• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

biz de iyiyiz canım çok şükür 26 günlük olduk göbeğiydi gazıydı kakasıydı çışıydı derken günler geçip gidiyo ama çook zormuş gerçekten çok zormuş bide depresyona girdim kv yüzünden perişan oldum :KK43:
sen nasılsın?
İyi sayilirim her muayeneye gittigim de bi sikinti yasiyorum. Artik yoruldum sadece. Bir an once gelsin istiyorum sancim falan da yok sezeryan mi olsam diye dusunuyorum.

Kizlar gecen hafta sadece kafasi geriydi bebegimin 1 hafta kadar bugun 3 hafta gerilik var. Valla gecen hafta 7.07 cikan fl bi hafta 6.66 cikti valla neye inanacagimi sasirsim inan ki. Dua edin n e olur. Nst kotu citi tekrar nst icin bekliyorum.

Canim nén kv ne yaptı direnclisin sen normalde girme depresyona
benim doğumdan sonra tatil oldu 9 gün bayram tatili.o dönemde annemler ve anneannem bizdeydi. annemle anneannem napsa kv ye battı. ona batınca kp ve eşim de ondan yana oldu. baya sıkıntılar oldu. ondan beri huzurum tadım tuzum yok. kv kp eşim anneme anneamneme düşman olduar. ben yeni anne olmuşum anneliğin zorluğunu annemin kıymetini yeni anlamışım. onun üstüne çevremin anneme karşı davranışını kaldıramadım. kv kp i gördükçe rahatsız oluyorum. iki gün sonra bana da düşman olacaklar diyorum eşim anlamıyo. gelip annem için yaptıkları gibi; tommbik şöyle dedi böyle yaptı diye sana şikayet edecekler bizi düşman edecekler diyorum anlamıyo. babası geçen gün haksız yere azarladı beni kv nin suçu yüzünden ona da bana da kızdı. eşime söyledim babam aksidir diyo. baban aksi olabilir karısına çocuğuna aksi olsun ben çekemem elin adamını dedim küstü. olayları ne kadar hafife alıyorsun benim babam seni azarlasa hem de suçsuz yere azarlasa napardın dedim cevap vermiyo. her gün bebeğimi emzirmeye içeri geçip ağlıyorum. uyucam diye odama çekilip ağlıyorum. gitsinler kurtulayım artık. onlara hizmet etmekten hiç dinlenemiyorum sütüm de azaldı iyice. perişan haldeyim. kızıma bakarken bile gülmüyorım artık. bir aydır gülmek haram bana. misafire bile asık suratla hizmet ediyom herkes iyi misin diyo iyiyim diyorum ne diyin napıyım eşim de uydu ana babasına kendi evimde külkedisi oldum. bi sütüm var yavruma verebildiğim o da kesilirse benim yaşamak için hiçbi sebebim kalmadı :(
ya kusura bakmayın çok dolmuşum amma yazdım ya. okumayın boşverin ben yazdım rahatladım biraz olsun

Kizlar gecen hafta sadece kafasi geriydi bebegimin 1 hafta kadar bugun 3 hafta gerilik var. Vallhafta ilecen hafta 7.07 cikan fl bi hafta 6.66 cikti valla neye inanacagimi sasirsim inan ki. Dua edin n e olur. Nst kotu citi tekrar nst icin bekliyorum.
canım aynı gün iki hastanede bile dünya kadar fark çıktı benim kızımın ölçümlerinde. göbeği bi kere 3 hafta ilerde çıktı ondan iki hafta sonra 1 hafta ilerde çıktı. iki haftada göbeği mi küçüldü yani... herşey doğumda belli olcak canım sen şimdiden içini sıkma. allah yar ve yardımcın olsun iyice araştır canım ne yapmak nasıl yapmak gerekiyorsa elinden geleni yap biran önce doğum yapmanın faydası olcanı sanmıyorum istediği kadar dursun hazır olunca gelsin bence

