Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydin kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir internetimde sorun vardi bikac gündür giremedim daha dogrusu bu sirket ile sorunumuz var öpüyorum herkesi

Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm
Doğum günün kutlu olsun canım. Bebişinle sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah...
Günaydin kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir internetimde sorun vardi bikac gündür giremedim daha dogrusu bu sirket ile sorunumuz var öpüyorum herkesi
Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Baya az geliyorsun artık buralara.

günaydın güzel anneler,okuldayım dersim boş,laptopu aldım kucagıma,rahat rahat yazayım su kadınlar kulubune dedim:)
canım üşütmüş olabilir,üstüne diş sıkıntısı da eklendiyse normaldir.varsa evde bir çay kaşıgı calpol ver,rahatlatır.muhtemelen agrısı falan da vardır.hem ateşi düşer hem de agrısını ekser bıraz bir de uyutur calpol.rahatlar kuzucuk.geçmiş olsun hayatım

bence böyle oldugun ıcın gurur duymalısın kendınle.hiç kafana takma.senı anlayabılen 1 ya da 2 tane kişi olsun çevrende o sana yeter zaten

Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm

doğum günün kutlu olsun canım,yavrucuğunun basında uzun uzun yıllar yaşa umarım.bugun kocamın da dogum gunu,dun aksam söylemesı ayıp tıremisu yaptım.baska bı sey yapamam kusura bakma tremusunu ye dogum gunun kutlu olsun deyıverdım:)

abovv senin kocan da kova Allah yardimcin olsun:)ama kendimden biliyorum kavgalarim bi sekilde barisa baglanir

gü-nay-dıııııııın canlar!!!
busmai yeni yaşın hayırlı olsun..
çekirdek ailen mutlulukla büyüsün, sağlık ve huzurlu nice senelere..
seni çok seviyorum, ayşecikle çok öpüyoruz..

mübarek, sabah sabah epey güldürdün beni
kv diyeti

canım, annem derki, insana bir dost yeter.
iki bile fazladır, bir tane olsun ömürlük olsun.. ki bi de bacın varsa, senin kimseye ihtiyacın kalmaz..
bence de doğru..

canım geçmiş olsun diyeyim..
yolculuk da yormuştur, üşütmüştür kuzun..
inş kısa sürede atlatır.. üstüne bi de diş görünürse hemen unutursun bu huysuzlukları

Son düzenleme:
Günaydınlar hanımlarrrrr:))
Yarına diş buğdayımızı yapıyoruz inşallah, hazırlıklarla geçer bugünüm. Sonra sizlerle fotolarımızıda paylaşırım.
busmai doğumgünün kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere:))

Doğum günün kutlu olsun canım. Bebişinle sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah...

Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Baya az geliyorsun artık buralara.

Hosbulduk tatlim iyiyiz iste sadece bikac hafta sonra tasinicam onun sIkIntIsi var o kadar tek basina zor olucak

Cuma Günüde benim dogum günümdü BUSMAI dogum günün kutlu olsun tatlim :118:

çok sağolun kızlarr
ev dandini dastana çamaşırlar bi tarafta
mutfak başka bi tarafta
hele ben bambaşka tarafta
eşim gelsin pansumana gidicem
parmağım iyileşseydi iyiyiydi
arya bende beğendim kv diyetini
ama şunu söyleyebilirim benim kv daha etkili
5 günde 2 kilo
gel gelelim tavsiye etmem
busmaicim doğum günün kutlu olsunn

Son düzenleme:
hadi bakalım, hazırlıklar başlasıııııın
fotoları bekliyoruz

canım hiiiç eve yüklenme..
yavaş yavaş hepsini yaparsın, zaten o işleri yapıp tam yerleşmek
bir haftanı alır senin..
zaten evdesin, zorlama kendini, yavaş yavaş..

tecrübe edilmiş bi diyet, kv diyeti,
ama ben de tavsiye etmiyom

Son düzenleme:
eneeeeeem!
1000. sayfanın ilk mesajını yazmışım..

ve 2.
ve 3.
ve 4. mesajını da

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar annişler.. Nasılsınız?
Haftasonu eşim evde olduğu için giremedim ama siz epey kaynatmışsınız

Busmai Kuşummmm Yeni yaşın hayırlı olsun...
Eşinle oğlunla sevdiklerinle Huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsin İnşaallah...
Feyzacım geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Evine de hoşgelmişsin..

Bizde gece 2 ye kadar uyumadık.. kızımın ne derdi varsa anlayamıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…