mutluluk istıyorum
sessız kalıyorum artık evdekı durumlara susuyorum cevap vermıyorum sabır diliyorum Allahtan . ben hayatta herkes için hep iyi düşündüm insanları hep sevdim yalan söylemedım ınsanları hep bu yuzden kaybettım susuz kaldım dıyene gonlumden yagmur yagdırdım .
hayatta hıc sonsuz dostluklarım olmadı .. çünkü ben patavatsızdım insanlrın gozunde . beynımden ne gecerse kalbımden de o gecerdı . dilimden de.. söyledıklerım insanların hosuna gıtmezdı çünkü insanları pohhh pohh layacak yalan yoktu bende .. ve sonunda kendım olmayı ve kendı kendımle yetınmeyı öğrendım bu yuzden cok mutluyumm!!oyunum nasıl begendın mi
canım geçmiş olsun diyeyim..uykusuz bir geceden günaydın arkadaşlar
oğlum doğru düzgün uyumadı gece
çok uykum var yaa
dün akşam kucağımda oturuyodu bi kustu ki nasıl çok
dün yol boyunca mızıldanmıştı
midesi bulanıyomuş sonra rahatladı biraz ama
huysuzlukları başladı yine
yatarken ateşi çıktı 37.7 calpol verdim düştü
gece huzursuzluklar devam etti
sabah bi kaka yaptı su gibi sanırım diş geliyo
ama çok zor yaaa
üstüne parmağım sıkıntılı
biraz ayakta dursam ağrıyo
ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum kii
Doğum günün kutlu olsun canım. Bebişinle sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah...
Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Baya az geliyorsun artık buralara.
hadi bakalım, hazırlıklar başlasıııııınGünaydınlar hanımlarrrrr:))
Yarına diş buğdayımızı yapıyoruz inşallah, hazırlıklarla geçer bugünüm. Sonra sizlerle fotolarımızıda paylaşırım.
busmai doğumgünün kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere:))
canım hiiiç eve yüklenme..çok sağolun kızlarr
ev dandini dastana çamaşırlar bi tarafta
mutfak başka bi tarafta
hele ben bambaşka tarafta
eşim gelsin pansumana gidicem
parmağım iyileşseydi iyiyiydi
arya bende beğendim kv diyetini
ama şunu söyleyebilirim benim kv daha etkili
5 günde 2 kilo
gel gelelim tavsiye etmem
busmaicim doğum günün kutlu olsunn
libyanaaaa, napıyon bacım, hiç sesin çıkmiiii
ben geldim diye çıkıyon demi cena hanımmm...ve 2.
ve 3.
ve 4. mesajını da
Hmmmmmm çok güzel görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?