benim doğumdan sonra tatil oldu 9 gün bayram tatili.o dönemde annemler ve anneannem bizdeydi. annemle anneannem napsa kv ye battı. ona batınca kp ve eşim de ondan yana oldu. baya sıkıntılar oldu. ondan beri huzurum tadım tuzum yok. kv kp eşim anneme anneamneme düşman olduar. ben yeni anne olmuşum anneliğin zorluğunu annemin kıymetini yeni anlamışım. onun üstüne çevremin anneme karşı davranışını kaldıramadım. kv kp i gördükçe rahatsız oluyorum. iki gün sonra bana da düşman olacaklar diyorum eşim anlamıyo. gelip annem için yaptıkları gibi; tommbik şöyle dedi böyle yaptı diye sana şikayet edecekler bizi düşman edecekler diyorum anlamıyo. babası geçen gün haksız yere azarladı beni kv nin suçu yüzünden ona da bana da kızdı. eşime söyledim babam aksidir diyo. baban aksi olabilir karısına çocuğuna aksi olsun ben çekemem elin adamını dedim küstü. olayları ne kadar hafife alıyorsun benim babam seni azarlasa hem de suçsuz yere azarlasa napardın dedim cevap vermiyo. her gün bebeğimi emzirmeye içeri geçip ağlıyorum. uyucam diye odama çekilip ağlıyorum. gitsinler kurtulayım artık. onlara hizmet etmekten hiç dinlenemiyorum sütüm de azaldı iyice. perişan haldeyim. kızıma bakarken bile gülmüyorım artık. bir aydır gülmek haram bana. misafire bile asık suratla hizmet ediyom herkes iyi misin diyo iyiyim diyorum ne diyin napıyım eşim de uydu ana babasına kendi evimde külkedisi oldum. bi sütüm var yavruma verebildiğim o da kesilirse benim yaşamak için hiçbi sebebim kalmadı :KK43:
ya kusura bakmayın çok dolmuşum amma yazdım ya. okumayın boşverin ben yazdım rahatladım biraz olsun
Kıyamam canım. Halbuki senin en çok desteğe ihtiyacın olduğu zamanda şu insanların yaptıklarına bak. Hayret ediyorum. Allah akıl fikir versin. Rabbim senin yardımcın olsun. Bugünlerde geçecek sabretmek zor ama elden başka bişey gelmez.

Kizlar gecen hafta sadece kafasi geriydi bebegimin 1 hafta kadar bugun 3 hafta gerilik var. Valla gecen hafta 7.07 cikan fl bi hafta 6.66 cikti valla neye inanacagimi sasirsim inan ki. Dua edin n e olur. Nst kotu citi tekrar nst icin bekliyorum.
Ölçümleri kafaya takma canımcım. O ölçümler sadece olasılık. İçini ferah tutmaya çalış. Az kaldı sık dişini. Bebeklerimizi kucağımıza alınca bak herşeyi unutucaz. Dünyanın en mutlusu biz olucaz.

Kıyamam canım. Halbuki senin en çok desteğe ihtiyacın olduğu zamanda şu insanların yaptıklarına bak. Hayret ediyorum. Allah akıl fikir versin. Rabbim senin yardımcın olsun. Bugünlerde geçecek sabretmek zor ama elden başka bişey gelmez.
az kaldı 2 hafta sonra gidiyorlar canom ama ben bu olanları atlatıp nasol toparlanırım bilmiyorum. memleketten en yakın arkadaşım geliyor bugüm ona bile eşim demediğini bırakmadı neymiş ailesi rahat edemezmiş onun yanında. ne ben ne de evliliğimiz bir daha eskisi gibi olamayacak malesef :( eltime de söylicem kv ye karşı dikkatli olsun yeni evliler yazık o da iyi niyetli sanıp da perişan olmasın eltim de kardeşim gibidir ona olan bana da olmuş sayılır. ay ben çok doluyum yazmayın bana :( kendimi durduramıyorum yazıp duruyorum sizi de sıkıyorum

az kaldı 2 hafta sonra gidiyorlar canom ama ben bu olanları atlatıp nasol toparlanırım bilmiyorum. memleketten en yakın arkadaşım geliyor bugüm ona bile eşim demediğini bırakmadı neymiş ailesi rahat edemezmiş onun yanında. ne ben ne de evliliğimiz bir daha eskisi gibi olamayacak malesef :KK43: eltime de söylicem kv ye karşı dikkatli olsun yeni evliler yazık o da iyi niyetli sanıp da perişan olmasın eltim de kardeşim gibidir ona olan bana da olmuş sayılır. ay ben çok doluyum yazmayın bana :KK43: kendimi durduramıyorum yazıp duruyorum sizi de sıkıyorum
Yok canım yahu yaz dök içini rahatla. Burdan ne kadar olunabiliyorsa o kadar destek oluruz canım. Sabret bak 2 hafta kalmış. Hepsi geçecek olumsuz düşünmemeye çalış. kuzucuğun ne güzel kucağında onunla avun. O da hissediyordur huzursuzluğu. Sen tanıdığımız en dayanıklı kişilerdensin. Bak kolaymı aldın o minnoşu kucağına. Hepsi geçecek Allahın izniyle.

