- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
EstağfurullahCanim kusura bakma gormemisim hakkini helal et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EstağfurullahCanim kusura bakma gormemisim hakkini helal et.
çok sıkıntılı bi gün geçirdim canım ağrılarım da oldu ama iyiyim şimdi sağol allah razı olsun.Canım hayırdır ciddi bir durum yoktur umarım bebisle sen iyi misiniz
Geçmiş olsun canım benim de sol kaburga kemiğim ağrıyor nefesimi kesiyor ne yapacağımı bilmiyorum kızlar bilgisi olan var mıçok sıkıntılı bi gün geçirdim canım ağrılarım da oldu ama iyiyim şimdi sağol allah razı olsun.
F Ftszynp canım bitirdim duamı şimdi
Akliminselimi duan bitti canım allah kabul etsin bebeğin hayırla sağlıkla gelsin evine mutluluk bolluk bereket getirsin inşallah
Canim benim Allah razi olsun..F Ftszynp canim bitirdim dua mi. Akliminselimi ,Allah bebegine saglik sihhat versin ,dogumun kolay olsun ağzımızın tadı bozulmasın insallah.
Allah razi olsun canim..
Amiiiin canim,Allah razi olsun..F Ftszynp ben bitirdim canım. Akliminselimi Allah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin kucağınıza, hamileliğin, lohusalığın sıkıntısız geçsin, Allah hayatınızdaki işlerinizi rast getirsin ailecek:)))
Allah razi olsun canim..