- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Amin cnm inşallah gerçekten çok zor hayırlısıyla alsak kucağımıza yazarım tekrar sonucu bakalım başka birine daha gideyimIcini ferah tut cnm sonucu yazarsin yine cok zor bu hamilelik donemi insani yipratiyor insallah sag salim dogarlarda biz o zaman rahatlariz artik...
Canim ya ne guzel buyuk olsun hic uzme kendini ama 36. Haftaya kadar sik disini bugun duani bitirdim cok da dua ettim rabbim saglikla sihhatle berecek sana bebegini. Bak benim bebegimin bacaklari da kisaymis. Her dr a gittigim de ayri sikintiyla donuyorumKızlar kontrolüm vardı dün benim oğlan 1900 gr olmuş nerdeyse 3 hafta önde gidiyo diyete devam ediyorum ama suyum normale dönmüş böyle hızlı büyümesi erken doğumu tetikler dedi dualarınıza ihtiyacım var ne olur zamanında gelsin
Senden de canım bebeğini sağlıkla huzurla kucagina alırsın İnşallahAmin canım benim Allah razı olsun
Yarin son gun canim zaten acele etme bitirince bol bol dua et.. Bi de senin dogum yakin bak bize digumda dua et ne olur evlatlarimiz saglikli ilsun dogumdaki dualar kabul oluyormus.
Aa yarın mıydı ben bitirdim :) ederim tabi canım hiç merak etme.Yarin son gun canim zaten acele etme bitirince bol bol dua et.. Bi de senin dogum yakin bak bize digumda dua et ne olur evlatlarimiz saglikli ilsun dogumdaki dualar kabul oluyormus.
Amin cnm ağzına sağlık Allah kabul etsinF Ftszynp canim dua mi bitirdim.LiveYourLife35 ,Allah ,sağlıklı eksiksiz kusursuz ferah bir doğum nasip etsin.
asososos ve benden baska bitiren var mi? @yesilboncuk Akliminselimi matsiyahoje jio gecem1984 P pdozlem
F ferda88
C calikusu2912
kizlar ne durumdasiniz yetistiremeyecek varsa yardim edelim
Tamam canim yarin aksama kadar sorun yok ben sadece bitiremzyecek olan carsa yardim edeyim dedim. Basarilar sana
Canim benim de cok az kaldi..bitirince haber veririm ins..Tamam canim yarin aksama kadar sorun yok ben sadece bitiremzyecek olan carsa yardim edeyim dedim. Basarilar sana
Evet canim bu aksam 22.00 a kadar vaktin var insallah bitirirsin. Bitiremezsen haber ver canim. Yardim edelim.Bu akşam sondu dimi bende bitirmek için elimden geleni yapıcam son 2 gündür doğru dürüst okuyamadım.
Evet canim allahin izniyle bitirecegiz en son arkadastan sonra toplu dua ederiz. Sizin icin uygunsa tabii
o toplu dua nasıl olacak hiç bilmiyorumEvet canim allahin izniyle bitirecegiz en son arkadastan sonra toplu dua ederiz. Sizin icin uygunsa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?