benim doğumdan sonra tatil oldu 9 gün bayram tatili.o dönemde annemler ve anneannem bizdeydi. annemle anneannem napsa kv ye battı. ona batınca kp ve eşim de ondan yana oldu. baya sıkıntılar oldu. ondan beri huzurum tadım tuzum yok. kv kp eşim anneme anneamneme düşman olduar. ben yeni anne olmuşum anneliğin zorluğunu annemin kıymetini yeni anlamışım. onun üstüne çevremin anneme karşı davranışını kaldıramadım. kv kp i gördükçe rahatsız oluyorum. iki gün sonra bana da düşman olacaklar diyorum eşim anlamıyo. gelip annem için yaptıkları gibi; tommbik şöyle dedi böyle yaptı diye sana şikayet edecekler bizi düşman edecekler diyorum anlamıyo. babası geçen gün haksız yere azarladı beni kv nin suçu yüzünden ona da bana da kızdı. eşime söyledim babam aksidir diyo. baban aksi olabilir karısına çocuğuna aksi olsun ben çekemem elin adamını dedim küstü. olayları ne kadar hafife alıyorsun benim babam seni azarlasa hem de suçsuz yere azarlasa napardın dedim cevap vermiyo. her gün bebeğimi emzirmeye içeri geçip ağlıyorum. uyucam diye odama çekilip ağlıyorum. gitsinler kurtulayım artık. onlara hizmet etmekten hiç dinlenemiyorum sütüm de azaldı iyice. perişan haldeyim. kızıma bakarken bile gülmüyorım artık. bir aydır gülmek haram bana. misafire bile asık suratla hizmet ediyom herkes iyi misin diyo iyiyim diyorum ne diyin napıyım eşim de uydu ana babasına kendi evimde külkedisi oldum. bi sütüm var yavruma verebildiğim o da kesilirse benim yaşamak için hiçbi sebebim kalmadı :KK43:
Cnm ne zaman gitcekler? Gitsinlerde artik bi kafani dinle

biz de 19 günlük olduk bugün,12 günden beri yalnızca eşimle birlikte bakıyoruz bebişe,çok da rahatız valla, - yaz tatiline denk geldi diye izin yönünden kötü oldu diyoduk ama eşim de öğretmen evdeyiz ikimizde geçinip gidiyoruz .. ben de annem tarafından satışa getirildim, 4-5gün geçince kıvranmaya başladı siz bakıyorsunuz zaten, bana ihtiyaç yok dmeye, annemlerin evinde de tadilat var, ilk çok kızdım ağladım,bir kız evladın doğumda anneye ihtiyacı olur sen beni yalnız bırakıyosun diye, ama şimdi huzurluyum, illaki fikir ayrılıkları oluyordu, Allah kimseye muhtaç etmesin, çok şükür lohusa depresyonunu falan da teğet geçtim,Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar, günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ben de, F Ftszynp inşallah sen de sağlıklı bir şekilde alıcaksın kucağına, bakalım sen neler yaşıycan:)))

• Beğen
Reactions: jio
Cnm ölcumlere takilma cok yanlis cikiyor nst de sancinmi cikti

biz de 19 günlük olduk bugün,12 günden beri yalnızca eşimle birlikte bakıyoruz bebişe,çok da rahatız valla, - yaz tatiline denk geldi diye izin yönünden kötü oldu diyoduk ama eşim de öğretmen evdeyiz ikimizde geçinip gidiyoruz .. ben de annem tarafından satışa getirildim, 4-5gün geçince kıvranmaya başladı siz bakıyorsunuz zaten, bana ihtiyaç yok dmeye, annemlerin evinde de tadilat var, ilk çok kızdım ağladım,bir kız evladın doğumda anneye ihtiyacı olur sen beni yalnız bırakıyosun diye, ama şimdi huzurluyum, illaki fikir ayrılıkları oluyordu, Allah kimseye muhtaç etmesin, çok şükür lohusa depresyonunu falan da teğet geçtim,Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar, günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ben de, F Ftszynp inşallah sen de sağlıklı bir şekilde alıcaksın kucağına, bakalım sen neler yaşıycan:)))
Oh masallah ne guzel cok cabuk ogreniliyor her sey demek ki... Ben de saglikla dogumu bekliyorum..

Nerde cokluk orda b..luk.. Bence dr hepsi gitsin biran once... Valla ben de arayip kimse gelmesin diyecegim... Kalabalik olunca sorun oluyor iste

Canım benim ya okumam ak olur mu çok haklısın kendini üzme lütfen kendin için ve kızın için kül kedisi ol olacaksan lütfen dusuncesizler anlaşılan boşver onları tüm zamanını kızına ayir bebeginle toparlansın kendini ona şarkılar uyduruk mesela ikiniz özel olsun gülümseme sebebin olsun lütfen güçlü birisin aslında sen

Canım yaa durumuna gerçekten çok üzüldüm..kv kp hep mi sizinle kalıyorlar gitmeyecekler mi? Esler isin icine anne babalari girince bi tuhaflasiyo valla kusura bakmasinlar siz ailesiniz birde bebek olmus sen ve bebegin daha onemlisin bunu niye göremiyorlar anlamıyorum,yok arada kaliyolarmis ee kadın da arada kaliyo,mesafesini koyabilmeli erkek ....çok uzme kendini insallah bir an önce giderler sende rahat edersin.

Back