ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Kızlar kontrolüm vardı dün benim oğlan 1900 gr olmuş nerdeyse 3 hafta önde gidiyo diyete devam ediyorum ama suyum normale dönmüş böyle hızlı büyümesi erken doğumu tetikler dedi dualarınıza ihtiyacım var ne olur zamanında gelsin

canım merak etme arkadaşımın bebeğide senin gibi oldu hep 3 hafta önde dediler erken doğar dediler 40.haftada doğdu. ayrıca ultrasondan da fark ediyor ölçümler ben aynı gün iki doktora gittim biri 1630 dedi diğeri 1750 bende anlamıyorum ki hangisi doğru

Evet korkuttu beni doktor bide plesantadaki bebeği besleyen damarlarda parlaklık var dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı ne zormuş hamilelik süreci endişe kaygı walla zaman çabuk geçsin sağsalim gelsinler artık

Cnm kacinci haftada olmasi lazim su anda bide ultrasonlar farkediyor

Ya cok ilerde degil gibi ama iri olacak herhalde bide sende seker varsa o yuzdende olabilir bence baska bi yerde daha gir derim sahsen bnm 2 dr um var farkli hastanelerde
Şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı suyumda fazla çıkıyodu diyetle düzelmiş ama bebiş 4 haftada 900 gr almış bu sefer hiç şeker yok dedi bakalım bu hafta ne olcak çaya bile şeker atmıyorum meyve de yasak yarın başka bir doktora daha gideyim bakayım cnm teşekkür ederim

Icini ferah tut cnm sonucu yazarsin yine cok zor bu hamilelik donemi insani yipratiyor insallah sag salim dogarlarda biz o zaman rahatlariz artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…